Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligde liderim clde grupta liderim akifin attığı taktik uçuyor :asd:

1503550_592917397424593_737933265_n.jpg

Birde rakibe göre tabi ama golü attıktan sonra oyun stratejisini ''Kontra'' olarak değiştirebilirsin.

Tabi buna uygun hızlı ve iş bitirici hücum oyuncuların olması gerek.

Bu şekilde yaparak çoğu maçta skoru çok rahat aldım.

Mesela savunma yapmak için alan daraltma oynaman lazım.

Böyle yapınca cok zor pozisyona giriyor rakip ve orta sahanda ''savaşçı orta saha'' bulundurmanı öneririm.

Bu şekilde wolves ile çok mütevazi bir kadroyla 4.oldum.

Abiler , ablalar Galatasaray'ımız artık bir Avrupa Şampiyonlar Şampiyonu. Pazartesi ülkerspor basketbol maçından geldikten sonra oynayamadık. Dün akşam zaten işten çıkar çıkmaz gündem malumdu. Bugünde maçtı haberlerdi derken oynamaya başladım. Barcelona yı drogba reisin attığı golle 1 0 yendik lisbon'da. Sneijder den sonra günün en güzel golünü attı reis ;). Oyunumda daha öncede paylaştım herhangi bir hile hurda yoktur. Taktik deneme yanılmalarla, fark yemelerle takımın karakterine uygun oluşturulmuştur. Takıma sene başında honda lescott ve kolarov alınmıştır. Devre arası genç wonderkid gomez takıma katılmıştır. Gerekli harcamalar bütün çöplerin (aydın,sabri,amrabat vb.) iyi fiyatlara satılmasıyla sağlanmıştır. Öyle ki ilk devrem de yedek kulübesin de 3 isim vardı hamit chedju eray. Neyse fotoları paylaşıyorum. Daha yolumuz uzun hemen yerli kalitesini arttıralım =)[attachment=5633:adsız 5.png]

Ekli dosyalar

• adsız 5.webp
    adsız 5.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 214
  • adsız 5.webp
    adsız 5.webp
    68 KB · Görüntüleme: 213
  • adsız 5.webp
    adsız 5.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 213
  • adsız 5.webp
    adsız 5.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 216
  • adsız 5.webp
    adsız 5.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 215
Fmrte lisansı olan varmı ? Bir lisansı 4 kişi kullanabiliyormuş.Yardımsever rdaşlardan pm bekliyorum :)

:D 28.haftada fenere kadıköyde vurarak şampiyon oldum karıköyde kutlandı şampiyonluk tesadüfün böylesi :D

4 3 3 un basarısz oldugu bı takım gormedım daha..galatasaray tottenham ve bristol city..mac ıcınde deısık varyasyonlarla en basarılı taktık bu topa sahıp ol kısa pas...

Çok fırsat bulamıyorum , yeni başladım Galatasarayımız ile ;

İlk sezon , sezon başı itibariyle kadrom ;

302dab6234-29652.png

Her hafta bir yabancı rotasyona çıkacak , zaten sakatlık , ceza vs. ile bu işi rahatlıkla götürürüz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt