Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaza geldim. Gece malum yerlerden temin edip, bi Bayern kariyeri açayım o zaman :) #ForzaBayern

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

S0CRu1s.png

Wanyama da süper bi gol attı :016: 2 asist de Lambert'tan :bid:

Milwall kariyerimden de sikildim . Sanirim yine FM 13 te ki gibi Lazio ile kariyer acacagim :)

ukfbd.png

Bam Bam Bam

İlk kupa

ukfcc.png

Yetmez bize bir kupa artık hedef avrupa :D

:/ Serbest kaldı elin herifi alacağına bastım maaşı gel dedim ihtiyac vardı 2 yıldızlı kalecilerle oynuyordum.

ukfdq.png

ve buda "eski bir uyenin" dediği övdüğü gibi üstün alman teknolojisinin son ürünü. pisikopat şekilde gelişmiş adam. "BEDELSİZ"

ukfgq.png

renkdaş sen baya ilerlemişsin ben 2.sezondan sonra sıkılır oyunu bırakırım hep nedense

büyük takımları yönetınce bende de öyle oluyor hacım ama kucuk takımları bı ust lıge ckarması ayrı dert, çıkartınca ligde tutması ayrı dert.

takım kendını buldu şimdi gençlik tesısıymıs yenı stadymıs ılk avrupa maçlarıymıs her yıl ayrı bı hedef oluyor guzel oluyor.

büyük takımları yönetınce bende de öyle oluyor hacım ama kucuk takımları bı ust lıge ckarması ayrı dert, çıkartınca ligde tutması ayrı dert.

takım kendını buldu şimdi gençlik tesısıymıs yenı stadymıs ılk avrupa maçlarıymıs her yıl ayrı bı hedef oluyor guzel oluyor.

yok kardeş bende alt liglerden takım alırım hep ama artık fm den sıkkınlık geldi heralde 2008-09-10 u baya ilerletirdim.neyse bakalım sen nereye kadar götüreceksin:)

Şunu anladım ki alt liglerde oynarken siyahi oyuncu alacaksın. Adamlar alt ligler için yaratılmış oyunda. :D

[attachment=4802:Nnamdi Nwachuku_ Genel Bak1_ Profil.png]

Şu adamı hiç biriniz takımınıza almazsınız değil mi? Benim takımın can damarı işte bu adam. :)

Ekli dosyalar

• Nnamdi Nwachuku_ Genel Bak1_ Profil.webp
    Nnamdi Nwachuku_ Genel Bak1_ Profil.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 148
çok zor oldu ama muslera farkıyla kazandık. yeni sezon muzeye 3. kupa

ukl5x.png

Bende İngiltere alt liglerinden takım alacağım.Everton,Newcastle transfer hevesimi aldım.Şimdi zorlanacağım bir takım almam lazım :)

Rugani,Pugliese,Stefan Johansen,Grilamo,Nicklas Hult,Stefan Strendberg,Erazo,Jali,Khune,Cerri,Zuculini ucuza alıp performans aldığım oyuncular.Potansiyelleride çoğunun iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt