Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pogba da bizdenmiş

pogbamenager1.jpg

pogbamenager.jpg

Rusyada kariyere baslayayim diyorum. 7 yabanci kurali varmis sanirim. Almanyaya da baktim orada sinir yok ama deger bi takim bulamadim. Onerisi olan var mi? 13 olacak tabi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Rusyada kariyere baslayayim diyorum. 7 yabanci kurali varmis sanirim. Almanyaya da baktim orada sinir yok ama deger bi takim bulamadim. Onerisi olan var mi?

Rusya'da her sezon CSKA veya Zenit şampiyon oluyor. Sıkıcı bir lig.

Almanya'da Wolfsburg iyi sarıyor. Ama Alman başkanların sabrı pek fazla değil. 2-3 kötü maçtan sonra şutlanabiliyorsun.

Rusya'da her sezon CSKA veya Zenit şampiyon oluyor. Sıkıcı bir lig.

Almanya'da Wolfsburg iyi sarıyor. Ama Alman başkanların sabrı pek fazla değil. 2-3 kötü maçtan sonra şutlanabiliyorsun.

CSKA ile Avrupa basarisi kollanabilir aslinda. Almanya ligine bi daha bakcam simdi. Wolfsburg un mali durumu nasil?

Biraz baktım yine de Wolfsburg ile girdim bir yola. Haydi hayırlısı inşallah tüm yaz takılabileceğim kadar keyifli olur.

Pogbaya özenip chealse ile yola çıktım hayırlısı.

kadromuz iyi olduğu için transfer gereği duymadım.

Doria, timo werner ,ricardo rodriguez üçünü alıp kiraya vardim kilit oyuncu olarak.

ilk sezon sonu durmu paylaşırım.

bu oyunda gs ıle basarısız olmak ımkansız gıbı bırsey hele ılk 2 sezon..drogba burak sneıjder eboue telles akıyor resmen...bu arada son gelen yama oyunu cok guzellestırmıs...ocak ayında bıraktıysanız benım gıbı baslayın derım.

Ajax kariyerime geri döndüm ben pek sarmadı diğerleri. Güzel bir uyum yakaladım fakat Avrupa'da istediğim başarı bir türlü gelmedi.

adam atıyor durduramıyoruz

5+0+3 can sıkmaya başladı

yama falan var mı 5+3 şeklinde ?

FM15 Research basladi.

Galatasaray'la yeni kariyer açtım. 3. sezondayım, ilk sezon Bursa sonra biz şampiyon olduk. Kadro:

Ekli dosyayı görüntüle 15570

Transfer geçmişi de böyle:

Antalyaspor kadromdan 5-6 isim varmış kadroda

bu oyunda gs ıle basarısız olmak ımkansız gıbı bırsey hele ılk 2 sezon..drogba burak sneıjder eboue telles akıyor resmen...bu arada son gelen yama oyunu cok guzellestırmıs...ocak ayında bıraktıysanız benım gıbı baslayın derım.

Galatasaray ile oyun 2.sezonun bitiminden sonra zevk vermiyor. FMciler mecburen hep ayni yerli oyunculari almak zorunda kaliyor. Muslera yerine Onur, Ömer Toprak, Jem Karacan hemen hemen herkesin benzer transferleri var. Drogba futbolu birakinca isler iyice sarpa sariyor.

Wonderkids (Yerliler)

Hasan - Hüseyin Tuzcu (18) Hertha

Metin Küçükarslan (17) Duisburg

Okay Yokuşlu (20) Kayserispor

Birhan Vatansever (16) Altyapımızda

Erdal Rakip (17) Malmö FF

Bilal Başacıkoğlu (18) sc Heerenveen

Batuhan Altıntaş (17) Bursaspor

Birhan'ın olması sevindirici , yeni isimlerin bulunması da ancak Enes Ünal ve Ozan Tufan'ın bulunmamasına anlam veremedim ?

2015 ne zaman çıkıyor sıkıldım 2014 den acayip futbol oynuyoruz ama bir türlü gol atamıyoruz adamlar bir kere gol atıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt