Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FM 2016 için çok heyecanlıyım.
Yabancı kuralı değiştiğine göre Galatasaray ile çok keyifli kariyerler çıkartabiliriz.
Bazı ayarlamalarla diğer oyunlarda da sınırlama kaldırılabilse de öyle keyifli olmuyor hatta hile yapıyormuş hissi veriyordu.
Ama şimdi çok iyi oldu :)

Oyuna sezon arası güncellemesi geldiğinde 2015/16 sezonundan başlamak üzere bu yeni kural gelebilme ihtimali var mı? FM14'te 2014/15 sezonunda 6+0+4 » 5+0+3'e dönüyordu çünkü.

Oyuna sezon arası güncellemesi geldiğinde 2015/16 sezonundan başlamak üzere bu yeni kural gelebilme ihtimali var mı? FM14'te 2014/15 sezonunda 6+0+4 » 5+0+3'e dönüyordu çünkü.

Aklıma geldi benimde. Ancak FM forumlarına yazdım aldığım cevap "Şuan düşünmüyoruz. Gelecek seride aktif hale gelecek." dedi.
Bu arada Galatasaray kariyeri yapanlar, Duygun Yarsuvat başkan olarak aktif olunca ondan da çekeceğimiz var. Büyük ihtimal Ünal Başgan'dan daha cimri olacak.

ZAZy1Z.png

Bir rüya daha Drogba gibi 2 sezon gecikmeli olarak gerçek oluyor. Galatasaray Ibrahimovic'i KAP'a bildirdi! Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in transferi için kendisi ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Profesyonel futbolculardan Zlatan Ibrahimovic'in transferi için kendisiyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

Mourinho Chelsea'nin başında olduğu sürece bana BPL'de şampiyonluk yok galiba. 2017/18 sezonuna 6/6 yaparak başladı ve ilk 6 haftadan 6 puan fark ile 2013/14 sezonundan beri üst üste 4. kez şampiyon olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Adam bütün maçları kazanıyor ben nasıl şampiyon olabilirim ki :D

pl deki ilk sezonda hull ile nasil sampiyon olunur arkadas
buglu taktikler felan mi var :)

pl deki ilk sezonda hull ile nasil sampiyon olunur arkadas
buglu taktikler felan mi var :)

Yok dostum kendi taktiğim tamamen, ileri uçtaki 3'lü ligi götürdü resmen

Scout denilen bir şey yok zaten ekibim zayıf, kendim bulup kurdum takımı, herkesten verim aldım. İlk 11'de 4 Arjantinli 5 İngiliz var, ulusal uyum da etkili olabilir başarıda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt