Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligde 12 puan farkla sampıyon oldum cl de 3. olup uefaya gıttım uefada bırazda kura yardımıyla fınale geldım tottenham soldado ve dofoe ıle 2 0 yendı benı :(

Türkiye Liginde nasıl oynuyorsunuz şaşıyorum valla :D Ben her zaman İngiltere liginden kariyer açarım.Önce Newcastle seçtim fakat sattığım oyuncuların parasının yüzde 65'nin bana gelmesi nedeniyle yeni kariyer açmaya niyetlendim.Bu sefer Everton'u seçtim.Başkan sattığım oyunculardan da yüzde almıyor helal başkan dedik yola devam ettik.

Transferlerim:

Monaco saolsun zengin etti beni :) Arsenal 40 verdi fakat 12 si peşindi.Honda ile anlaştım ayrıca Ocakta takıma katılacak.

Kadrom:

Taktik:

Şimdilik takım fena gitmiyor.Ligde 1 galibiyet 1 beraberlikle başladım.Hedefimiz ŞL katılmak olmazsa en kötü EL katılmayı düşünüyoruz.

Ben yine kalkıp İngiltere'nin en alt liginden takım aldım. :) Beleşe 1 oyuncu aldım ama başka beleş oyuncuya verecek haftalık maaş param kalmadı... Lige de başlayamadık henüz. :(

Ekran görüntüsü almak için oyunda Alt+F9 yapın, Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2014/Screenshots konumuna geliyor ;)

İlk defa oyuna başlandığında Galatasaray'da -9 potansiyelli bir oyuncu var. :)

ya oyun bazen cok acayıplesıyor ya da takımda ıkıncı yarılar cıddı rehavet olusuyor. 3 mac arka arkaya 4-0 one gectiğim ilk yarılar, ıkıncı yarı bı sekılde 4-4 e gelıyor. son maç son 10 dk çanakale geçilmezi oynadım öyle kurtardım. yok rakiplerde adana demir , akhisar , karabük , erciyes gibi takımlar.

karabükle, erciyes bıktırdı zaten artık.

edit. belli bi süre sonra çok iyi işleyen taktik çöküyor sanırım.

Oyuncu değişikliği yaptığım dakika içerisinde gol yiyorum, hem de bayağı bir maçta oluyor bu. Ya gol ya da mutlak gol şansı.

ya oyun bazen cok acayıplesıyor ya da takımda ıkıncı yarılar cıddı rehavet olusuyor. 3 mac arka arkaya 4-0 one gectiğim ilk yarılar, ıkıncı yarı bı sekılde 4-4 e gelıyor. son maç son 10 dk çanakale geçilmezi oynadım öyle kurtardım. yok rakiplerde adana demir , akhisar , karabük , erciyes gibi takımlar.

karabükle, erciyes bıktırdı zaten artık.

edit. belli bi süre sonra çok iyi işleyen taktik çöküyor sanırım.

Zaman geçir.Oyun anlayışını değiştir.Ben 2 taktik hazırladım mesela.Öne geçince diğer taktiğe geçiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt