Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Şimdi 2 adet sorun var sayın ve çok sevgili arkadaşlarım. :D

Oyunu yüklemek üzereyim an itibariyle.

1- Türkçe yama linki falan.

2- Bir takım söyleyin. Harbiden sarsın ama. Orta sıra mı, iyi bir takım mı , hangi lig gibi sorular sormayın ama. Gidin, ''X takımı ol'' diyin, direk bir kariyer açıyım. :D

Bekliyorum önerilerinizi a dostlar.

edit:

patch?

1. sorunun cevabını bilmiyorum :(

2. soruna gelince , kendi zevkine göre seçmen lazım, şimdi Karabük derim, ben 4.sezonu tamamladım ve çok keyif alıyorum ama yarım sezonda sıkılır bırakırısn belki, o yüzden seçeceğin takım sana kalmış.

Bol eğlenceler :D

Türkçe yama burda :)

%100 Türkçe çeviri çıkana kadar, idareten bir Türkçe yama. 11.1'de çalışmakta.

Yama oranı %50 civarıdır.

Oyundan bir görüntü:

winRar'dan çıkan dosyayı;

Sports Interactive/Football Manager 2011/data/languages klasörüne ve Sports Interactive/Football Manager 2011/data/updates/update-1110/languages/changes içine atın. Yani 2 yere de atıyorsunuz. English dosyalarıyla değiştiriyorsunuz. (DAHA SONRA TÜRKÇE YAMAYI KALDIRMAK İÇİN ENGLISH DOSYASININ YEDEĞİNİ ALMALISINIZ) ve ardından cache'i silin.

[BILGI]İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.[/BILGI]

FMGraphics.Net tarafından hazırlanmıştır. Paylaşılmak istenildiği takdirde FMGraphics tarafından yapıldığının belirtilmesi zorunludur !

Stamford Bridge'de onurlu mücadele!

1-0 öne geçtiğim,aslanlar gibi savaştığım maçı 85'de yediğim golle 2-1 verdim. Sağolsun Kirkland auttan gol yedirdi :)

Şimdi 2 adet sorun var sayın ve çok sevgili arkadaşlarım. :D

Oyunu yüklemek üzereyim an itibariyle.

1- Türkçe yama linki falan.

2- Bir takım söyleyin. Harbiden sarsın ama. Orta sıra mı, iyi bir takım mı , hangi lig gibi sorular sormayın ama. Gidin, ''X takımı ol'' diyin, direk bir kariyer açıyım. :D

Bekliyorum önerilerinizi a dostlar.

edit:

patch?

Türkçe Yama :

winRar'dan çıkan dosyayı;

Sports Interactive/Football Manager 2011/data/languages klasörüne ve Sports Interactive/Football Manager 2011/data/updates/update-1110/languages/changes içine atın. Yani 2 yere de atıyorsunuz. English dosyalarıyla değiştiriyorsunuz. (DAHA SONRA TÜRKÇE YAMAYI KALDIRMAK İÇİN ENGLISH DOSYASININ YEDEĞİNİ ALMALISINIZ) ve ardından cache'i silin.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

FMGraphics.Net tarafından hazırlanmıştır.

2) Napoli,Tottenham,Liverpool önerilerim .

3) 11.1 Patch: Football Managerâ„¢ 2011

Crack lazım olursa özelden mesaj atarsın aga . :D

Heryerinden öpüyorum Raşit. :D

Hiddink'in kovulmasının ardından Milli takıma talip oldum.

Benim yerime Fatih Terim'e görev verdiler :sad007:

napalım its dı fıtbıl...

Tarih yazdık, Manchester United'ı sahamızda 1-0 yendik. İki yeni transferim de sakat gitti maçta, biri 6 hafta biri 7 hafta yok :( Canınız sağolsun aslanlar! :D

Bakalım ben de Galatasaray ile açtım, sonumuz hayrolsun. :)

Aga şu Baros'u bi tek ben oynatamadım. Napsam, netsem adam oynamıyor yahu. Hiç bi FM serisinde adamla anlaşamadım, en fazla 1 sezon dayanabildim kendisiyle.

Aga şu Baros'u bi tek ben oynatamadım. Napsam, netsem adam oynamıyor yahu. Hiç bi FM serisinde adamla anlaşamadım, en fazla 1 sezon dayanabildim kendisiyle.

zaten en iyisi 1 sezon verim iyi fiyata okutmak , 2. sezon genellikle 1. sezondaki performansı olmuyor pek.

Siz yine iyisiniz, kullanabiliyosunuz. Ben de 1 maç bile iyi oynamıyor adam

Portsmouth'a elendik kupada. Süper maç oldu cidden , 85'de 1-0 geri düştüm. 90'da 1-1 yaptım. 95'te 2-1 yenik düştüm, 110'da 3-1 oldu. 118'de 3-2 yaptım. Son dakikada bir tane de kaleciyle karşı karşıya kaçırdı Di Santo :(

Oyun güzel olmuş bence. En azından beklediğimden daha çok sardı diyebilirim rahatlıkla. Manchester City ile denemelik bir save açtım, Fabregas-Persie falan aldım zevk alsam da devam etmeyeceğim. :D

Türkiye Liginden Yiğit Can'ın yaptığı gibi ufak bir takım alıp 1-2 sene sonra Galatasaray'a, oradan da başka büyük bir avrupa takıma uçmayı düşünüyorum. Bakalım, yarın detaylı şekilde başlarız. Şöyle İ.B.B tarzında gelebilecek takımlara varsa oyuncunuz buyrunuz öneriniz. :D

daha 8 macta 15 golu varken chelsea geldı ıstedı adamı.14e verdim..tek forvet poacher...adam katil gibi...

-birde baana su oyunun turkce yamasını nerden ındırdıgını solucek bırısını arıyorum.rıca ederım yuz kez yazdım

şimdilik en iyisi bu heralde

adszfb.jpg

arz ederim:)

https://img821.imageshack.us/i/adszfb.jpg/

Güncellemeyi yükleyelim mi beyler,ne diyorsunuz ? Gerekli mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt