Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eksi kariyerlerimden birinde Doria ile oynarken alt yapıdan gelen Poli'yi Sevilla'ya satmıştım 2 sezon sonra R.Madrid'e transfer oldu nasıl sevindim anlatamam , resmen Poli'yle gurur duymuştum :D

Benim de bir oyuncum vardı Bet Square da oynarken. Regen olarak çıkmıştı. Bir sezon sonra Premier lig takımlarından birisi almıştı genç sözleşmesinden. Ben üzülmüştüm ama... :) Benim de böyle huylarım var anasını satayım. Benim oyuncular bende kalsın... Kendi yetiştirdiklerimi satamıyorum kıyıp :)

Benim de bir oyuncum vardı Bet Square da oynarken. Regen olarak çıkmıştı. Bir sezon sonra Premier lig takımlarından birisi almıştı genç sözleşmesinden. Ben üzülmüştüm ama... :) Benim de böyle huylarım var anasını satayım. Benim oyuncular bende kalsın... Kendi yetiştirdiklerimi satamıyorum kıyıp :)

bende üzülüyorum ama çocuğun kariyeriyle oynamamak lazım hem gitmek istediği zaman tatsızlık çıkıyor , kötü ayrılmayalım dimi , yarın öbür gün yine yüz yüze bakacağız :D

eder alvarez balanta bu serinin en iyi stoperlerinden

Aston Villa kariyeri actim

şuan önünde oyun açık olan varsa Avellino kadrosundan Pape Dia , Eric Herrera , Anguilli Federico ve Paulin Damo profillerini paylaşırsa çok bahtiyar olurum.

ujpjg.bmp

"Oyuncu, sezon sonu takımına geri gönderilecek."

Ben sözleşmede böyle bir madde olduğunu hatırlamıyorum bu doğru mu? Bonservisiyle aldığım bir oyuncu sezon sonunda neden takımına geri dönsün?

Erazo,Khune,Jali,Stefan Johansen şu adamlara vereceğiniz max.bonservis 1 M €,satarken en az 10 katına satarsınız.

ujpjg.bmp

"Oyuncu, sezon sonu takımına geri gönderilecek."

Ben sözleşmede böyle bir madde olduğunu hatırlamıyorum bu doğru mu? Bonservisiyle aldığım bir oyuncu sezon sonunda neden takımına geri dönsün?

Sene sonuna kadar suanki takiminda kiralik oynayacak sene sonu senin takimina katilacak anlamina geliyor sanirim :) . Manu'nun gecen sene Zaha transferinde yaptigi tarz bir sey .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt