- 21 Ocak 2010
- 72.867
- 51.298
- 5.003
valla steam'den oynuyorum en son halidir herhal..oyunu güncellendin mi hiç
derken tolga da sakatlandı vay babam vay 4-5 hafta
jem karacan kaldı bir tek
noluyoruz yaw..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla steam'den oynuyorum en son halidir herhal..oyunu güncellendin mi hiç
genede bi kontrol et derim oyunun ilk halinde bendede benzer sıkıntılar oluyordu güncelledikçe düzeldi.valla steam'den oynuyorum en son halidir herhal..
derken tolga da sakatlandı vay babam vay 4-5 hafta
jem karacan kaldı bir tek
noluyoruz yaw..
jem de sakatlandıgenede bi kontrol et derim oyunun ilk halinde bendede benzer sıkıntılar oluyordu güncelledikçe düzeldi.
reis güncellemeyi kontrol et sıkıntı yoksa antrenman programını kontrol et çok sıkıysa ağırsa yardımcıya bırak duzeltsın.jem de sakatlandıorta sahada hiç adam kalmadı paftan adam alacağım..
reis güncellemeyi kontrol et sıkıntı yoksa antrenman programını kontrol et çok sıkıysa ağırsa yardımcıya bırak duzeltsın.
hiç bir sorun yoksa 3 kez ağza 3 kez burna su sonra iğne ucu kadar hiç biyerın kuru kalamaycak kadar abdest al
ALAYINIZA Dursun Özbek ulAn!
FM->Yeni Menajer Ekle->Başka Menajer Eklemek İster Misiniz? Hayır ->Oynamaya Başla ->
sen alışkınsın buna rtaş bırak dursunu![]()
senin şu pas rekorlu taktiği atsana bana biağlayacaksanız ben oynamayım xd
taktiğe gerek yok. kazanmadığın sürece saçma saçma taktikler uygula o rekora ulaşırsın.senin şu pas rekorlu taktiği atsana bana bi
senin şu pas rekorlu taktiği atsana bana bi
taktiğe gerek yok. kazanmadığın sürece saçma saçma taktikler uygula o rekora ulaşırsın.
ben koyup geçiyordum ama aslanım![]()