- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Büyük hatalar yapmazsan bu kadro rahat birinci olur bu ligde. Hepsi hemen hemen Süper Lig oyuncusu, forvetlerin iyise gerisine bakmaya bile gerek yok, özellikle Türkiye'de 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Southampton ile ilk senede hedefimiz Avrupa Ligi.
Oyun aşırı kolay olmuş. PSG ile ilk sezon toplamda sadece iki maç kaybettim, bütün kupaları topladım. Beraberlikleri dahil edince galibiyet oranım 85%. Taktik oturunca bir daha dokunmana gerek kalmıyor. Sadece kondisyona bakıp değişiklik yapıyorsun.Oyundaki maç motoru kolay diyorlar doğru mu? Doğruysa para vermeye değmez.
Oyun aşırı kolay olmuş. PSG ile ilk sezon toplamda sadece iki maç kaybettim, bütün kupaları topladım. Beraberlikleri dahil edince galibiyet oranım 85%. Taktik oturunca bir daha dokunmana gerek kalmıyor. Sadece kondisyona bakıp değişiklik yapıyorsun.![]()
PSG'nin iyi bir kadrosu var, bu doğru ama bütün sezonda sadece iki kez mağlup olmak bana gerçekçilikten biraz uzak geldi. Hem de taktiksel anlamda hiç bir değişiklik yapmadan. En azından şampiyonlar liginde biraz daha zorlamalıydı.Oyun o kadar da kolay değil bence. Evet gerçekten de detaylı talimatlarla iyi bir taktik ve oyuncu kimyası tutturunca bir kaç sezon istikrar hiç bozulmuyor (ki bu doğal bir durum) ancak yukarıda verilen örnek PSG. PSG'i alıp da oyun kolay olmuş demek biraz ironik. Örneğin İngiltere Championship'ten bir takım ile kariyere başlayın ne kadar uğraştırdığını anlayabilirsiniz. Ayrıca tatile çıkma falan yapmayın (go on holiday). Tüm maçları kendiniz oynayın rotasyonlar yaparak vs. Oyun geçen senekinden çok daha iyi olmuş bana göre. Kısacası liglerin en güçlü ekipleriyle her sezon şampiyonluğa oynamak zaten olası durumdur.
orj oyun al sorun kalmaz rnktsFM 2014'de 8 Eylül'den 9 Eylül'e geçerken oyundan atıyor. Arka planda çalışıyor. Daha önce böyle bir sorun olmamıştı.
Çözümü hakkında fikri olan var mı?
salek salek konusma lanFutbolun geleceği için yasaklanması gereken oyundur.