Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ben Galatasaray'da ilk sezonumda Baros'u satip Cardozo'yu aldim. Matias Fernandezide aldim. Birde Neill'i satip yabanci kaleci almayi düsünüyorum.

YabanciKaleci- Sabri-Ali turan-Servet-Balta---Cana-Arda-Mati Fernandez-Misi-Elano-Cardozo

Is yaparmi arkadaslar ? Türk defans olarak Ömer Toprak'da gelse tam süper olacak ama para yok.

Tugay beni terketti ,Gençlerbirliğinin başına geçti :sad007:

Pff pff Insua sakatlandı...4 ay yokmuş..Hakan Baltada sakat:)..Serkan Kurtuluşa kaldık :)Bide Transfer nasıl yapıyorsunuz..Kabul etse bile bütçedenmi nedir hep kırmızı var sözleşme teklifinde..

Ben Galatasaray'da ilk sezonumda Baros'u satip Cardozo'yu aldim. Matias Fernandezide aldim. Birde Neill'i satip yabanci kaleci almayi düsünüyorum.

YabanciKaleci- Sabri-Ali turan-Servet-Balta---Cana-Arda-Mati Fernandez-Misi-Elano-Cardozo

Is yaparmi arkadaslar ? Türk defans olarak Ömer Toprak'da gelse tam süper olacak ama para yok.

Nasıl oynatacağına bağlı. Bana göre çok dengesiz bir kadro olur öyle. Elano'yu satıp daha efektif bir kanat oyuncusu al alabilirsen. Sadece Cana'ya güveniyorsan defansif anlamda çok sorun yaşarsın çünkü Cana da ağır kalıyor genelde ve çok kart görüyor. Ceyhun Gülselam çok ucuza geliyor bir de Selçuk da bedava olacak kaçırma.

Emenikeyle bir el sıkışamadık yahu :(

Nasıl oynatacağına bağlı. Bana göre çok dengesiz bir kadro olur öyle. Elano'yu satıp daha efektif bir kanat oyuncusu al alabilirsen. Sadece Cana'ya güveniyorsan defansif anlamda çok sorun yaşarsın çünkü Cana da ağır kalıyor genelde ve çok kart görüyor. Ceyhun Gülselam çok ucuza geliyor bir de Selçuk da bedava olacak kaçırma.

ML-Arda MR-Elano AMC- Misimovic ve Fernandez DMC- Cana diye düsünüyorum yani kanatlar geride oynicak biraz Elano'nun yerine birini almayi bende düsündüm önerebilirmisiniz birini ? Srna nasil onu düsünüyorum ben tam bölgesi cünkü.

ML-Arda MR-Elano AMC- Misimovic ve Fernandez DMC- Cana diye düsünüyorum yani kanatlar geride oynicak biraz Elano'nun yerine birini almayi bende düsündüm önerebilirmisiniz birini ? Srna nasil onu düsünüyorum ben tam bölgesi cünkü.

Srna ilk sene hem pahalı hemde maaşı çok yüksek.

2. senende yazın shaktar ucuza öneriyor genelde ama maaşı yinede yüksek.

Deniz Naki'yi dene istersen , hem sağ kanat hemde forvette oynayabiliyor

Srna ilk sene hem pahalı hemde maaşı çok yüksek.

2. senende yazın shaktar ucuza öneriyor genelde ama maaşı yinede yüksek.

Deniz Naki'yi dene istersen , hem sağ kanat hemde forvette oynayabiliyor

Öyle bir alternatif düsünüyordum iyi oldu hatirlattigin saol ama as olarak güvenemem daha kendisine. Srna iki yönlü oynayabiliyor diye düsünmüstüm. Bu arada Baris bende cok iyi gidiyor oynattigim her macta asisti var sag kanatta. :)

------------------Cana-----------------

Elano-------------------------------Arda

----------Miso----Matias-------------------

-------------Cardozo---------------------

Böyle sanırım. Srna mükemmel olurda alabilir misinki :) Thiago Neves, Afellay, Keko ve şu Hazard'ın kardeşine bir bak istersen. Uygun oyuncu bulmak pek kolay değil, çoğu adam gelmek istemiyor zaten Galatasaray'a.

Öyle bir alternatif düsünüyordum iyi oldu hatirlattigin saol ama as olarak güvenemem daha kendisine. Srna iki yönlü oynayabiliyor diye düsünmüstüm. Bu arada Baris bende cok iyi gidiyor oynattigim her macta asisti var sag kanatta. :)

İlk sene Deniz ile idare edip sezon sonu için Afellay'ı deneyebilirsin. Yada o kanadı bir daha düşünmek istemiyorum dersen al Alexis Sanchez'i Ne istiyorsan yapsın :D

------------------Cana-----------------

Elano-------------------------------Arda

----------Miso----Matias-------------------

-------------Cardozo---------------------

Böyle sanırım. Srna mükemmel olurda alabilir misinki :) Thiago Neves, Afellay, Keko ve şu Hazard'ın kardeşine bir bak istersen. Uygun oyuncu bulmak pek kolay değil, çoğu adam gelmek istemiyor zaten Galatasaray'a.

Gelmek istiyor. Valla ben simdiye kadar istedigim her oyuncu gelmek istedi bana [De Gea] haric. :)

Defanstan biraz korkuyorum ama Kasimpasa'ya karsida pek önemli olmaz bence onun icin hücumu saglama almak istedim.

Varsa güncelleme linki alabilirmiyim.Oyunu net den indirdim,ama bazen hata verip atıyor.

Türkiyeden transfer önerisi,

Yiğit İncedemir: Karabük kariyerimde 2.sezon transfer ettim , 3 sezondur düzenli olarak takımda ve oldukça başarılı , her takımda rahatça oynayabilecek özelliklere sahip , 3 sezondur ciddi bir sakatlık problemi olmadı, DM mekisinde en az 4-5 sezon sıkıntı çekmezsiniz.

Musa Nizam: 2 sezondur kadromda yer alıyor, defansın göbeğinde ve solunda oynayabiliyor. Göbekte daha verimli ama sol bek içinde düşünülebilir.

Semih Kaya: Galatasarayla oynuyorsanız A takıma alın , başka tkımla oynuyorsanız mutlaka transfer edin.

Cüneyt Köz: Defansın ortasında , sağında ve ortasahanın sağında oynayabiliyor, defansif özellikleri gayet iyi, süratli , dinamik.

Yiğit Gökoğlan: Orta sahanın sağına Türkiyeden alınabilecek en iyi oyunculardan biri.

Gökhan Balaban : orta sahanın hücuma dönük kısmında ve forvette oynayabiliyor , finishing düşük gözüksede forvette daha etkili. Alterntif forvet olarak düşünülebilir.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Sezon öncesi özel maçta F.Bahçe'yle oynuyordum. Sabri sağ yan taç çizgisinin ordan orta açtı, gol oldu. :asd:

Renktaşlar Sağ açıkta oynayan yerli futbolcu önerileriniz kimler ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt