Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orjinal oyun sahibi arkadaşlar,güncelleme geldi.

Yeni transferlerimiz ile kariyer yapmayı düşünenlere müjde :D

Su YGS, LYS olayi hayirlisiyla bi bitsin, yardircam sabahtan aksama kadar!!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fm 2014 te transfer yamasini indiren var mi? Ev arkadasim bulmus, ama Bjk de Lodeiro varmis, orjinal yama mi degil mi anlamadık. Indirip bakan olduysa cevaplarsa cok iyi olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fm 2014 te transfer yamasini indiren var mi? Ev arkadasim bulmus, ama Bjk de Lodeiro varmis, orjinal yama mi degil mi anlamadık. Indirip bakan olduysa cevaplarsa cok iyi olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14.3 güncellemesinde Lodeiro yok kontrol ettim. Muhtemelen kullanıcı yapımı bir güncelleme kullanmıştır.

Alex Tellesi bulamıyorum oyunda ? veritabanı büyük olarak başladım

çok gıcık bir oyun. gerideyken dakika 93 olur olmaz bitiriyor maçı. ben öndeyken +3 dakikada 95'e kadar oynatıyor

Telles bende 3.sezonumda 25M Sterline İnter'e gitti.

Bruma Real için 29a gitti

m. city yönetiyorum ama mesele ortada. ş.liginde de real madrid,psg ve molde diye bir takımla eşleştik. ilk maç molde ile 1-1 bitti. benden menajer filan olmaz ligde de 3 maçtır kazanamıyoruz :D

City le zevk alamazsın :D ben aldım bizim takımı

2015 oldu 5+0+3 le mücadele ediyorum

Caneri 800 bine alıp fenerden 8 milyon euro ya livorno ya okuttum :D

potansiyelli türk oyuncuları bulmaya çalışıyorum henüz 17 yaşında bi bakıyorum bayern hemen imzalatmış

Zalım Bayern

Kalede Onur,Sinan

Sağ bek Ozan Tufan,Şener

Sol Bek Atilla Turan,Alparslan Öztürk

Stoperler Koray,Semih

Orta Saha Emre Can,Selçuk,Jem Karacan,Hakan Calhanoğlu

Forvetler Burak,Muhammet Demir

bi tek ilerisi yabancı Avrupada da iş yapıyor takım :D

m. city yönetiyorum ama mesele ortada. ş.liginde de real madrid,psg ve molde diye bir takımla eşleştik. ilk maç molde ile 1-1 bitti. benden menajer filan olmaz ligde de 3 maçtır kazanamıyoruz :D

Hacı öyle durumlarda maçtan önce oyunu kaydet, baktın maç gidiyor oyunu kapatıp yeniden başla. :asd: ben yenilgiye gelemem basarım hileyi.. 2-3 sene yenilgisiz oynar sonra başka takıma geçerim. :asd:

Hacı öyle durumlarda maçtan önce oyunu kaydet, baktın maç gidiyor oyunu kapatıp yeniden başla. :asd: ben yenilgiye gelemem basarım hileyi.. 2-3 sene yenilgisiz oynar sonra başka takıma geçerim. :asd:

:D

bu da fm13te QPRyi yönettiğim zamanlardan bir görüntü...

hwak52.jpg

:D

bu da fm13te QPRyi yönettiğim zamanlardan bir görüntü...

hwak52.jpg

Hacı neden bu kadar zorluyorsun onu anlamadım. Demekki sana göre değil bu oyun. Git hügo, mario, contra falan oyna. :asd:

Bu arada fm2013 online da buradaki bir çok kişinin kolunun altına verdim laptop'ları onuda söylemeden geçemicem. :asd:

2025 yılına kadar oynayabileceğimi sanmıyordum ama oldu:) Yaşasın Stockport City :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt