Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osvaldo'dan hiç verim alamıyorum. Daha doğrusu forvetlerimden hiç verim alamıyorum. 4-2-3-1 (3 AMC) oynuyorum. Target man, poacher, AF hepsini denedim, instructions'da birçok değişiklikler yaptım hala verim alamıyorum. :redface:

Sezon şu şekilde gelişti bu arada.

yNQW8Kg.png

AMaHkDt.png

Medya 10. olacağımızı tahmin ediyor ama 7. olup UEFA'ya katılmak istiyorum.

Sene sonuna kadar suanki takiminda kiralik oynayacak sene sonu senin takimina katilacak anlamina geliyor sanirim :) . Manu'nun gecen sene Zaha transferinde yaptigi tarz bir sey .

O zaman kazık yedim işte. Parasını ödedik hemen oyuncu yeni sezonda gelicek. Para da yok zaten transfer için, pff :(

Bende Southampton ile oynuyorum. Wanyama'ya önlibero, Ramirez'e sol kanat oyuncusu, Llana'ya da sağ kanat oyuncusu antrenmanları verdim. Lig başlayana kadar hazırlık maçlarında alışsınlar. :)

Kızılyıldız ile oynuyorum.İlk sezon şampiyon oldum.Şimdi 2.sezona başladım.

3 tane eleme turu geçerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldım.Kalmaz olaydım gerçi :D Dortmund,Arsenal ve PSG çektim kurada.0 çekmemek tek hedefimiz :(

Krasic,Gekas,Ceyhun Gülselam,Maxwell,Milijas gibi tanıdık isimler var kadromda.Bakalım nereye kadar sıkılmadan devam edeceğim :D

ujpjg.bmp

"Oyuncu, sezon sonu takımına geri gönderilecek."

Ben sözleşmede böyle bir madde olduğunu hatırlamıyorum bu doğru mu? Bonservisiyle aldığım bir oyuncu sezon sonunda neden takımına geri dönsün?

oyuncunun tamamını da almamıssın hacım ondan da olabılır. menajeri haklarının bı kısmını elınde tutuyor.

bi kariyer de ben mi acsam napsam. tabi ki Schalkeyle :)

son transferlerin oldugu yama var mi kullandiginiz?

14.1.3 surumunde su an. gerek var mi yamaya yani

uk4zx.png

uk502.png

realiymiş barçasıymış bayerniymiş akıllı olsunlar lan :mad:

Ulan Osvaldo gol atamıyor dedik, atamaması daha hayırlıymış. :D 2 gol attı, 5-3 yenildik ve kırmızı kart aldı 3 maç cezalı :D

Ilk 11 de yapmasan bile oyun icinde yap %75 te 4 yildizli adamsa %100de 2 bucuk 3 yildizli adam daha iyidir :encouragement:

doğrudur. ama nebılıyım takozun bırını alıcaz pas trafıgını harap edecek yıcez dıye tırsıyorum. olmadıda değil adamı değiştiriyorsun gidiyor kaleciye öyle bir geri pas veriyorki top biyere gidiyor kaleci bir yere gidiyor adamların forveti bos kalaye sallıyor. bı alt lıgde neysede burda en ufak hatada yok edıyolar. zaten ideal 11 dışında ciddi anlamda bu maçları kaldıracak oyuncum yok. he cardiff norwich gibi maçlarda durum farklı tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt