Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz yazdıkça insanın oynayası geliyor :D
nasıl olsa bi şekilde başlıyacaksın başla gitsin :D . ama önerim eski yani bi kaç sene öncekilerden birini ücretsiz olarak bul oyna bi süre.alışman için. cidden sararsa 17ye kampanyalı bi döneminde geçersin.

2011 den beri tüm serileri oynamış biri olarak belirtmek zorundayım başlayacaksanız 16 dan başlamayın sakın diğer serilerin tersine bu oyunda bir gariplik var oyunun içine çekme ve keyf verme yerine insanı feci halde gıcık etmekte, sinir hastası etmeğe uğraşıyor resmen lanet okutturuyor

Ocak transfer güncellemesi oyuna yüklendi mi bilgisi olan var mı? Şu ana kadar gelmiştir diyodum ama bugun baktım yok gibi duruyo ve ya ben beceremedim.

Osman SEDEN

fm serilerinden hangisi alım başlayım, sen şuan 2017 mi oynuyorsun ?
Fm14 çok kötü transferde kan alıyorlar.
Fm15 düzeltilmişti bu durum keza 16 da fena değil. Fm17 de artık genç potansiyeli oyuncuları ucuza alamıyorsun %30 %40 kar bedeli istiyorlar.fahis fiyat çekiyorlar ama Fm14 teki gibi değil. Mesela bordoeux a 16 yaşında adam için teklof yap Fm14 te 50m ister.

sent by note 7 #fireinthehole

17 yasindaki adama 15+ para vermeden alabilmemiz lazim

sonucta adam hicbirseyi ispat etmemis

bi kaç oyundur nedense böyle reis. 17 18 yasındakı cocuğu transfer etmek istiyorsun 35 40dan açıyolar teklifi ilk. ama oyuncuyu sürekli takip eder doğru anı yakalarsan gerçekci fiyata kapatıyorsun. önerim özellkle sırp gençleri takip et. özellikle kızılyıldız alt yapısını sürekli izle

Osman SEDEN

chedjou'yu sezon başı satmak mı, yoksa oynatıp sonra sözleşme uzatmak mı?

@Osman SEDEN

chedjou'yu sezon başı satmak mı, yoksa oynatıp sonra sözleşme uzatmak mı?
başlar başlamaz sat hiç kasma. satabildiğin kadar oyuncu sat maaş bütçesini iyileştirmek için. maaş bütçesinde yer açıldıkca transfer bütçen büyüyor.
satamadıklarını beleşe yolla. ancak dikkat et bazı beleşçi kulüpler oyuncuyu alırken maaşınıda sana kitliyorlar.
o yüzden futbolcuyu kuluplere 0lira önerde pazarlık edilemez maadesinide aktif et

FM hayatım boyunca 2 tane satmam dediğim adam oldu; birini Barcelona zorla aldı, diğerini de West Ham'ı en büyük kulübü yaptığımdan kulüpte tutabildim.

tapatalk

Maliyeti az ama performans katkısı tavan olan bir oyuncu önereyim sizlere, Andy Najar. Sağ kanadın her bölümünde oynayabilen emektar bir oyuncu. Mecbur kalındığında sol kanatta da görev alabilen bir oyuncu.

As veya rotasyon, her takımda olması gereken sağlam bir oyuncu.

sadece ligde olduğumuz için semih serdar &hakan 3lüsü gayet yeterli stoperde fm için.
chedjounun maaşı yuksek 1 sene boyunca o parayı vereceğinize yollayın açılan bütçeden dişe dokunur maliyeti düşük bikaç futbolcu alabilirsiniz.
ben gs ile başlayınca chejou-semih (serdarı ilk yıl bende alan olmadı maaşı çünkü cidden çok yüksek) yasin-hakan balta-sabri-cenk ve aklınıza nekadar çöp denilen oyuncılar varsa satıyorum maaş bütçesi aşırı rahatlıyor sonra sırbistandan kolombiyadan oradan buradan gençleri topluyorum.
sene sonunda ise eren- eray- muslera - sneijder- donk- de jong- serdar-carol(buna çok teklif geliyor iyi teklif gelmediği müddtçe dursada olur) ve cavanda gibi isimleri satıp bruma ve tolga ile maç başı ücretleri çok yüksek fakat maaşları düşürülmüş şekilde güreşe güreşe anlaşıyorum. mali olarak çok rahatlıyor takım ve üstüne yeni gelen genç yetenekler gidenlerden daha fazla işe yarıyor. üstelik bi kaç yıla büyük paralar kazandırıyorlar.

birde sinan'ın üstüne mutlaka düşün. iyi potansiyeli var adamın.

edit. arap kulüpleri eren'e 5 6dan aşşağıya para vermiyolar ona göre. 1 sene oynatıp verim almak şartıyla

Son düzenleme:
CM 01/02 hatırası olan yok mu?

