Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsan oyunda normaldir bende Selçux 33, Şinoyla takılıyolar hala takımda. Şinoya antrenör olur musun dedim tabi hocam ne demek derken Selçuk bu yapacağım son şey olur diye artislik yaptı menacer olacakmış haspam.

sözleşmesi zaten 2019a kadar değil miydi

evet. anlamadım zaten. daha 2 yıl vardı sözleşmesinin bitmesine. ilk 11 oynuyordu ayrıca. ani oldu biraz. Stojanovic mali durum nedeniyle kiralık almıştım, eski save dosyasını buldum o oyunu kapadım ama opsiyonu vardı. Gayet de iyiydi. Sezon sonu alacaktım.

evet. anlamadım zaten. daha 2 yıl vardı sözleşmesinin bitmesine. ilk 11 oynuyordu ayrıca. ani oldu biraz. Stojanovic mali durum nedeniyle kiralık almıştım, eski save dosyasını buldum o oyunu kapadım ama opsiyonu vardı. Gayet de iyiydi. Sezon sonu alacaktım.

bir gün sarı-kırmızılı formayı giyecek

Şampiyonluk için Gençlerbirliği ve Beşiktaş ile kapışıyorum. Fenerbahçe 10 puan falan geride kaldı.

3.sezonda ilk defa başabaş gidiyo lig yarışı. Fenerle aramda 1 puan var, uzun zamandır ikimiz de kayıpsız gidiyoruz. Bi kaç haftaya şamp liginde grubun ardından gelen Psg maçı ve hemen ardından kadıköy deplasmanı var.

D5803 cihazımdan gönderildi

TSL den ne keyif alıyonuz yav

En son Fm 2006 da felan oynamıştım sonra hep EPL başka ligde oynamam sıkılırsam alt liglere yöneliyorum

Mayıslar Bizimdir! Şampiyonluğumuzu ilan ettik. Müthiş bir sezon geçirdik. Sezon başında ciddi bir yapılanmaya gitmiştik, bunun meyvesini en iyi şekilde aldık. Şampiyonlar Ligi'nde City'i eleyebilirdik ama olmadı, kısmet değilmiş. Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanacağımızı düşünüyorum. Sezon öncesi Beşiktaş'ı 2-1 yenerek Süper Kupa'yı da almıştık.

Fenerbahçe ile 5-6 hafta öncesine kadar kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi veriyorduk, biz bir galibiyet serisi yakaladık ve onlarda üst üste yenilgi & beraberlikler aldılar. Farkta iyice açıldı. Arena'da Fener'e 5 attık ve şampiyonluğumuzu ilan ettik. :hat:

Calleri'yi sezon başında 5.5m'a aldım. Sezona biraz kötü başlasa da sonradan toparladı ve şampiyonluğa büyük katkısı oldu.

QZrpoG.jpg

MLna32.png

Dursun güzel bir bütçe verdi. Zaten oturmuş bir kadromuz var, defans ve forvete birer çilek almayı düşünüyorum.

qPoJZQ.png

Şampiyonlar Ligi performansımız:

28XEA0.png

Ziraat Türkiye Kupası performansımız:

BDpyYj.png

ZTK'da bir diğerr eşleşme ise Fenerbahçe - Beşiktaş oldu. İlk maçı Beşiktaş deplasmanda 0-2 kazandı ve büyük ihtimal turu geçtiler. Biz de turu geçeceğiz inşallah, finalde Süper Kupa'yı aldığımız Beşiktaş'tan bu sefer de ZTK'yı alacağız. ;)

Sezon boyunca kullandığım ilk 11:

Muslera / Rajkovic

Mayke - Doria / Semih - Denayer / Serdar - Telles / Atila Turan

Ozan Tufan / Jose / Alpaslan Öztürk - Marcelo Meli / G. Gil Romero

Hatem Ben Arfa / Zivkovic - Wesley Sneijder / Emre Çolak - Bruma / Jean Paul Boetius

Calleri / Nadir Çiftçi

TSL den ne keyif alıyonuz yav

En son Fm 2006 da felan oynamıştım sonra hep EPL başka ligde oynamam sıkılırsam alt liglere yöneliyorum
akhisar veya altınordu ile falan güzel oluyor. hele yeni yabancı statüsü ile baya zevkli. bende direkt epl takımlarıyla oynamayı sevmiyorum ingiltere liginden alacaksın alt lig takımı baskı yok bişey yok. onca yokluk çekiyorsun epl ye çıktğında verilen bütçeye şaşıyorsun kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyorsun transfere.

Türk milli takımına bir Aslan parçası geliyor. Oyunda Alman milli takımında sıkıntı olduğundan oynayamadı :D Son 2 senesi.

julianbrandt_genelbak1_bilgi.png

Benitez'e ek olarak, Chelsea'den Traore ve bonservisi elinde olan Orozco'yu takıma katarak transferi kapattım. Sinan Gümüş çok isteksizdi. Pek bir verim alamadım. Balıkesirspor'a kiraladım.

QZbR3V.jpg

Orozco'yu ilk olarak 2 hafta denedim. Hazırlık maçlarına falan çıkarttım. Harikulade bir performans sergiledi. Goller asistler falan. Ben de 3 senelik uygun bir sözleşme imzaladım. Ligde de golünü attı. Çok iyi gidiyor. Aynı şekilde Orozco gibi Samaras'ı da 2 hafta denedim. Ama adamın omurgasındaki disk kayınca hiçbir verim alamadım. Sadece 1 antrenmana çıktı o kadar.

D4nM61.jpg

Podolski ligin ilk maçında kendi kendine birden sakatlandı. Selçuk da uzun süredir sakat. Kaburgasında çatlak var. Ama dönüşü yakın. Sabri ve Semih sakatlıktan döndü. Hamid hala sakat. Lige pek iyi bir başlangıç yapamadık. Es-es maçı tam bir faciaydı. 2-0'dan 2-2 yaptı adamlar. Rezillik diz boyu.

MLq6Ga.jpg

yine son haftalara kafa kafaya girdik. son 4 haftaya girilirken 63 puanla fb ile yarışıyoruz ama arkadan ts geliyor 60 puanla. rahat şampiyonluk yüzü göremedik :)

İLK 11 :
Predrag RAJKOVIC
Jorge
Neven SUBOTIC
Ron VLAAR
Roberto ROSALES
Muhamed BESIC
Maroune FELLAINI
Jack WILSHERE
Arda TURAN
Wellington SILVA
Christian BENTEKE

Şöyle bir ilk 11 oluşturdum ikinci sezonda. Bir önceki Galatasaray kariyerim 2030 yılına kadar sürmüştü ve Zivkovic vesaire tüm genç yetenekleri kullanmıştım. Bu kariyerde farklı bir yol izliyorum.

Benteke, W.Silva ve Fellaini'yi opsiyonlu biçimde kiraladım. Wilshere transferi de biraz piyangoya denk geldi. Satılık listesine koymuşlar, ucuza kapattım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt