Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Alex telles oyunun bugu resmen her maç 9.1 8.9 oynuyor sezonda 30 asisti oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fm 2014 te transfer yamasini indiren var mi? Ev arkadasim bulmus, ama Bjk de Lodeiro varmis, orjinal yama mi degil mi anlamadık. Indirip bakan olduysa cevaplarsa cok iyi olur.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alex Tellesi bulamıyorum oyunda ? veritabanı büyük olarak başladım
nası ediyoruz ?
çok gıcık bir oyun. gerideyken dakika 93 olur olmaz bitiriyor maçı. ben öndeyken +3 dakikada 95'e kadar oynatıyor
Galatasaray'ı aldıysan gerçekci yapmışlar işte.
m. city yönetiyorum ama mesele ortada. ş.liginde de real madrid,psg ve molde diye bir takımla eşleştik. ilk maç molde ile 1-1 bitti. benden menajer filan olmaz ligde de 3 maçtır kazanamıyoruz![]()
m. city yönetiyorum ama mesele ortada. ş.liginde de real madrid,psg ve molde diye bir takımla eşleştik. ilk maç molde ile 1-1 bitti. benden menajer filan olmaz ligde de 3 maçtır kazanamıyoruz![]()
ben yenilgiye gelemem basarım hileyi.. 2-3 sene yenilgisiz oynar sonra başka takıma geçerim. 
Hacı öyle durumlarda maçtan önce oyunu kaydet, baktın maç gidiyor oyunu kapatıp yeniden başla.ben yenilgiye gelemem basarım hileyi.. 2-3 sene yenilgisiz oynar sonra başka takıma geçerim.
![]()
Su YGS, LYS olayi hayirlisiyla bi bitsin, yardircam sabahtan aksama kadar!!
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu da fm13te QPRyi yönettiğim zamanlardan bir görüntü...
![]()