Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi olmuş be.

DkZd0Z.png

Konu açsana Empak. Takipçin olalım :ka21:

şöyle bi kadro paylaşalım :D

Off bee. Müthis kadro gercekten.

Koval, Barkley ve Barbosa benim FM 14'te Inter kariyerimde kadroma kattigim isimler. Ayni zamanda Romero, Balanta, Lukaku falan da harika gelisiyor. Samper ve Stones'i tanimiyorum ama.

Off bee. Müthis kadro gercekten.

Koval, Barkley ve Barbosa benim FM 14'te Inter kariyerimde kadroma kattigim isimler. Ayni zamanda Romero, Balanta, Lukaku falan da harika gelisiyor. Samper ve Stones'i tanimiyorum ama.

Quintero ve Barkley'den hiç verim alamıyorum ikiside koç raporlarında sakatlığa elverişli olarak gözüküyor en ufak bi kondisyona yönelik zorlamada sakatlanıyorlar. 3 sezonda Barkley'den hiç faydalanamadım desem yeridir. Biraz daha oynatıp okutmayı planlıyorum :D
R6MDPR.png

Samper Barça B takımından ilk sezon rotasyon için kiraladım Barkley çok fazla sakatlanınca bende Samper'i monte ettim ve 3. sezondur kiralık (çok para istiyo Barça :D) ve takımın beyni durumunda.
OdgDy4.png

Stones'da Everton alt yapısının en iyi oyuncusu durumunda zaten 2-3 sezondur Fm'nin en iyi wonderkidlerinden birisi. Sağ bek ve Stoperde rotasyona göre kullanıyorum kendisini.
pY1n6r.png

3. sezona da fırtına gibi başladık bakalım inş gerisi gelir :asd22:
lzlZqQ.png

Benim Inter kariyerim böyle. Antalyaspor'la baslamistim kariyerime. 2 STSL, 2 ZTK, 1 Süper Kupa sampiyonlugundan sonra Inter'e gectim. Arada Norvec tecrübesi de yasadim 2-3 mac ama SIKILIP istifa ettim, ikisini beraber götürebilirdim de Norvec kadrosu zevk vermedi.

DkZDNO.png

Suanki kadrom da böyle: (Ben cok rotasyon yaptigim icin karisik kadrolar da cikariyorum ara sira. Bruma ve Alonso mesela ilk 11 oyuncusu ama Sampiyonlar Ligi'nde yedek oturtmustum. Gabriel Barbosa da sakat maalesef. Tercih olarak klasik 442 veya 4231 tercih ediyorum. Sözlesmesi bittigi icin bedavaya aldiigim tonla oyuncu oldu :D

AYaz4L.png

KKoval 3 milyon
SSchürrle 8.75
Barkley bedava
Thorne bedava
Suso bedava
Van Ginkel 5.75
Begovic bedava
Mendy 7.5 iki yil Bonservis ortakligi
Barbosa 8.75
Maupay amenta evangelista martial bedavaya geldi

diger adamlara da 10 milyon ve üstü bonservis verdim.

bu elemanı 7 milyon euroya almıştım 50 'ye Arsenal'e okuttum sonraki satışlardan da yüzde 50 pay :asd:

Kral İngiltere'de :D

Eray Ts de 2.2'ye Akhisara satmıştım :asd:

Muslera'yı ilk sezon 24 milyona Dortmund'a satmıştım

yine ilk sezon 10 milyona marsilya'ya sattığım chedjou :)

sonunda milli takımın başına geçtim
FT 7 sene sonra milli takımdan sonunda ayrıldı ve emekli oldu hakkını yemeyelim 2018 Dünya kupasına katılmayı başardı.

Tafi ve Mondi hala kaleci antrenörümüz

Thomas Tuchel sonunda büyük bir takımın başına geçti :asd:

en sonunda Sebastian Perez ve Carrusca :asd:

Son düzenleme:
Ben de aynen o hedefle başladım, gerçekleşecek gibi görünüyor.

3R0NqO.png

EEobR9.png

lzlLWl.png

Transfer bütçemde de halen 10m sterlin var. Kiralık Alderweireld'in satın alma opsiyonunu mu kullansam yoksa kulübe bırakıp yeni sezonda mı kullansam bilmiyorum, takımın transfer ihtiyacı yok gibi şu an.

Ilk sene 8. oldum, ikinci sene 3. oldum ayrica FA Cup ve Avrupa Ligini finalde kaybettim (FA Cup'u United'a, Avrupa Ligini R.Madrid'e), ertesi sezon United'a gectim LVG Ingiltere Milli Takimini alinca, ligde 3. oldum, FA Cup'u aldim Newcastle'i yenip ve Sampiyonlar Ligin'de R.Madrid'e kaybettim finalde. Simdi Bayern'deyim 4. sezon, 3. takimim. United'i calistirmayi onermem Rooney filan gitmeden. Hep sorun cikartiyorlar, sirf o yuzden ayrildim.

ve Manu'ya kapağı atıyoruz :D
66AL39.png

parayı görünce sapıtmaca :D :D tabi sattıklarımdan gelen parayı direk eski gözdelerime, kendi yetiştirdiklerime bastım genelde.
nG83XB.png

yeniden yapılanma :asd22:
kYNPZr.png

Chambers ve Balanta'ya da çılgın fiyatlar önermeme rağmen eski takımım Everton satmamakta ısrarcı bakalım neler yapıcaz :hat:

Kariyerimde Şota kovulunca Mancini'nin hiç beklenmedik bir şekilde Kasımpaşa'nın başına geçmesinin ardından sinyor yine adamlığını gösterdi ve efsane yorumlarda bulundu. Haber olarak arşivde bulamadım ama geldiğinde önce Galatasaray'ın şampiyon olacağını iddia etti ki Napoli'nin başına geçen Prandelli'nin yerine gelen Hikmet Karaman ile Fenerbahçe'nin önünde 2 puan farkla şampiyon olduk da. Daha sonra da Terim'e müthiş ayar verdi, adam ya. :asd:

3Rb4oA.png

66AzkW.png

bende regen çıkarma hastalığı var.
galatasaray çok leş bir teknik kadro ve finansman ile başlıyor fm 15'de.
7 martta 150 pot'li bir amc çıkmıştı ilk denememde sonra laptop restart etmiş ben başka işlerle uğraşırken win update sağolsun.
Ben de inadım illa bir tane regen çıkarmam lazım altyapıdan 1 haftadır deniyorum yok 120 geçen adam çıkmıyor bu kadar mı leş olur.
Çok takıntılıyım bu konuda , o regen çıkacak arkadaş ! :D

Bu oyunda geri dönüşler de efsane, bu ikisini unutamam. Bu arada yıl 2020 ve kaptan hâlâ gemisini kurtarıyor:

t9t7PGU.jpg

EEqS4kS.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt