Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl 5. olup, ligin en fazla gol atan takımı olan takımım, ilk 4 haftada 1 gol attı ve 1 puanı var.

Zamanında 01-02 ve 03-04'den aldığım zevki ilerleyen yıllarda diğer cm ve fm serilerinden alamadım ve oynamadım pek. 2014 nasıl acaba?

Hangi rakiplerle oynadın?

usdb3.png

5. haftada iki sefer öne geçtiğim maçta Reading'e 3-2 yenildim ve ligin dibine demir attım.

İtiraf: Mükemmel geçen ilk yılın ardından, Lovren, Ramirez ve Schneiderlin'i satmak hataydı.

6. haftada kendi evimde zar zor Wigan'ı 1-0 mağlup ettim ve ilk galibiyetimi aldım ama Osvaldo 1 ay yok.

Valla ya. Sinir oldum resmen. Şimdi değiştirdim bende taktik - direktif.

Sahadaki tüm oyuncular genç olunca da sıkıntı olabiliyor diyecektim de sende tecrübeli oyuncular da vardı hatırladığım kadarıyla.

Antrenmanlarda "Takım uyumu/oyunu" falan çalıştır bi de, o önemli baya.

Sahadaki tüm oyuncular genç olunca da sıkıntı olabiliyor diyecektim de sende tecrübeli oyuncular da vardı hatırladığım kadarıyla.

Antrenmanlarda "Takım uyumu/oyunu" falan çalıştır bi de, o önemli baya.

Zaten genel antrenman: takım uyumu, maç antrenmanı: savunma duran topları. İnşallah açılırız.

Save dosyası yanınca kariyer boşa gitti :( Şimdi Blackburn aldım.Kimseye alamıyorum.Bütçe yok,maaş bütçesi -5 M € :redface:

Bi tane yedek kalecim var arada bi gelip görüşmek istiyor "sen yedeksin yerini bil" diyorum "peki hocam" diyor gidiyor. :D Çok tatlı.

İlk sezonum çok kötü başlamıştı, kovulmamak için çok uğraştım, bu arada devamlı taktik deniyordum ki sonunda uygun bir şeyler buldum. Sezonu da iki kupayla kapattım.

Şampiyonluk rakibim Bursa'ydı ve 33.haftada 90+6da yedikleri golle liderliği bana teslim etmişlerdi. 69 puanla lig şampiyonluğu enteresan oldu ama en nihayetinde başardım. :)

İkinci sezonum ve yine kötü bir performans..Ama umutluyum yine bu kez 2 kupa+ŞL çeyrek finali hedefim var. Süper Kupayı 2. sezonda da şikecilere kaptırmak üzdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt