Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük hatalar yapmazsan bu kadro rahat birinci olur bu ligde. Hepsi hemen hemen Süper Lig oyuncusu, forvetlerin iyise gerisine bakmaya bile gerek yok, özellikle Türkiye'de :)

Haa şunu da belirtmeden geçmeyeyim. Bilic tam bir Nobre hayranı çıktı. Hepsini reddetmeme rağmen 2-3 defa teklif yolladılar :)

Basın yoluyla sürekli muhabirler Nobre'nin bjk'ye transferi hakkında sorular sordular falan :)

Southampton ile ilk senede hedefimiz Avrupa Ligi.

Ben de aynen o hedefle başladım, gerçekleşecek gibi görünüyor.

3R0NqO.png

EEobR9.png

lzlLWl.png

Transfer bütçemde de halen 10m sterlin var. Kiralık Alderweireld'in satın alma opsiyonunu mu kullansam yoksa kulübe bırakıp yeni sezonda mı kullansam bilmiyorum, takımın transfer ihtiyacı yok gibi şu an.

Oyundaki maç motoru kolay diyorlar doğru mu? Doğruysa para vermeye değmez.
Oyun aşırı kolay olmuş. PSG ile ilk sezon toplamda sadece iki maç kaybettim, bütün kupaları topladım. Beraberlikleri dahil edince galibiyet oranım 85%. Taktik oturunca bir daha dokunmana gerek kalmıyor. Sadece kondisyona bakıp değişiklik yapıyorsun. :(

Oyun aşırı kolay olmuş. PSG ile ilk sezon toplamda sadece iki maç kaybettim, bütün kupaları topladım. Beraberlikleri dahil edince galibiyet oranım 85%. Taktik oturunca bir daha dokunmana gerek kalmıyor. Sadece kondisyona bakıp değişiklik yapıyorsun. :(

Olmadı işte bu. Ben zaten Polonya ligi gibi liglerin de ranklerde 8-'den aşağı sırada takımlarıyla oynarım oyunu da yine de kolay olsun istemem.

Mesela üstte Kayserispor oyununda Süper Lig'den giden oyuncular olması mantıksız geldi. tamam önceki serilerde transferi fazla kastırıyorlardı ama Uğur'un Akhisar'ı bırakarak, PTT'ye gitmesi anlamlı değil bence. Ya da Kayseri'nin bıraktığı adamları Standart ve Frankfurt kiralamış tuhaf.

Oyun o kadar da kolay değil bence. Evet gerçekten de detaylı talimatlarla iyi bir taktik ve oyuncu kimyası tutturunca bir kaç sezon istikrar hiç bozulmuyor (ki bu doğal bir durum) ancak yukarıda verilen örnek PSG. PSG'i alıp da oyun kolay olmuş demek biraz ironik. Örneğin İngiltere Championship'ten bir takım ile kariyere başlayın ne kadar uğraştırdığını anlayabilirsiniz. Ayrıca tatile çıkma falan yapmayın (go on holiday). Tüm maçları kendiniz oynayın rotasyonlar yaparak vs. Oyun geçen senekinden çok daha iyi olmuş bana göre. Kısacası liglerin en güçlü ekipleriyle her sezon şampiyonluğa oynamak zaten olası durumdur.

Oyun o kadar da kolay değil bence. Evet gerçekten de detaylı talimatlarla iyi bir taktik ve oyuncu kimyası tutturunca bir kaç sezon istikrar hiç bozulmuyor (ki bu doğal bir durum) ancak yukarıda verilen örnek PSG. PSG'i alıp da oyun kolay olmuş demek biraz ironik. Örneğin İngiltere Championship'ten bir takım ile kariyere başlayın ne kadar uğraştırdığını anlayabilirsiniz. Ayrıca tatile çıkma falan yapmayın (go on holiday). Tüm maçları kendiniz oynayın rotasyonlar yaparak vs. Oyun geçen senekinden çok daha iyi olmuş bana göre. Kısacası liglerin en güçlü ekipleriyle her sezon şampiyonluğa oynamak zaten olası durumdur.
PSG'nin iyi bir kadrosu var, bu doğru ama bütün sezonda sadece iki kez mağlup olmak bana gerçekçilikten biraz uzak geldi. Hem de taktiksel anlamda hiç bir değişiklik yapmadan. En azından şampiyonlar liginde biraz daha zorlamalıydı.

bundesligada oynadiniz mi? schalkeyi merak ediyorum yine bir uzun soluklu acmak sart alinca :)

Oyunu bugün alabildim. 3D acayip kötü, zaten uzun zamandır klasik 2D oynuyorum. 3D övüp duruyorlar her sene, bence değişen hiçbir şey yok. Onun dışında arayüz falan baya iyi, genel olarak beğendim. Yalnız sakatlık çok oluyor, güncelleme şart.

FM 2014'de 8 Eylül'den 9 Eylül'e geçerken oyundan atıyor. Arka planda çalışıyor. Daha önce böyle bir sorun olmamıştı.

Çözümü hakkında fikri olan var mı?

DEĞERLİ ABİM

Özgür Aslan ile birlikte oyunu almış bulunmaktayız. Gayet hoş, gayet güzel.

99 yılından beri menajerlik oyunu oynarım bu zamana kadar oynadığım en kötü menajerlik oyunu

Futbolun geleceği için yasaklanması gereken oyundur.

Ben de aldım oyunu az önce. Senelerdir oynamıyordum, bakalım ne olacak.

15'e önceki logo paketleri uyumlu olur mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

özel kariyer açında izleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt