- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
nasıl olsa bi şekilde başlıyacaksın başla gitsinSiz yazdıkça insanın oynayası geliyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl olsa bi şekilde başlıyacaksın başla gitsinSiz yazdıkça insanın oynayası geliyor![]()
Ocak transfer güncellemesi oyuna yüklendi mi bilgisi olan var mı? Şu ana kadar gelmiştir diyodum ama bugun baktım yok gibi duruyo ve ya ben beceremedim.
Fm14 çok kötü transferde kan alıyorlar.
17 yasindaki adama 15+ para vermeden alabilmemiz lazim
sonucta adam hicbirseyi ispat etmemis
Mart başı geliyor genelde.Ocak transfer güncellemesi oyuna yüklendi mi bilgisi olan var mı? Şu ana kadar gelmiştir diyodum ama bugun baktım yok gibi duruyo ve ya ben beceremedim.
başlar başlamaz sat hiç kasma. satabildiğin kadar oyuncu sat maaş bütçesini iyileştirmek için. maaş bütçesinde yer açıldıkca transfer bütçen büyüyor.
CM 01/02 hatırası olan yok mu?
Veron, Batistuta, Vieri, Hakiki Ronaldo, Cafu, Figo, Henry, Cafu, Roberto Carlos, Nesta, Viduka, Alan Smith, Maldini, Barthez, Ferdinand, Vieira, Raul, Zidane, Ronaldinho, Fowler, Del Piero, Trezeguet, Kluivert, Cannavaro, Shevchenko, Sol Campbell, Inzaghi, Crespo, Mendieta, Bergkamp, Beckham, Ashley Cole, Serginho, Van Bronckhorst, Rui Costa, Gattuso, Giggs, Nedved, Van Nistelrooy, Gerrard, Lampard, Roy Keane, Shearer, Robbie Keane, Henrik Larsson, Elber, Effenberg, Mehmet Scholl, Ballack, Tristan, Candela, Samuel, Montella, Pirlo, Saviola, Aimar, Ortega, Salas, Morientes, Guti, Neville, Van Bommel, Robben, Vicente, Diego Simeone, Zambrotta, Tudor, Thuram, Kanu, Yorke, Andrew Cole, Totti, Di Vaio......
Freelerden Taribo West, Kiko ve Guardiola alınır.
Franco Costanzo, Ruslan Nigmatullin, Artem Milevsky, Isaac Okoronkwo , Assane N'diaye, Sergei Nikiforenko, Kennedy Bakircioglu, Stefan Selakovic, Mark Kerr, Steven Reid, Julius Aghahowa, Anatoli Todorov, Maxim Tsigalko opsiyonlarının yarısı takıma dahil edilir (zaten hepsini alsan 5m dolar harcamazsın)
Şampiyonluklardan şampiyonluklara koşulur :asd22: