Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İLK 11 :
Predrag RAJKOVIC
Jorge
Neven SUBOTIC
Ron VLAAR
Roberto ROSALES
Muhamed BESIC
Maroune FELLAINI
Jack WILSHERE
Arda TURAN
Wellington SILVA
Christian BENTEKE

Şöyle bir ilk 11 oluşturdum ikinci sezonda. Bir önceki Galatasaray kariyerim 2030 yılına kadar sürmüştü ve Zivkovic vesaire tüm genç yetenekleri kullanmıştım. Bu kariyerde farklı bir yol izliyorum.

Benteke, W.Silva ve Fellaini'yi opsiyonlu biçimde kiraladım. Wilshere transferi de biraz piyangoya denk geldi. Satılık listesine koymuşlar, ucuza kapattım.

Benteke ve Fellaini'nin maaşlarını sen mi ödüyorsun? Benteke bende de 2. sezon başında listeye konmuştu, şuan 3. sezon başındayım hala listede ama yüksek maaş istiyor.

Denayer nasıl, şimdi konusuna yorum yazınca aklıma geldi

Gidicem diye tutturuyor arada uyuz ediyor. Antrenman tesisleri ve antrenörler 4.5-5* olunca 3-4 senede iyi gelişti.

XLO1pO.png

Lige kötü başladıktan sonra teknik heyetten birçok isimle yollarımızı ayırdım. 4-5 antrenör, 2-3 fizyoterapist, 1 altyapı sorumlusu, 2-3 tane de gözlemci falan kattım kadroya. Görevlendirmelerimi tekrar oluşturdum. Tüm kaleci antrenrlerini gönderdim. Taffi ile üzülerek yollarımızı ayırdım. Fransız Raviot'u getirdim göreve. Tek başına bu yükün altından kalkacağına eminim. Altyapı sorumlusu olarak da Oliver Heine'ı getirdim. Tüm altyapı görevlerini ona verdim. Bayern Münih altyapısından efsane futbolcu "Bomber" Gerd Müller'i kadroya kattım. Hücum ve şut antrenmanları çalıştırıyor takıma. 1-2 tane de işinin eğli taktik ve savunma antrenörü ile anlaştım.

Kısacası tüm teknik ekibi Alman temelli olacak şekilde kurdum :)

PPXLR8.jpg

A5BRv7.jpg

0mOMaD.jpg

Takım bu hamlelerimden sonra yükselişe geçti. (Kadro anlayışımda pek bir değişiklik yapmadım) Ama son 2 maç moralleri bozdu. Şimdi önümüzde fb derbisi var. Bakalım kazanabilecek miyiz? :)

dkYyaZ.jpg

Benitez ve Sneijder takımı sırtlayan isimlerden. Bunlara Burak'ı da ekleyebiliriz. Defans bölgesinde de Denayer muhteşem işler yapıyor. Nando'yu söylememe gerek yok sanırım :)

4b6B30.jpg

O7Q150.jpg

Mersin maçında harika bir oyun sergilemişti Aslan parçası :red:

bJNzaY.jpg

284 milyon TL teklif etti Mençıstır virmedim. 49 maç 35gol/25 assist var mı artıran?

QZ6aQy.png

Son düzenleme:
Seninle konuştuktan sonra Klopp'un taktiğini kullanmaya başladım. Home/Away olarak. Harika gidiyoruz şuana kadar. Ligde 4. sıradayım. Ama yarışın içindeyiz. Son olarak kendi evimizde lig 1.'si bjk'yi yendik. Şenol'u fena kudurttum :D

CL'de Atletico Madrid, Chelsea ve Wolfsburg'un olduğu gruptan birinci çıktık :) Klopp'un taktiği sağlam oturdu.

Devre arası için Zivkovic'i kovaladım. Juve kaptı. Altınordu'dan Çağlar ve Cengiz'i devre arası transferi için anlaştım. Club Brugge'den 22 yaşında bir Brezilya'lı kanat oyuncusu da aldım. Roma'dan Seydou Keita ile de cüzi bir bonservis karşılığında 1,5 yıllık anlaştım. Takıma tecrübe katsın. Yönetim ek transfer bütçesi verdi. Devre arasında bütçe yükselebilir. Bakalım :)

@Emre Deliveli

Arkadaşlar orta şekerli takımlar için Cristian Espinoza'yı tavsiye ederim. Adamı rotasyon için aldım sayko çıktı sonradan girip girip çakıyor.

First Touch ve Technique üzerine düşülürse çok sağlam kanat oyuncusu olur diye düşünüyorum.

E5GR29.jpg

İlk yarıyı kapattık.

6547B3.jpg

Ligde sağlam bir yarış oluyor. CL ve ZTK'de zirvede bitirdik. CL'de 1.tur rakibimiz Lyon. Çok zorlanacağımızı düşünmüyorum.

RoaLNn.jpg

Güzel bir galibiyet serisi yakaladım. Umarım devamını getiririm.

pB7qkn.jpg

Birkaç transfer yaptım. Yollarımızı ayırdığımız isimler de oldu. Hakan kendi gitmek istedi. Hamid ve Orozco ile de yolları ayıracağım. Bu isimlere Bilal ve Olcan da eklenebilir. Altınordu'dan aldığım Çağlar ve Cengiz'i devamlı şans bulmaları için hemen kiraladım. Brugge'den transferim Gedoz'dan umutluyum. Şut tekniği çok iyi. ZTK'daki Buca maçında harika bir gola attı.

kn23p9.jpg

Sene sonu sözleşmesi bitecek olan Feyenoord'un 20 yaşındaki genç yıldızı Tonny Vilhena ile ön sözleşme imzaladım. Yaz transfer döneminde bedelsiz olarak aramıza katılacak.

Bu arada Dursun'la oturduk konuştuk, sözleşmemi 3 yıl daha uzattık :)

5MArPR.jpg

yaş ortalamasını kest :cool-78: muslera ve sneijder de giderse birazdaha düşebilir. zam isterlerse ve gitmek isterlerse yerlerine gelecek arkadaşlar şimdiden hazır gerçi.

1M9P6p.png

Son düzenleme:
yaş ortalamasını kest :cool-78: muslera ve sneijder de giderse birazdaha düşebilir. zam isterlerse ve gitmek isterlerse yerlerine gelecek arkadaşlar şimdiden hazır gerçi.

1M9P6p.png

bu da benim takımın yaş ortalaması :)

ligde şampiyon olduk, kadromuz tecrübesizdi Avrupada gruplarda elendik, Avrupa Liginde Çeyrek finalde hezimete uğradık. Birde ZTK'da Şanlıurfaya yenildik. :)

bu da benim takımın yaş ortalaması :)

ligde şampiyon olduk, kadromuz tecrübesizdi Avrupada gruplarda elendik, Avrupa Liginde Çeyrek finalde hezimete uğradık. Birde ZTK'da Şanlıurfaya yenildik. :)

çok iyi yav. sneijder ve muslera duruyor mu sende hacım. benim yaş ortalamsını yükselten o ikisi ve petsos bak şimdi canım sıkıldı ya. yaz trasfer dönemi bitene kadar aksiyona girecez şimdi

edit. ilk yıl bu kadro ile cl de 10 puanla 3. oldum tek gol averajıyla uefa ya gittim. chelsea falan geldi eledim ama çeyrek finalde leverkusen almnayda 0-0 burada 1-1 kalarak elendim. şampiyonluk ve ligi kazandık işte

Son düzenleme:
çok iyi yav. sneijder ve muslera duruyor mu sende hacım. benim yaş ortalamsını yükselten o ikisi ve petsos bak şimdi canım sıkıldı ya. yaz trasfer dönemi bitene kadar aksiyona girecez şimdi

edit. ilk yıl bu kadro ile cl de 10 puanla 3. oldum tek gol averajıyla uefa ya gittim. chelsea falan geldi eledim ama çeyrek finalde leverkusen almnayda 0-0 burada 1-1 kalarak elendim. şampiyonluk ve ligi kazandık işte

ikisini de gönderdim. takımı komple gençleştirdim. Ama çok tecrübesiz oluyorlar. Avrupada başarı gelmedi 3 sezondur :) Tam gelişiyor adamlar teklif geliyor büyük kulüplerden. Kabul etmiyorum oyuncu huzursuz oluyor. KAbul etsen bir daha geliştirecek adam arıyorsun. Kadroyu koruyup 120 milyon € transfer bütçemle 1-2 yıldız alıcam sadece. tabi gelirlerse. tek sıkıntım o şimdilik.

edit: Maaş bütçem 59 milyon € ama harcadığım 25 milyon €. cimriliğin dibine vurdum Dursun gibi :)

ikisini de gönderdim. takımı komple gençleştirdim. Ama çok tecrübesiz oluyorlar. Avrupada başarı gelmedi 3 sezondur :) Tam gelişiyor adamlar teklif geliyor büyük kulüplerden. Kabul etmiyorum oyuncu huzursuz oluyor. KAbul etsen bir daha geliştirecek adam arıyorsun. Kadroyu koruyup 120 milyon € transfer bütçemle 1-2 yıldız alıcam sadece. tabi gelirlerse. tek sıkıntım o şimdilik.

edit: Maaş bütçem 59 milyon € ama harcadığım 25 milyon €. cimriliğin dibine vurdum Dursun gibi :)

iyi yapmıssın genç oyuncularla oynaması ayrı güzel oluyor. ama şöyle illet ettirici bişey var çok güzel kontrata kapatıyorsun bunları iki kez maçın adamı seçilince hemen yeni kontrat istiyorlar reddedince huzursuzluk çıkartıyorlar takımın huzurunuda bozuyorlar sonra diğerleride gelip istiyorlar haydaaa takım huzuru iptal kaos mod on.

ha genede yeni kontrat vermiyorum açlık sınırında oynatıyorum adamları. tabii bu mali kontrolü oldukça huzurlu seviyelere getiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt