Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonu 10. bitirmemiz bekleniyordu fakat beklentilerin üzerinde bir performansla ligi 7. sırada bitirdik ve UEFA Kupası 3. ön eleme turuna hak kazandık (sanırım)

Son maçımızı Aston Villa'ya kaybetmiş olsak da Chelsea de Liverpool'u yenince herhangi bi sorun olmadı, hatta iyi de oldu, Liverpool'un 8. olmasındansa Villa'yı tercih ederim. :D

xFbEQve.png

YY1QlyH.png

Diğer Ligler:

BBVA

Bundesliga

Spor Toto :( Sezon bitmemiş olsa da şampiyon belli :(

[attachment=4883:upload_2013-11-17_15-2-26.png]

Bazen sapıtıyor oyun.Şuraya bak maç boyunca ezdim adamları.Kaleye bulan 3 topun 2 si gol oldu.Birde rica etsem ilerleyen arkadaşlardan Gary Mackay-Steven profilini koyabilirmisiniz ? Osvaldo'dan alamadığım performansı bu adamdan alıyorum.Jali'de Wanyama'yı kesti.Satıcam ikisinide para girsin kasaya :D

Direk Newcastle gider Avrupa Kupası na.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerci Newcastle 6.olmus zaten, onu görmemiştim. Carling Cup ilk 7 dışından bi takıma gitmemişse sende gidersin 7. olarak.

Direk Newcastle gider Avrupa Kupası na.

Evet ben de Play Off oynuyorum sanırım öyle değil mi? Newcastle 7.ydi, kurallara göre onlar PlayOff oynayacaktı ama onlar direk katıldığı için ben PlayOff'lara katılıyorum?

Ooooooo board 25m€ transfer bütçesi verdi. :016: Şu anda 25.47m€ bonservis, 2.6m€ yıllık bütçesi var, güzel :ka21:

Evet ben de Play Off oynuyorum sanırım öyle değil mi? Newcastle 7.ydi, kurallara göre onlar PlayOff oynayacaktı ama onlar direk katıldığı için ben PlayOff'lara katılıyorum?

Evet direk katilamazsin. Play off turu oynarsin once. Onlarda çok zayif rakipler olur zaten, daha iyi takım Avrupa'ya alisir.

Evet direk katilamazsin. Play off turu oynarsin once. Onlarda çok zayif rakipler olur zaten, daha iyi takım Avrupa'ya alisir.

Chelsea kazanmış Capital One'ı da :ka19:

Kadro derinliğinde sıkıntı var ya biraz transfer yapmam lazım. Neyse ki ayrılacak baya topçu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt