Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Pastore kanser ediyor adamı yahu,ortasahadan alıyor topu 3-4 kişiyi geçip karşı karşıya kalıyor,daan kalecinin üstüne.Ulan bi köşeye vur be adam.Paso finishing çalıştırıyorum şuanda :D

Beyler 350-400k'ya Katlego Mphela'yı kaçırmayın. :D

GS ile yeni kariyere başlıycam ilk sezon kimleri satıp kimleri alıyım?

Bu arada city de bazı adamları bedavaya dağıtıyor :asd:

bi yoklayın derim :D

Şuan bende Adam Johnson , James Miller , Onuoha , Boateng için bonservis bedeli istemiyor :asd:

edit: 2 sezon sonra

Omotoyossi:Renktaşlar oyunun başında serbest.Baros'a Çok iyi bir alternatif.Hızlı ve son vurusları fena değil.

Andranik teymourian:Bu da oyunun başında serbest :) DM için çok uygun bir futbolcu.Profili de güzel.Çok iyi bir alternatif :D

Vee Nashat Akram:D :Adamın profili süper.Yaşı da 25.Ve bu da serbest :D

Renktaşlar bu oyuncuların üçünüde denedim ve üçünüde beyendim.Deneyin bence :D

%100 türkçe yama cıktı mı ? bide bu free transferle bende çıkmadı nedendir ?

Aliadire, Finnan falan da beleş aklınızda bulunsun.

GS'ye ilk dönem için Selçuk İnan'ı aldım, Servet ve Balta'yı sattım bi stoper 2 de kanat oyuncusu almam lazım, Kewell'ı satacağım Arda, Pino ve Baros'a yedek lazım.

Duran top ayarları çok iyi olmuş.

Hücum oyuncuları çok sakatlandı bu sezon , defans oyuncusu Fazio yokluklarını aratmadı valla :D

adszwx.png

GS'ye ilk dönem için Selçuk İnan'ı aldım, Servet ve Balta'yı sattım bi stoper 2 de kanat oyuncusu almam lazım, Kewell'ı satacağım Arda, Pino ve Baros'a yedek lazım.

Karabük kariyerimde ilk 2 sezon ben dahil çoğu takım, Galatasaray alt yapısından en az 2şer 3er takviye yaptı, bence bir göz gezdir. Aradığın adamların çoğu aslında elinin altında.

GS ile yeni kariyere başlıycam ilk sezon kimleri satıp kimleri alıyım?

Satilacaklar: Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Harry Kewell istersen, Neill. Bunlara para veriyorlar digerlerine vermiyorlar.

Misimovic 2013'de futbolu bırakıyor. Elde patladı :asd:

Misimovic 2013'de futbolu bırakıyor. Elde patladı :asd:

benim kariyerde halen oynuyor , 2014-15 sezonu :D Glatasaray bana teklif etti ama benim orta sahada 18de bile yer bulamaz :D Drazan , Diaz , Cabral , Emre Çolak , Honda , Yasin Pehlivan , Yiğit İncedemir , Yiğit Gökoğlan :D

Çok pis ısıran , kaleyi gördümü füze yollayan dinamik, teknik kapasitesi üst düzey bir orta saha :D Karabük tarihinde böyle kadro görmedi :D

Portsmouth ile başladım. Transfer parası yok, A takımda az sayıda futbolcu var ve hepsi çok yüksek maaş alıyorlar. Özellikle Utaka'nın aldığı maaş aşırıya kaçmış ama cezalı olduğu için satamıyorum. İstediğim çoğu oyuncuda gelmiyor. Pires, Dida, Fazio, Brahimi, Mangala, Jorgensen gibi oyuncuların yanı sıra kiralık olarak da Arsenal, Manchester United, Liverpool ve Chelsea'den istediğim oyuncuların hiçbiri gelmedi. AB dışı oyuncuda alamıyorum. Jonathan Reis, Teymourian, Kramaric gibi AB dışı futbolcularla anlaşmama rağmen izin çıkmadığı için alamadım. Yani çok zor durumdayım. :)

Birkaç oyuncumu satıp, boştaki futbolculara abandım. Düşük fiyatlarada oyuncular aldım, almaya devam etmeyi düşünüyordum ama kısa süre sonra ambargo geldi transfere.

Aha :D O nasıl oldu adamı hiç oynatmadınmı :D

1 sezon oynadı , bir sezonda napolideydi opsiyonlu-kiralık . Sezon sonu bi geldi. Bırakcam gari ben diyo :asd:

benim kariyerde halen oynuyor , 2014-15 sezonu :D Glatasaray bana teklif etti ama benim orta sahada 18de bile yer bulamaz :D Drazan , Diaz , Cabral , Emre Çolak , Honda , Yasin Pehlivan , Yiğit İncedemir , Yiğit Gökoğlan :D

Çok pis ısıran , kaleyi gördümü füze yollayan dinamik, teknik kapasitesi üst düzey bir orta saha :D Karabük tarihinde böyle kadro görmedi :D

Yazık Galatasaraydan ayrılmak koydu galiba Misi'ye futbolu bırakcak :D

Senin orta sahada Ligin Arouna Kone :asd:

Portsmouth ile başladım. Transfer parası yok, A takımda az sayıda futbolcu var ve hepsi çok yüksek maaş alıyorlar. Özellikle Utaka'nın aldığı maaş aşırıya kaçmış ama cezalı olduğu için satamıyorum. İstediğim çoğu oyuncuda gelmiyor. Pires, Dida, Fazio, Brahimi, Mangala, Jorgensen gibi oyuncuların yanı sıra kiralık olarak da Arsenal, Manchester United, Liverpool ve Chelsea'den istediğim oyuncuların hiçbiri gelmedi. AB dışı oyuncuda alamıyorum. Jonathan Reis, Teymourian, Kramaric gibi AB dışı futbolcularla anlaşmama rağmen izin çıkmadığı için alamadım. Yani çok zor durumdayım. :)

Birkaç oyuncumu satıp, boştaki futbolculara abandım. Düşük fiyatlarada oyuncular aldım, almaya devam etmeyi düşünüyordum ama kısa süre sonra ambargo geldi transfere.

Kolay gelsin, alt yapı desteğiyle, eldeki malzemeden en iyi şekilde faydalanmak için taktik yaratma menüsünde bol bol vakit geçireceksin demek ki :D

Senin orta sahada Ligin Arouna Kone :asd:

aroune kone zaten :D

bir de önlerinde Cristaldo var :D

Caner'de kadroda ama onu sol bek olarak kullanıyorum , ofansif yönüne ihtiyacım kalmıyor :D

----------Cristaldo------------

Drazan ---Honda-------Y.Gökoğlan

---------Cabral---------------

-------Y.İncedemir------------

klubede de Emre Çolak , Diaz :D

Deplasmanlarda Cabral/Yasin değişikliği :D

Şişkin kadro sebebiyle Svec'i sattım ki çılgın bir DM'dir kendileri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt