Sonuçta herkesin zevki farklıdır, saygı duyarım ama , bence Madrid, Barcelona , Manu , İnter , Milan vs.. bu ve bunlar gibi üst düzey takımlarla oyunun zevki çıkmaz be
vasat bir orta sıra takımı veya küme düşmemeye oynayan bir takım alacaksın , hatta en keyiflisi alt liglerden adı sanı duyulmamış bir takım alacaksın, işte o zaman oyun keyifli oluyor. Öbür türlü , zaten elinde müthiş bir kadro, çılgın transfer bütçesi, elinin altında sınırsız imkanlar, her kulvarda favori olmak bana pek eğlenceli gelmiyor, yani açıkçası ben Madrid'le oynasam bitiriciliği 13 hızı 14 olan bir adamı transfer etmek için tüm şartları zorlayıp deliler gibi uğraşmam, idman sahasının geliştirilmesi , genç yetenekler için tesis kurulması , izin verilen koç sayısının arttırılması vs. gibi konularda yönetimle hararetli toplantılar hatta kavgalar yapmam yada atıyorum Sunderland veya onun ayarında bir rakiple maça çıkmadan önce taktik ekranında dakikalarca kafa yorup , rakip takımı, son maçlarını , oyuncularını analiz etmem, takıma hücum özellikleri 13-14ün üstünde bir koç katıldığında sevinmem yada alt yapıda yer alan 15-17 yaşlarında az çok potansiyeli olan çocukların üzerine titreyip , haftada bir onlarla konuşup gelişimleriyle yakından ilgilenmem, sadece maça çıkar 3 fark mı atarım yoksa 4 mü diye düşünürüm .
Oyundan maksimum zek almak için vasat hatta zayıf bir takımla oynamanı tavsiye ederim.