Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad üstte paylastıgınıda indirdim bunuda nasıl halledicem şimdi bunları sana zahmet:)

Reis geçen sefer anlattığım güncelleme yerine geçecek bu, "Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data" dizinine atılıyor ya o işte, bunu seçeceksin yeni kariyer açarken, anlattığımın aynısı.

Şuan db olarak Fmkolik'13 kullanıyorum. Oğulcan falan altyapıda bizde.

Galatasaray kariyeri açtım. Muslera'yı göz yaşları içinde satıp, Dany ve Amrabat'ı kiraladım.

Onur Kıvrak, Jem Karacan ve Mehmet Ekici'yi aldım. Malum yabancı saçmalığı.

Afellay ve Emanuelson ile uzun süren pazarlıklar sonunda anlaşamayıp kadromuza kazandıramadık.

Özellikle sol bek için Emanuelson için çok uğraştık ama olmadı.

4-3-3 oynuyorum. Onur - Eboue, Chedjou, Semih, Hakan - Melo, Selçuk, Sneijder - Burak, Bruma, Drogba. Yedekler; Aykut, Sabri, Gökhan, Jem, Mehmet Ekici, Emre Ç, Umut

Golcümüz Burak. Sağ açık oynamasına rahmen iyi katı veriyor. Adam kral ya..

Nedenini anlamadığım bi nokta var. Drogba çok etkisiz. Çözemedim bir türlü. Adam oynamıyor yahu.

Bruma hiç fena değil. Üzerinde duruyorum onun. Oğulcan da altyapıda her maçta gol atıyor. Formda.

Bakalım devamı gelecek mi..

Not: Monaco'nun her ilgilendiğim oyuncuya salça olması berbat bir durum :mad:

Sana tavsiyem Sneijder üzerine kur takımı, yani AMC olan bir taktik. Sneijder katkı sağlayamıyor diye satma sakın, bende ilk sezon iyi oynadı, ikinci sezon ise patlama yaptı taktik oturunca ve gol kralı oldu ligde (30 maç, 22 gol 13 asist). Yanına iki tane fişek gibi adam Kerim Frei (AML) ve Gökhan Töre (AMR) koyunca onlar da asist olarak çok katkı sağladı. Ama Sneijder 31 yaşına gelince o katkıyı hiç veremedi ve 20 milyon sterline Man City'e sattım.

Savunmada Semih-Serdar ikilisi Avrupa için bile rahat yetiyor.

Sağ bek önerim kesinlikle Alpaslan Öztürk, bu çocuk değerlerinin çok üzerinde performans sergiliyor kaçırma derim. Transfer olarak ilk sezon idare et gelmiyor çoğu, ama ikinci sezondan itibaren biraz sportif başarı yakalamaya bak, hepsi gelir sana.

Mehmet Ekici'yi yakalaman iyi olmuş MC için en ideal Türk diyebilirim, sürekli oynatırsan değerleri sağlam yükseliyor.

Bu arada Drogba fena değil yine de, ben tek forvet "Complete Forward-Attack" görevinde oynattım ve total'de 31 maç 24 gol istatistiğine ulaştı. İkinci sezon ise düşüşe geçti sattım Monaco'ya.

Burak tek forvette fazlasıyla yetiyor, mesela son 2 sezonun gol istatistiği 40 maç 29 gol, ve 37 maç 45 gol.

bu arkadaş leblebi gibi gol atıyordu

upload_2013-8-5_13-41-48-png.5393

bu arkadaş fazla gelişmedi 24 yaşına filan getirdim heralde

[attachment=4060:upload_2013-10-8_18-50-25.png]

fm 14ü bekliyoruz sabırsızlıkla

Ekli dosyalar

• upload_2013-10-8_18-50-25.webp
    upload_2013-10-8_18-50-25.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 106
Bayagıdır hiç oynamıyorum. 14 u de hiç alasım yok

Tapatalk ile gönderildi

Dün kodu göndermiş Play Store indirdim oyunu.Özellikle 3D çok hoşuma gitti bu seride.

İlk sezon bitti. Elimizdeki kadroya yalnızca Adnan Januzaj'ı ekledim (6 milyon pound) ve 7 gol-11 asist ile iyi bir sezon geçirdi. Beni en çok şaşırtan ise Hakan Balta oldu, güvendim ve sezonu 7.60 ortalamayla bitirdi reis. ŞL'de grubu çıkmış olsam da ilk turda Chelsea gibi bir dev geldi. İlk maçı 1-0 almama rağmen deplasmanda 2-0'lık mağlubiyetle elendim (Burak efendi karşı karşıya golü atsa çıkıyordum az sövmedim). Ligi kazandım, Drogba kral oldu hem ligde (26) hem kupada (9), zaten bütün sezon tek forvette 1 kez olsun sakatlanmayınca istatistiği patlattı. Ha bir de fener de patladı, daha doğrusu kaçış yok, patlıyor. :wink-34:

[attachment=4241:Serkan Y1lmaz_ News Inbox.png]

Ekli dosyalar

• Didier Drogba_ Overview Profile.webp
    Didier Drogba_ Overview Profile.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 315
  • Serkan Y1lmaz_ News Inbox.webp
    Serkan Y1lmaz_ News Inbox.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 309
İlk sezon bitti. Elimizdeki kadroya yalnızca Adnan Januzaj'ı ekledim (6 milyon pound) ve 7 gol-11 asist ile iyi bir sezon geçirdi. Beni en çok şaşırtan ise Hakan Balta oldu, güvendim ve sezonu 7.60 ortalamayla bitirdi reis. ŞL'de grubu çıkmış olsam da ilk turda Chelsea gibi bir dev geldi. İlk maçı 1-0 almama rağmen deplasmanda 2-0'lık mağlubiyetle elendim (Burak efendi karşı karşıya golü atsa çıkıyordum az sövmedim). Ligi kazandım, Drogba kral oldu hem ligde (26) hem kupada (9), zaten bütün sezon tek forvette 1 kez olsun sakatlanmayınca istatistiği patlattı. Ha bir de fener de patladı, daha doğrusu kaçış yok, patlıyor. :wink-34:

Ekli dosyayı görüntüle 7301 Ekli dosyayı görüntüle 7302

En çok da Fenerin durumunu merak ediyordum helal olsun FM'e

Ve full sürüm çıktı, kariyerler başlasın. Beta'da başladığıma devam edeceğim muhtemelen.

eski istegi bulamiyorum kendimde fm adina. o yuzden sanirim almayacagim 14 u

İlacı çıkmış hayret.Skidrow bu sene çalışıyor :encouragement:

Ante Vukusic diye bir adam transfer etmiştim, adam müthişti. Çok iyi bir golcüydü.

Konuda ilaç muhabbeti yapmasak iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt