Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Teşekkürler renktaşlar ama ben leverkusen'Den Burak Kaplan'ı aldım :) Kiralık satın alma opsiyonu da bende.Bakalım neler yapacak :)

Kayserispor'la başladım bende. 48 ay taksitle muhabbetine bir çok oyuncu alıp, bir çok oyuncu da sattım. Ibricic falan var takımda o derece bir kadro oldu. İbriric, Reis, Brezilya Liginden bir stoper falan aldım yabancı olarak. EsEs'i 2-0, İ.B.B'yi 1-0'la geçip ilk 2 haftayı kayıpsız atlattık.

Tek sıkıntı hala taktiği tam olarak oturtamadım. EsEs maçı rahattı, rakipten 2 kişi atıldı. İ.B.B falan baya bir zorlu geçti.

Kayserispor'la başladım bende. 48 ay taksitle muhabbetine bir çok oyuncu alıp, bir çok oyuncu da sattım. Ibricic falan var takımda o derece bir kadro oldu. İbriric, Reis, Brezilya Liginden bir stoper falan aldım yabancı olarak. EsEs'i 2-0, İ.B.B'yi 1-0'la geçip ilk 2 haftayı kayıpsız atlattık.

Tek sıkıntı hala taktiği tam olarak oturtamadım. EsEs maçı rahattı, rakipten 2 kişi atıldı. İ.B.B falan baya bir zorlu geçti.

Okan balancea dikkat et, 30 milyon euro içerideydim sezon sonunda kovuyorlardı az kalsın. Şükürki sezon bitti. 48 aya dengeli al futbolcuları ;)

Okan balancea dikkat et, 30 milyon euro içerideydim sezon sonunda kovuyorlardı az kalsın. Şükürki sezon bitti. 48 aya dengeli al futbolcuları ;)

Valla toplamda -atıyorum- 20 milyon € harcadıysam, 10 milyon € sattıklarımla kazanç sağlamışımdır. Gelen elemanlar hep 2-3 milyon €. Hatta 500bin €'ya aldığım adamı bile 48 taksit yaptım. :D Ne de olsa Hurma gibi bir yöneticimiz var. :D

Yok aga. Karar değiştiyorum. Anladım ki ben Rijkaard gibi birşeyim. İstediğim adamları almayınca başarılı falan olamıyorum. :D Manisa ile berabere kaldım, ardından Gençlerbirliğine yenildim 2-0. Çok çabuk pes ettim. Yarın Barça veya Real save'i ile karşınızdayım. :D

48 ay olayı başına dert açabilir , ben pek kullanmıyorum , kullanırsamda 48 ay içinde klubun ödiyebileceği kadar borçlanıyorum.

Taktik konusuna gelince Kayseride kadro yapın nasıl , uyarmı bilmiyorum ama ben Karabükte 4 sezondur aynı taktikle oynuyorum. 3. sezon avrupa ligine katıldım , 4.sezon çifte kupa geldi (lig- Türkiye kupası)

Taktikler :

iç saha

------------ST-------------

AML-------AMC--------AMR

------------MC------------

------------DM----------

WBL(DL)--DC--DC--WBR(DR)

AMC:Tamamen hücum oynayacak, yaratıcılık maksimum, serbest oyuncu.

MC: top kapabilen def. özellikleri nispeten iyi

DM: Sert oynayan , kesici özellikleri iyi , top yapabilen . Ayrıca Alan savunması yapıyor.

Stoperler: ikiside adam markajı yapıyor, sert oynayacak

Bekler: süratli , hücuma çıkabilecek yetenekte.

Genel oyun planı: standart , alan daraltarak sürekli pres, sert savunma , yaratıcılık serbestliği ortalamanın biraz üzeri , ofsayt taktiği

Deplasman:

----------------ST-------------------

AML--------------------------AMR---

---------------MC-------------------

----------DM1------DM2-------------

WBL(DL)---DC------DC------WBR(DR)

ST:bütün toplar ona atılacak, hedef adam, süratli , defansın arkasına sarkacak

MC: Hücama dönük , yaratıcılık serbestliği maksimum

DM1: Support , top kapıcı, oyun kurabilen, alan savunması

DM2: Sert , alan savunması, tamamen kesici

Bekler: Hücuma katkısı bol , süratli

Stoperler:Çakılı defans , adam markajı , sert

Genel oyun planı: Kontra atak , sert savunma , uzun paslar , kanatlardan bindirmelerle hedef adama ortalar , rakibin yetenekli hücumcularına sıkı markaj, yıldırıc setlikte savunma.

Yok aga. Karar değiştiyorum. Anladım ki ben Rijkaard gibi birşeyim. İstediğim adamları almayınca başarılı falan olamıyorum. :D Manisa ile berabere kaldım, ardından Gençlerbirliğine yenildim 2-0. Çok çabuk pes ettim. Yarın Barça veya Real save'i ile karşınızdayım. :D

Biraz sabretseydin keşkem :) Taktiğin oturması lazım öncelikle.

Mesut Özil'in favori takimlari Barcelona ve Fenerbahce :(

Bilmiyordum Fenerbahce'li oldugunu.

48 ay muhabbetı sakat ben ıcerdeyım bayagsnın borc olmus 48 ay yuzunden 90 mılyon.30 mılyonu benım yuuzumden o kadar adam satmama ragmen.kısaca bu sıstemı benımsıyorsak eger mutlaka basarı gelıp para kazanman gerekli.yoksa odunu tutuoruz

_Milan Badelj(Dinamo Zagreb) : Mükemmel bir orta saha.Çok iyi pas dağıtıyor.Alman takımları kapmadan 2 Milyon Euro gibi bir rakama getirebilirsiniz.

_Anthony Annan(Rosenborg) : Top çalması 19,2'li mücadele kaybetmiyor,pas konusunda biraz sıkıntılı ama geliştirebilirsiniz.(2.6 Milyon Euro)

_Ömer Toprak(Freiburg) : En iyi Türk Stoper,yabancı sınırı sorunu için birebir. (3.1 Milyon Euro)

_Pineda :Meksika Milli Takımının sol beki ve stoper de oynayabiliyor.İyi bir oyuncu.Ofansı çok yok ama seri ve defansif açıdan iyi bir bek olabiliyor.Stoper de oynatabilirsiniz,sol stoper olarak. (1.5 Milyon Euro)

_Stancu(Dinamo Bucuresti) : Çok iyi bir forvet 1 Milyon Euro ğeşin para +%40 transfer payı +500.000 Euro 24 Ay takside getirdim ve gerçekten çok iyi bir sezon geçiriyor ligde 11 golü var 23 haftada.

_Lacina Traore(Cluj) :Biraz bela bir topçu takım dengesini bozabiliyor.Onu alacaksanız mutlaka 11 oynatmanız lazım.Yoksa hemen UNSETTLED olup takım içi huzuru bozuyor.Ama çok yetenekli bir oyuncu. (1.8 Milyon EURO)

_İborra : İspnaya liginde oynuayan bir oyuncuydu PASSİNG 15 'i görünce aldım.Maliyeti 1.2 Milyon Euro idi.Fena değil.

_İlkay Gündoğan(Nürnberg) :Çok para harcadım ama pek etkili olamıyor.3.1 Milyon Euro verdim.Batalla'yı 4.8 Milyon Euro'ya satmıştım,ama keşke kalsaydı diyorum şimdi.

Giden Oyuncular

_Pablo Batalla (4.8 Milyon Euro)

_Milan Stepanov (2.3 Milyon Euro)

_F.İnsua (3.2 Milyon Euro)

Bu transferler ile başladığım 2010-2011 sezonunda BURSASPOR ile ligde 23 maç sonunda 50 puanla 2.ciyim,son hafta Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0 yenilmesem,liderdim şu an ama 2'li averaj da üstünüm 4-1 lik ilk maç sayesinde.Kupa da Trabzon ile yarı final oynuyorum.

VE ŞAMPİYONLAR LİGİ

BAYERN MÜNİH

VALENCİA

PANATHİNAİKOS

BURSASPOR

Şeklinde oluşan grupta 9 puan toplayıp 2.olarak,adımı bir üst tura yazdırdım.Rakip Barcelona oldu(talihsiz bir kura),ilk maç Bursa da 1-1 berabere kaldım,deplasman da ki maçı bekliyorum...

Saha İçi Dizilimim

-------------------------------------------İvankov---------------------------------------------

-Ali Tandoğan-----------Ömer Toprak-----------------Ömer Erdoğan------Pineda--------

--------------------------------------Annan-----------------------------------------------------

---------------------Badelj----------------------------İborra-----------------------------------

-Volkan Şen---------------------------------------------------------------------Ozan İpek----

--------------------------------Stancu------------------------------------------------------------

Yedekler

1)Ergic

2)Lacina Traore

3)Turgay Bahadır

4)Wederson

5)Sercan Yıldırım

6)İlkay Gündoğan

7)Yavuz(kaleci)

Menejerlerin ne kadar no post çocuğu olduğu oyunda da var.

Alexis Sanchez daha geleli 6 ay olmuş , everton ilgilendi diye yeni sözleşme istettirdi. Huzuru bozdu

Menejerlerin ne kadar no post çocuğu olduğu oyunda da var.

Alexis Sanchez daha geleli 6 ay olmuş , everton ilgilendi diye yeni sözleşme istettirdi. Huzuru bozdu

Cristaldo için menejeri basına açıklama yaptı , Napoli ve Beşiktaş ilgileniyor diye , sonrasında Cristaldo büyük klube gitmek istiyorum dedi , transfer listesine koymamı istedi , oyuncunun profilinden baktım istemeyi bırak , ilgilenen klup bile yok , Cristaldo1,5 ay mutsuz mutsuz oynadı sonra takımda kalmak istiyorum dedi, ve 2 gün sonra menejerini kovdu :D

Cristaldo için menejeri basına açıklama yaptı , Napoli ve Beşiktaş ilgileniyor diye , sonrasında Cristaldo büyük klube gitmek istiyorum dedi , transfer listesine koymamı istedi , oyuncunun profilinden baktım istemeyi bırak , ilgilenen klup bile yok , Cristaldo1,5 ay mutsuz mutsuz oynadı sonra takımda kalmak istiyorum dedi, ve 2 gün sonra menejerini kovdu :D

:asd:

Bende ilgileniyor gözüküyor Everton'da. Bendekide inat :p

Patch dosyasını ve türkceyi yaptıktan sonra yeniden GS ile kariyere basladım.

M.ceylan--E.güngör--Ceyhun gülselam--Onur kivrak--Serdar kurtulus--Dudu(ocakta gelicek)--L.Traore-- juan iturbe(1 sene sonra)

G.zan--Serdar özkan(kiralık)--M.sarp--Barıs özbek--H.balta--Kewell--M.battal(kiralık)--Aykut ercetin

Takım oturmadan uefa ön elemesi macında kalmarla eslestik samiyende 3-1 koydular cocugu noluo lan dedim:D Deplasmanda 3-0 la gectik. Randers geldi 3-0 1-1 le gectik gruplarda aston villa--Az--Hajduk ile eşlestik hajdugu dısarda 2-1 yendim icerde az ile oynadım 1-0 öndeyken 10 kişi kaldık sonra 1-1 oldu 9 kişi kaldım 90 + da golu bulduk kralla 2-1 yendik Avrupadaki basarı lige pek yansımadı 6 macta 3 g 2b 1m le 5.sıradayım

Ben Patch i yükledim..Her oyuna girerken Disc NOT Found hatası veriyor :(

evet crack yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt