Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağol dostum. :)

Bir de oyun çakma olduğundan kendim yükledim başka bir yere. Bu cache dosyası vs. çıkmıyor. Onu nasıl sileceğim acaba?

Çakma da olsa Cache klasörü

C:\Users\*****\AppData\Local\Sports Interactive\Football Manager 2014

bölümündedir diye tahmin ediyorum.

[attachment=4633:1.png]

Everton'la 2 seneme başladım.Yönetim mali kriterler yüzünden bütçeden kesince mecbur oyuncu satmak zorunda kaldım.İyi paralara oyuncular sattık.Şuan maaş bütçesi 3 M € içerde.Bir kaç oyuncu daha satmaya çalışıyorum :D iyi bir transfer dönemi geçirdik.

[attachment=4635:2.png]

Galatasaray'da Muslera'yı 15 e Barçaya okuttu :)

[attachment=4636:23.png]

Fatih Hoca'da Türkiye'yi Yarı finale taşıdı ama Fransa'ya elendi.

[attachment=4637:5.png]

Bu nasıl oyuncudur arkadaş :D 2-3 sene takımda tutup 50-60 a okutmayı düşünüyorum :)

[attachment=4638:1.png]

ManU ne kar yapmış ya.Bu araplarda harbi beyin yok :D

[attachment=4639:2.png]

tpkht.png

resim benım kariyere ait değil ama insan gibi performans göstermiyor. freekick,savunma arkasına sarkma,ileriye top tasıma,uzaktan gol, pazara yollayarak gol hersey var. 3 harfli gibi mubarek.

Football Manager kariyerimde ilk kez bir sezondan beklentim yok. Klüp maddi kriz içerisinde. Transfer yapamıyorum. Elimdeki futbolcular maaşlarını kabul etmiyor. Sözleşmesi bitenler gitti. Drogba'yı tutamadım elimde. Yeni sezonda şampiyonluk zor gibi görünüyor.

Football Manager kariyerimde ilk kez bir sezondan beklentim yok. Klüp maddi kriz içerisinde. Transfer yapamıyorum. Elimdeki futbolcular maaşlarını kabul etmiyor. Sözleşmesi bitenler gitti. Drogba'yı tutamadım elimde. Yeni sezonda şampiyonluk zor gibi görünüyor.

istifada bi hizmettir hacım boşver :/

Galatasaray'da maddi durumla baş ederken yaşlandığımı hissediyorum. Amrabat ve Gökhan'ı elden çıkarıp satış listesinde olan Gaitan'i kiraladım. Büttner'i de kiralamayı başardım. Ara transfer döneminde Afellay'ı ücretiz olarak kadroya kattım, Barcelona bonservis talep etmedi. Maaşlar konusunda çok zorlanıyorum. Drogba'yı takımda tutmam zor olacak.

dany 4.5 m

riera 1 m

amrabat 5 m

engin yekta toplasan 1.5 2 m civarı yerli olayı yuzunden yınede satmayın derım.

bu para ılk yıl haylı haylı sızı idare eder. 2.yılda yabancı olayı 5e dusuyor satın muslerayı barça genelde 20m e almaya çalısıyor. sinan bolat 300bin e geliyor. eilla ısımli birisi olsun ıstersenız valdes falan bosta 2.sezon.

şampiyon olursanız cl gelırlerı falan haylı haylı ıdare eder. Galatasaray ın kadrosu ilk yıl satılacak oyuncular gidince bile hayli hayli fazla lige.

İlk sezonda Bursa ile girdiğimiz şampiyonluk yarışından galip çıktık.(9 puan geriden geldik).Ayrıca Türkiye kupasını aldık..

2.sezonda CL'de geçen senenin Premier lig şampiyonu Tottenham'ı adeta sürklase ettik Droga reyis sayesinde...

udtnd.png

udtnd.png

Galatasaray ikinci sene küme düştü benim oyunda. Muslera Fiorentina'ya, Sneijder Sampdoria'ya, Bruma da Real'e gitt.

[attachment=4690:Stockport_ Transferler Transfer Geçmi_i.png]

İlk sezonu şampiyon olarak bitiren takımımız Skill Premier Lige yükselmesine rağmen bir çok oyuncunun takımdan ayrılmasıyla çok güç kaybetti.. Ama uzun uğraşlar sonunda bulduğum bir çok oyuncuyu kadroya katarak kadroyu 28 kişiye yükselttik.

[attachment=4691:Stockport County_ Taktikler Genel Bak1_.png]

Şu anda liderliğimiz devam ediyor. Ve seneye umarım profesyonel bir takım olacağız...

[attachment=4688:Skrill Premier_ Genel Bak1_ Turlar.png]

[attachment=4689:Stockport County_ Fikstür Program.png]

Ekli dosyalar

• Skrill Premier_ Genel Bak1_ Turlar.webp
    Skrill Premier_ Genel Bak1_ Turlar.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 79
  • Stockport County_ Fikstür Program.webp
    Stockport County_ Fikstür Program.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 78
  • Stockport_ Transferler Transfer Geçmi_i.webp
    Stockport_ Transferler Transfer Geçmi_i.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 81
  • Stockport County_ Taktikler Genel Bak1_.webp
    Stockport County_ Taktikler Genel Bak1_.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 79
Bu arada benim oyunda da Muslera 14.5 milyona Barca'ya gitti.. Acaba bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Gerçek hayatta da Barca Muslera'yı alacak mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt