Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayla kariyer açanlara tavsiyeler veren olur mu? İlk sezonumda şampiyon oldum.Öyle hiçbiyeride okumadım. Ahmet ey yunusu alın 80 gol atıyor.Boca juniorsta bilmemne var alınca 90 gol atıyor tarzı şeylere aldanmadan, kendi istediğim topçuları aldım. Savunmaya Cooper diye bi eleman tavsiye etti scout kiraladım. Atleticodan Correa yı kiraladım. Evertondan Pienaarı aldım.Podolskiyi sevmiyorum diye sattım.Batuhan Karadenizi aldım.Sezon ortasıda bi arjantinli tavsiye edildi scoutlar tarafından inceledim ve parayı bayıldım 6-7 milyon kadar De Arrascaeta gibi bi ismi var.

Telles, Bruma, Jose Rodriqez, Muslera için tavsiyeleriniz neler? Kaç paraya gitti oynayanlarda.Herkes Burak yılmazla ilgili sorunlar yaşamış.Heralde ben kendisini sevdiğim için bi bağ oluştu.Sevdiği antrenorlerden biri ben oldum.Zaten gol kralı oldu ligte.

Bu arada lige çok kötü başladım kovulacaktım.Sonra üstüste 12 W yaptım şampiyonluk geldi.Şampiyonlar liginde 1 puanla sonuncu oldum.Atletico Psg Wolfsburg geldi.. Wolfsburgla psg yarıfinal oynadılar sonra.

Son düzenleme:
Galatasarayla kariyer açanlara tavsiyeler veren olur mu? İlk sezonumda şampiyon oldum.Öyle hiçbiyeride okumadım. Ahmet ey yunusu alın 80 gol atıyor.Boca juniorsta bilmemne var alınca 90 gol atıyor tarzı şeylere aldanmadan, kendi istediğim topçuları aldım. Savunmaya Cooper diye bi eleman tavsiye etti scout kiraladım. Atleticodan Correa yı kiraladım. Evertondan Pienaarı aldım.Podolskiyi sevmiyorum diye sattım.Batuhan Karadenizi aldım.Sezon ortasıda bi arjantinli tavsiye edildi scoutlar tarafından inceledim ve parayı bayıldım 6-7 milyon kadar De Arrascaeta gibi bi ismi var.

Telles, Bruma, Jose Rodriqez, Muslera için tavsiyeleriniz neler? Kaç paraya gitti oynayanlarda.Herkes Burak yılmazla ilgili sorunlar yaşamış.Heralde ben kendisini sevdiğim için bi bağ oluştu.Sevdiği antrenorlerden biri ben oldum.Zaten gol kralı oldu ligte.

Bu arada lige çok kötü başladım kovulacaktım.Sonra üstüste 12 W yaptım şampiyonluk geldi.Şampiyonlar liginde 1 puanla sonuncu oldum.Atletico Psg Wolfsburg geldi.. Wolfsburgla psg yarıfinal oynadılar sonra.

Zivkovic - Ajer - Diakhate

Bu üçlü çok uygun fiyatlara alınıp çok efsane paralara satılabiliyorlar.

İlk sezon sonunda Muslera'yı 22.5m€ + bonuslara PSG'ye, Telles'i 8.5€ + bonuslara Atletico Madrid'e, Jose'yi 6.5m€ + bonuslara Atalanta ve Bruma'yı da 5.25m€ + bonuslara Real Madrid'e sattım. Bruma'nın durumu normal değildi. Israrla gitmek isteyince o fiyata mecburen sattım.

16.3 güncellemesiyle bir Galatasaray kariyeri açtım.

Gelenler:

Andrija Zivkovic
Angel Correa (Kira)
Isaac Sackey

Gidenler:

Eray İşcan
Umut Gündoğan
Volkan Pala (Kira)
Yasin Öztekin
Hakan Balta
Olcan Adın

Muslera
Linnes Chedjou Denayer Carole
Selçuk Sackey
Zivkovic Wesley Sinan
Podolski

Bu 11 ile maçlara çıkıyoruz. Süper Kupa maçında Bursaspor'u 4-1 yendik. Wesley (2), Zivkovic ve Sinan'ın golleriyle kupayı kazandık.

Muslera 15-20 arası gidiyor. Ben serbest Rulli ile doldurmuştum boşluğunu. Onu kaçırdıysan Rajkovic alabilirsin uygun fiyata. Bruma baya katkı sağladı bende 20-15 gibi istatistik yaptı kiradan geldikten sonra.Telles den katkı alamadım. Carole çok daha iyi oynamıştı bende ki 10a EPLye sattım. Burakı geldiğim gün satmıştım.:D Origi efsane oynuyor bu seride. Beni kiralık 2 sene taşıdı resmen.Bu sene gitti FD tavsiyesi ile Alario yu aldım.Yedekten girerek baya katkı verdi 2. sezonumda.Bakalım 3. sezon nasıl katkı verecek 1. santrafor olarak.

16.3 güncellemesiyle bir Galatasaray kariyeri açtım.

Gelenler:

Andrija Zivkovic
Angel Correa (Kira)
Isaac Sackey

Gidenler:

Eray İşcan
Umut Gündoğan
Volkan Pala (Kira)
Yasin Öztekin
Hakan Balta
Olcan Adın

Muslera
Linnes Chedjou Denayer Carole
Selçuk Sackey
Zivkovic Wesley Sinan
Podolski

Bu 11 ile maçlara çıkıyoruz. Süper Kupa maçında Bursaspor'u 4-1 yendik. Wesley (2), Zivkovic ve Sinan'ın golleriyle kupayı kazandık.

Yasin'i satmasaydın keşke. 3. sezonumdayım sözleşmesini uzattım, çok iyi gidiyor bende. Sinan'dan da bir türlü yararlanamadım ben. Hiç iş yapmadı bende.

+ unutmadan Denayer'in kiralık sözleşmesini 1 yıl daha uzat ve Rony Lopes'i kiralık veya bonservisiyle bir şekilde kadrona kat. İyi topçu.

Yasin'i satmasaydın keşke. 3. sezonumdayım sözleşmesini uzattım, çok iyi gidiyor bende. Sinan'dan da bir türlü yararlanamadım ben. Hiç iş yapmadı bende.

+ unutmadan Denayer'in kiralık sözleşmesini 1 yıl daha uzat ve Rony Lopes'i kiralık veya bonservisiyle bir şekilde kadrona kat. İyi topçu.

Sene sonu komple değişecek zaten takım.

Yasin taktiğime uymadı ve pek iyi bir profili yok. 1.5 milyon euro'ya sattım, yerine aldığım Zivkovic çok daha iyi Yasin'den.

Zivkovic - Ajer - Diakhate

Bu üçlü çok uygun fiyatlara alınıp çok efsane paralara satılabiliyorlar.
abuk sabuk paralar istiyorlra benim oyunda

zivkovice falan 96 milyon €lar istiyorlar

hiç adını duymadığım rastgele bir adama 70 milyon euro falan istiyorlar

ne dandik iş bu

Moderatör tarafında düzenlendi:
bide oyun donuyor ve siyash ekran geliyordu

pencere modunda açtım bişey olmadı

yok mu bunun çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt