Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
steam ara transfer güncellemesi yayınlıyor mu bilgisi olan var mı?

Evet yayınlıyor, 1-2 hafta içerisinde çıkar.

Bu da benim Galatasaray kariyerim. "Nasıl bu kadar para harcadın" diye soracak olursanız, gidenlerden 3-4 milyon euro'luk bütçe oluştu. Dursun'dan maaş bütçesini arttırmasını istedim, 1 milyon euro iken 6 milyon euro yaptı. :confused:

Vv1Moy.png

Calleri'yi 2.5 peşin, 2.5 taksit ve 1 milyon euro'da 50 maç forma giydikten sonra ödemek şartıyla satın aldık.
Origi'yi 2 sene kiraladık, 2 sene sonunda 25.5 milyon euro satın alma opsiyonumuz var.
Atila Turan henüz 23 yaşında, önceki serilerden de tanıdığım bir sol bekti. Kısa vadede bizi idare edecektir.
Andrija Zivkovic bu seride çok meşhur oldu, ucuz bir meblağa onu da aldık. Kendisine 2-3 sene sonra bomba teklifler gelecektir diye düşünüyorum.

TEKNİK EKİP

Teknik ekibi komple değiştirdik. Hamza'nın leş ekibini yollayıp yerine daha iyi isimleri getirdik. Antrenör ekibimiz ligde her kulvarda birinci sırada.

Yr7O3D.jpg

MAÇ SONUÇLARI

Ligde Burak Yılmaz fırtınası var. Burak'ın bu sene forvette 2 sağlam rakibi var, o yüzden iyi oynamak zorunda. Antalya maçındaki 2 golü ve Kayseri maçındaki 3. golü Burak attı. Kayseri maçında Zivkovic 2 gol attı. Mersin maçına değinmek istiyorum. Çok rahat 5-6 tane atabileceğimiz bir maçtı ancak top bir türlü kaleye girmedi. Rakip kaleye 19 şutumuz var bunların 13'ü isabetli, rakibin 2 şutu var 1'i isabetli. %56'ya %44 topla oynama. Kısmet değilmiş.

1Mlg1Y.png

Şampiyonlar Ligi'nde "Porto, PSV, Galatasaray, BMG" grubunda mücadele edeceğiz. Üst tura çıkacağız inşallah.

L1Wnka.png

beyler tottenham'ı alın satın kane'yi bakın keyfinize yaaaaauf

Ara transfer güncellemesini anlık yapmaları lazım aslında transfer oldukça güncelleme gelecek... Veya en azından haftada bir falan.

Şubat sonu nedir yahu, hiç oynayasım gelmiyor bu şekilde.

beyler forvet söyleyin beyleeeeeeeeeeeeeeeer

forveti bilmem de sağ açığa Zivkovici 800.000 euroya aldım. 30 miyon euro + karda %20 paya sattım. Aldığım en büyük haz oydu. Burak Yılmaz ile 2-3 yıl idare et Galatasarayı aldıysan :)

Galatasaray sarmadı Tottenham yapıyorum Kane'i sattım 71+ bonuslarla 89'a. Bilindik isimlerden pek yana değilim ya. Araştırıp şöyle iyi bir kanat ve forvet almam gerekiyor :D

04*02*2016 saat 01:28 tarihi itibariyle hamza hocamı sevmeyen bundan sonra benimle ahbablık edemez.

qPZDq5.png

Yr7936.png

2015 mi 2016 mı ?

16.
16.2 version için taktik önerin varsa acil beklerim. acayip ince transferler yaptım devre arasında ancak taktik tutmadı bi türlü. şimdide altarın oğlu hamza ile deplasmanda kapıscam. yenemezsem kovulacam. diğer menajerler daha ben kovulmadna işbaşvurusu yaptı. durum bukadr vahim.

16.
16.2 version için taktik önerin varsa acil beklerim. acayip ince transferler yaptım devre arasında ancak taktik tutmadı bi türlü. şimdide altarın oğlu hamza ile deplasmanda kapıscam. yenemezsem kovulacam. diğer menajerler daha ben kovulmadna işbaşvurusu yaptı. durum bukadr vahim.

2016 ya geçemedik daha yav

2015 den devam ediyorum ara ara

Bak yukarda taktiği 2016 ya uygulasana bi

Ben 2015 de orta sıra takımlarıyla çoşturuyordum bu taktikle

2016 ya geçemedik daha yav

2015 den devam ediyorum ara ara

Bak yukarda taktiği 2016 ya uygulasana bi

Ben 2015 de orta sıra takımlarıyla çoşturuyordum bu taktikle

yav 16 nın bir versiyonunda çılgın atan taktik bi sonraki versiyonda nal toplatıyor. 1 sene öncesinin oyunu ile hiç olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt