Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden Galatasaray ile 3-4 yıla CL alırdım oyun o kadar kolaydı şimdi borç yüzünden lig şampiyonluklarına razı kalıyoruz Beşiktaşla Fener de çok iyi değil her ay 2.7 milyon euro gidiyor maaşı 40 milyon eurolara düşürmeden oyuncu alma noktasına gelmek zor oluyor.

Preciado'yu alın bu arada 1 milyona geliyor 30 milyona gidiyor bir kaç yıla.

ne demek tahmini maliyet 1.4 ??
@Osman SEDEN göreve

valla ünsal neyini sordun tam anlamadım ama tahmini maliyet oyuncuya imza attırıdğın an kasandan çıkacak paranın tahmini miktardır. bu tahmini miktara bakarak oyuncu ile pazarlık yapabilirsin. imza parası menajer parası yanılmıyorsam yoktu ama bonservisde işin içinde olabilir vs.
yani bunlardır bunlar olmalı. oyuncu gözüne fazladan ucuz geldiyse kulübüyle sorun yaşıyordur performansı çok düşüktür yedek kalıyordur vs.

birde tapada da menşın bildirimi gelmiyor aklınızda olsun birine menşın atıp cevap alamadığınızda menşın attığınız mesajı alıntılayıp tekrar bi mesaj yazın öyle yapınca bildirim geliyor.

oyunda ilk yıl galatasarayda çöp diye adlandırılan oyuncuları temizleyip araya poldi-selcuk,sneijderide ekleyip çok büyük bütçeler açılabiliyor.

sabri eren (katardan iyi teklifler alıyor 5m den assağıya gitmez) hakan balta semih de jonku sezon arası transfer listesine koyarsanız mutlaka alıcı buluyor.

galatasarayda ilk hedef maaş bütçesini düşürmek olmalı bu isimleri gönderince açılan maaş bütçesini transfer bütçesi ile bölüştürüp istediğiniz gibi rahat rahat hareket edebilirsiniz.

edit. sattığınız şuanki kadronun oyuncularından minumum hatta 0 bonservis ücreti almaya bakın çünkü önemli olan maaşlardan kurtulmak. ancak satarken gelen teklifleri kontrol edin gerekmedikçe oyuncunun maaşının bi miktarını ödemeyin.

Son düzenleme:
17 de ben 1 yılda düzelttim gs nin mali yapısını güvenli duruma getirdim ertesi yıl cl de grubtan çıktık bir yıl sonra yarı final oynadık 3 kupa aldık. ertesi yıl möchengadbaha transfer oldum yardımcımda gs yi şampiyon yaptı dursun efsane başkan olarak 2019 da kulübe veda etti sayemde..

oyuna başladığınızda gs iseniz mutlaka sneijder, selçuk ve eşantiyon portakal de jongu satın yoksa kulüb batıyor podolskiyi tutabilirsiniz acayib iş yapıyor çünkü, forvet kiralayın bir tane brumayı serbest kanat yapın. en kötü 2.olursunuz ligde.

Son düzenleme:
valla ünsal neyini sordun tam anlamadım ama tahmini maliyet oyuncuya imza attırıdğın an kasandan çıkacak paranın tahmini miktardır. bu tahmini miktara bakarak oyuncu ile pazarlık yapabilirsin. imza parası menajer parası yanılmıyorsam yoktu ama bonservisde işin içinde olabilir vs.
yani bunlardır bunlar olmalı. oyuncu gözüne fazladan ucuz geldiyse kulübüyle sorun yaşıyordur performansı çok düşüktür yedek kalıyordur vs.

birde tapada da menşın bildirimi gelmiyor aklınızda olsun birine menşın atıp cevap alamadığınızda menşın attığınız mesajı alıntılayıp tekrar bi mesaj yazın öyle yapınca bildirim geliyor.

yok onu değil bu profilli oyuncunun sözleşmesi olmasına rağmen bu fiyatı olmasını sordum

yok onu değil bu profilli oyuncunun sözleşmesi olmasına rağmen bu fiyatı olmasını sordum

cidden kötü durum. bi fikir yürütemesemde ya yukarda bahsettiğim sebeplerden böyledir kulübüyle sorunlar yaşıyordur veya kulüp maaşından kurtulmaya bakıyordur futbolcuda bunalıp sana kapak atmaya çalısıyordur. en olmadı gözlemci diye masör kullanıyorsundur reis. ama kesin bişey diyemiyorum cidden o profile o fiyat çok absurd

yorumları alayım
RPO9AY.png

sneijder gitti 10m bütçe açıldı

şuan takıma ödediğim yıllık maaş 39m. bu sene şampiyon olursak seneye bam bam patlatıcam bombaları

Son düzenleme:
monacoda 6 yıl hocalıktan sonra real madridten teklif geldi ve kabul ettim

ronaldoyu bale yi gönderdim

genç takım kuruyorum

para da çok yok hani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt