Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Bir GSC turnuvası falan düzenlesek mi acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerde???????50TL'ye düşmüş.
Ben de alayım diye düşündüm de oynayacak zaman yok pek şu ara. Sana iyi oyunlarvalla aldım
sağol rtş![]()
benim de yok da bos kaldigimda vakit geciririmBen de alayım diye düşündüm de oynayacak zaman yok pek şu ara. Sana iyi oyunlar
valla aldım
sağol rtş![]()
52.549,99 dan mı aldın yoksa 50 mi ?
50 aldıysan büyük kazık
Galatasarayla kariyer açanlara tavsiyeler veren olur mu? İlk sezonumda şampiyon oldum.Öyle hiçbiyeride okumadım. Ahmet ey yunusu alın 80 gol atıyor.Boca juniorsta bilmemne var alınca 90 gol atıyor tarzı şeylere aldanmadan, kendi istediğim topçuları aldım. Savunmaya Cooper diye bi eleman tavsiye etti scout kiraladım. Atleticodan Correa yı kiraladım. Evertondan Pienaarı aldım.Podolskiyi sevmiyorum diye sattım.Batuhan Karadenizi aldım.Sezon ortasıda bi arjantinli tavsiye edildi scoutlar tarafından inceledim ve parayı bayıldım 6-7 milyon kadar De Arrascaeta gibi bi ismi var.
Telles, Bruma, Jose Rodriqez, Muslera için tavsiyeleriniz neler? Kaç paraya gitti oynayanlarda.Herkes Burak yılmazla ilgili sorunlar yaşamış.Heralde ben kendisini sevdiğim için bi bağ oluştu.Sevdiği antrenorlerden biri ben oldum.Zaten gol kralı oldu ligte.
Bu arada lige çok kötü başladım kovulacaktım.Sonra üstüste 12 W yaptım şampiyonluk geldi.Şampiyonlar liginde 1 puanla sonuncu oldum.Atletico Psg Wolfsburg geldi.. Wolfsburgla psg yarıfinal oynadılar sonra.
Galatasarayla kariyer açanlara tavsiyeler veren olur mu? İlk sezonumda şampiyon oldum.Öyle hiçbiyeride okumadım. Ahmet ey yunusu alın 80 gol atıyor.Boca juniorsta bilmemne var alınca 90 gol atıyor tarzı şeylere aldanmadan, kendi istediğim topçuları aldım. Savunmaya Cooper diye bi eleman tavsiye etti scout kiraladım. Atleticodan Correa yı kiraladım. Evertondan Pienaarı aldım.Podolskiyi sevmiyorum diye sattım.Batuhan Karadenizi aldım.Sezon ortasıda bi arjantinli tavsiye edildi scoutlar tarafından inceledim ve parayı bayıldım 6-7 milyon kadar De Arrascaeta gibi bi ismi var.
Telles, Bruma, Jose Rodriqez, Muslera için tavsiyeleriniz neler? Kaç paraya gitti oynayanlarda.Herkes Burak yılmazla ilgili sorunlar yaşamış.Heralde ben kendisini sevdiğim için bi bağ oluştu.Sevdiği antrenorlerden biri ben oldum.Zaten gol kralı oldu ligte.
Bu arada lige çok kötü başladım kovulacaktım.Sonra üstüste 12 W yaptım şampiyonluk geldi.Şampiyonlar liginde 1 puanla sonuncu oldum.Atletico Psg Wolfsburg geldi.. Wolfsburgla psg yarıfinal oynadılar sonra.
16.3 güncellemesiyle bir Galatasaray kariyeri açtım.
Gelenler:
Andrija Zivkovic
Angel Correa (Kira)
Isaac Sackey
Gidenler:
Eray İşcan
Umut Gündoğan
Volkan Pala (Kira)
Yasin Öztekin
Hakan Balta
Olcan Adın
MusleraBu 11 ile maçlara çıkıyoruz. Süper Kupa maçında Bursaspor'u 4-1 yendik. Wesley (2), Zivkovic ve Sinan'ın golleriyle kupayı kazandık.
Linnes Chedjou Denayer Carole
Selçuk Sackey
Zivkovic Wesley Sinan
Podolski
Yasin'i satmasaydın keşke. 3. sezonumdayım sözleşmesini uzattım, çok iyi gidiyor bende. Sinan'dan da bir türlü yararlanamadım ben. Hiç iş yapmadı bende.
+ unutmadan Denayer'in kiralık sözleşmesini 1 yıl daha uzat ve Rony Lopes'i kiralık veya bonservisiyle bir şekilde kadrona kat. İyi topçu.
abuk sabuk paralar istiyorlra benim oyundaZivkovic - Ajer - Diakhate
Bu üçlü çok uygun fiyatlara alınıp çok efsane paralara satılabiliyorlar.