Veron, Batistuta, Vieri, Hakiki Ronaldo, Cafu, Figo, Henry, Cafu, Roberto Carlos, Nesta, Viduka, Alan Smith, Maldini, Barthez, Ferdinand, Vieira, Raul, Zidane, Ronaldinho, Fowler, Del Piero, Trezeguet, Kluivert, Cannavaro, Shevchenko, Sol Campbell, Inzaghi, Crespo, Mendieta, Bergkamp, Beckham, Ashley Cole, Serginho, Van Bronckhorst, Rui Costa, Gattuso, Giggs, Nedved, Van Nistelrooy, Gerrard, Lampard, Roy Keane, Shearer, Robbie Keane, Henrik Larsson, Elber, Effenberg, Mehmet Scholl, Ballack, Tristan, Candela, Samuel, Montella, Pirlo, Saviola, Aimar, Ortega, Salas, Morientes, Guti, Neville, Van Bommel, Robben, Vicente, Diego Simeone, Zambrotta, Tudor, Thuram, Kanu, Yorke, Andrew Cole, Totti, Di Vaio......

CM 01/02 hatırası olan yok mu?

Veron, Batistuta, Vieri, Hakiki Ronaldo, Cafu, Figo, Henry, Cafu, Roberto Carlos, Nesta, Viduka, Alan Smith, Maldini, Barthez, Ferdinand, Vieira, Raul, Zidane, Ronaldinho, Fowler, Del Piero, Trezeguet, Kluivert, Cannavaro, Shevchenko, Sol Campbell, Inzaghi, Crespo, Mendieta, Bergkamp, Beckham, Ashley Cole, Serginho, Van Bronckhorst, Rui Costa, Gattuso, Giggs, Nedved, Van Nistelrooy, Gerrard, Lampard, Roy Keane, Shearer, Robbie Keane, Henrik Larsson, Elber, Effenberg, Mehmet Scholl, Ballack, Tristan, Candela, Samuel, Montella, Pirlo, Saviola, Aimar, Ortega, Salas, Morientes, Guti, Neville, Van Bommel, Robben, Vicente, Diego Simeone, Zambrotta, Tudor, Thuram, Kanu, Yorke, Andrew Cole, Totti, Di Vaio......

Freelerden Taribo West, Kiko ve Guardiola alınır.

Franco Costanzo, Ruslan Nigmatullin, Artem Milevsky, Isaac Okoronkwo , Assane N'diaye, Sergei Nikiforenko, Kennedy Bakircioglu, Stefan Selakovic, Mark Kerr, Steven Reid, Julius Aghahowa, Anatoli Todorov, Maxim Tsigalko opsiyonlarının yarısı takıma dahil edilir (zaten hepsini alsan 5m dolar harcamazsın)

Şampiyonluklardan şampiyonluklara koşulur :asd22:

Freelerden Taribo West, Kiko ve Guardiola alınır.

Franco Costanzo, Ruslan Nigmatullin, Artem Milevsky, Isaac Okoronkwo , Assane N'diaye, Sergei Nikiforenko, Kennedy Bakircioglu, Stefan Selakovic, Mark Kerr, Steven Reid, Julius Aghahowa, Anatoli Todorov, Maxim Tsigalko opsiyonlarının yarısı takıma dahil edilir (zaten hepsini alsan 5m dolar harcamazsın)

Şampiyonluklardan şampiyonluklara koşulur :asd22:

Tabii bunun için İtalya liginde olman lazım. Zira diğer liglerde yabancı sınırı falan oluyor.

West vazgeçilmezim. Nikiforenko da öyle. Aghahowa bazen çok zor geliyor. Tsigalko'yu alırsan zaten gol sorunun kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt