Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

yalnız tolga transferlerin gayet iyi.play off yapabilirsin bence mevcut kadroyla.

Dave Nugent'ı satmanın nedeni fazla para alması falan mı? Çünkü benim oynadığım oyunda Portsmouth'u adam bayağı taşıyor :D

Edit: Bu arada beyler bu genç oyuncuların PA'sı dediğiniz olay ne ve nereden bakılıyor :D Benim altyapı rezil rüsva.

Potansiyel ability. Genelde - değerdedir genç oyuncularda.. Örneğin -10 demek potansiyeli 170-200 arasında demekti sanırım 200 üzerinden. -9 , 150-180di sonra böyle düzenli olarak geriliyordu.

Dave Nugent'ı satmanın nedeni fazla para alması falan mı? Çünkü benim oynadığım oyunda Portsmouth'u adam bayağı taşıyor :D

Edit: Bu arada beyler bu genç oyuncuların PA'sı dediğiniz olay ne ve nereden bakılıyor :D Benim altyapı rezil rüsva.

Evet çok fazla para alıyordu ve iyide para teklif edilince gözüm kapalı sattım. :D Cruz ve Franco ile idare edicez bu sene.

Scout programları var. Onlar gösteriyor. 2011 için FMRTE programı var. Onun içindeki Mini-Fmrte programını kullanarak görebilirsin. Bazı genç oyuncuların PA değeri her oyunda sabit olmaz. Kurduğun oyunda 160 pa olursa diğer oyunda 172 falan olur. Bunlar -8 -9 -10 gibi değerlere sahip olanlar. Onlar oyunun kurulu olduğu klasördeki editörden belli olur.

yalnız tolga transferlerin gayet iyi.play off yapabilirsin bence mevcut kadroyla.

Finansı yükseltmek için yönetime şampiyonluk yarışında olacağımı vaad ettim. Eğer başaramazsam kovacaklar. :D

Galatasaray'la 4-2-3-1 sisteminde yardırıyorum,transfersiz.Elano özellikle çoştu.

Aynen Türkiye ligi sarmamaya başladı. Sağlam kadro kurunca hiç zorlanmıyor takım ligde :D

Kalsın bir köşede bu sarmazsa devam ederim.

League two Crewe kariyerine başladım :D

Herkese İngiltere Ligi'ni tavsiye ederim beyler. Tekrarlıyorum ama nedendir bilmiyorum çok zevkli gerçekten. Adamların ligi oyunda bile bir başka :D

Herkese İngiltere Ligi'ni tavsiye ederim beyler. Tekrarlıyorum ama nedendir bilmiyorum çok zevkli gerçekten. Adamların ligi oyunda bile bir başka :D

İngiltere ligi gerçekten en zevkli lig, her FM'de İngiltere ligi oynarım ama bunda deneme amaçlı Karabükspor'u aldım , baya sardı alış o alış 5. sezona girdim :D

ama ara vereceğim ve İngiltereye beni ben yapan Huddersfield şehrine geri dönceğim :D

ve kariyeri paylaşırken baya süsülü bir hikaye olarak yazacağım :D

sadece real madrid'de başarılı olabildim. Ben büyük takımların hocasıyım.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali ve rakip Chelsea. Bakalım neler olacak :D

İngiltere ligi zevkli zevkli olmasına da,çalışma izni olayı yüzünden kaç tane adam transfer edemediğimi bilirim :o

europeanchampionscupinf.png

Chelsea'yi de kendi evimde 2-0 yenerken, deplasmanda 3-1 yenilerek eledim :tiphat:

sağlam bir stoper ve taş gibi bir orta saha söylermisiniz 10m aşmamak şartıyla

Ömer Toprak(Freiburg) :İlk sene 2.6 Milyon Euro civarı bir fiyata geliyordu.

Milan Badelj(Dinamo Zgareb) :Yeni başladıysan Alman kulupleri kapmadan al.2.2 Milyon Euro falan.Adam aşmış.

Bursa ile Barca'ya 1-1 ve 2-1 ile elendim Cl'de 2.tur da.Ama ilk seneye göre KORKUN BİRŞEY VOEYY.

İngiltere ligi zevkli zevkli olmasına da,çalışma izni olayı yüzünden kaç tane adam transfer edemediğimi bilirim :o

Evet. Scoutların görevi çok önemli hale geliyor, hangi oyuncunun work-permiti geçebileceğini falan haber veriyorlar, bu da çok işe yarıyor.

Zorlu maçları atlattıktan sonra biraz düzlüğe çıktı takım. Lig sonuncusu Newcastle'a karşı kendi evimde 80 dakika 1-0 önde götürdüğüm maçı yan toptan yediğim golle 1-1 berabere bitirdim. Ertesi hafta ligde şu anda 4. olan ve rakibim (yakın şehir takımı) Bolton'u kendi evimde 3-2 yendim :D Dengesiz bir takımız, çok eğleniyorum her maçta.

Ömer Toprak(Freiburg) :İlk sene 2.6 Milyon Euro civarı bir fiyata geliyordu.

Milan Badelj(Dinamo Zgareb) :Yeni başladıysan Alman kulupleri kapmadan al.2.2 Milyon Euro falan.Adam aşmış.

Badelj harbiden süper bir adam,ben ilk başladığımda fark etmemiştim.2. sezondayım schalke kapmış,20 milyon euro istiyorlar.

Getafe'yle ligin ilk yarısı itibariyle 6.yım. Transferlerim; Lukaku, Obertan(Kiralık), Mphela, Schnedirlan, Grosicki, Bassong,(bedavaya listeye koymuşlardı :D) Onyewu, Bezares ve Castro.

Gidenler; Moral'i 12 Milyona Barça'ya okuttum ve bir kaç ünü fazla olmayan oyuncu.

Lukaku'yu 9 milyona 48 ay taksitle aldım ama şuana kadar beklentilerimin çok uzağında. Gol yükümü 350k'ya aldığım Mphela, Albin ve Parejo çekiyor. Boateng çok iyi. Başka bir sorunum yok. Gayet zevkli gidiyor ama EPL'den teklif gelirse giderim aga. :D

sadece real madrid'de başarılı olabildim. Ben büyük takımların hocasıyım.

Aynen. :D

Madrid takır takır top oynuyor. Gerçi henüz ligin 2. haftasındayım ama görüntü çok iyi. Arsenal ile hazırlık maçı yaptım, 1-2 şut çekebildiler o da gol oldu. 3-1 falan kazandım. eh, idare ediyoruz yahu. :D

Baros sakatlandı:) Emre sakat Elano sakat Pino 1 maç var 3 maç yok:) Insua 7 ay yok .Hakan yok napıyım ben şimdi :) Sağlam Türk önerileriniz varmı ?

Kaç Gb yer kaplıyor oyun arkadaşlar

Buldum bazı yerlerden ama karma karışık var mı bişeyler sizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt