Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Busquets'e 35 m€

Flaminiye 30m€

daha 3-4 tane defansif ortasahaya o kadar para verdim hiç biri gelmedi neden acaba?

westhamwigan.jpg

Ahahaha ne maç oldu be :D

:D

ne olduysa Rodallega yüzünden olmuş :D

o golü atana kadar 30 dakika tık yok maçta :D sonrasında kartlr goller havada uçuşuyor :D

ayrı mesele 72. dakikaya kadar 1-1 devam eden maç 7+ oluyor :D

böyle maçları çok severim.

Karabük kariyerimde Bursa deplasmanında 4. dk. Hondayla 1-0 öne geçmiştim 84.dk 1-0'la geçildi, o dakikadan sonra maç mahalle maçına döndü :D 3-2 kaybetmiştim :D

:D

ne olduysa Rodallega yüzünden olmuş :D

o golü atana kadar 30 dakika tık yok maçta :D sonrasında kartlr goller havada uçuşuyor :D

ayrı mesele 72. dakikaya kadar 1-1 devam eden maç 7+ oluyor :D

böyle maçları çok severim.

Karabük kariyerimde Bursa deplasmanında 4. dk. Hondayla 1-0 öne geçmiştim 84.dk 1-0'la geçildi, o dakikadan sonra maç mahalle maçına döndü :D 3-2 kaybetmiştim :D

Abi ciddi diyorum İngiltere'nin havasından mıdır nedir çok eğleniyorum her maçta. Monaco ile çok daha başarılıydım ama yarısı kadar zevk almıyordum şimdikinden :D

Sonuçta herkesin zevki farklıdır, saygı duyarım ama , bence Madrid, Barcelona , Manu , İnter , Milan vs.. bu ve bunlar gibi üst düzey takımlarla oyunun zevki çıkmaz be :)

vasat bir orta sıra takımı veya küme düşmemeye oynayan bir takım alacaksın , hatta en keyiflisi alt liglerden adı sanı duyulmamış bir takım alacaksın, işte o zaman oyun keyifli oluyor. Öbür türlü , zaten elinde müthiş bir kadro, çılgın transfer bütçesi, elinin altında sınırsız imkanlar, her kulvarda favori olmak bana pek eğlenceli gelmiyor, yani açıkçası ben Madrid'le oynasam bitiriciliği 13 hızı 14 olan bir adamı transfer etmek için tüm şartları zorlayıp deliler gibi uğraşmam, idman sahasının geliştirilmesi , genç yetenekler için tesis kurulması , izin verilen koç sayısının arttırılması vs. gibi konularda yönetimle hararetli toplantılar hatta kavgalar yapmam yada atıyorum Sunderland veya onun ayarında bir rakiple maça çıkmadan önce taktik ekranında dakikalarca kafa yorup , rakip takımı, son maçlarını , oyuncularını analiz etmem, takıma hücum özellikleri 13-14ün üstünde bir koç katıldığında sevinmem yada alt yapıda yer alan 15-17 yaşlarında az çok potansiyeli olan çocukların üzerine titreyip , haftada bir onlarla konuşup gelişimleriyle yakından ilgilenmem, sadece maça çıkar 3 fark mı atarım yoksa 4 mü diye düşünürüm .

Oyundan maksimum zek almak için vasat hatta zayıf bir takımla oynamanı tavsiye ederim.

Valla ben alt liglerden baslamaktan buyuk keyif aliyorum. Oyun acarken de kulupsuz basliyorum.Mevcut TD'siz takimlardan biriyle anlasiyorum. Basarili olamayinca kovulmanin da zevki ayri oluyor. Bir keresinde Alman 3. liginden kovulup, Turkiye 2. ligi takimi ile anlastim. Oradan 1. lig takimina transfer oldum. Sonra Ankaragucu derken tam sistem oturttugum sirada onlar da kovdu beni. Ama dusmemeye oynayan Bursa'yi aldim. Onlar bana sabredince ben de verimli oldum ve Sampiyonluk icin yarismaga basladim. Ve aniden "crash dumps" :D

Zayıf takımla oynamanın zevki başka. Hele de alt lig takımları. O contract expired olan her oyuncuyu teker teker taramak çok yorsa da büyük zevk. Training'i maximize etmek için alınan koçlar, genç oyuncular vs. vs.

Premier Lig'de boşta takım yok yahu, Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yaptıktan sonra 1. ligine gitmek de olmaz :D

FM 2011 nerden indirebilirim?

henüz oyunu alamadım.ama arkadaşların yorumlarını okuyarak oyun hakkında fikir elde edebiliyorum.bende en kısa zamanda oyunu alıp

west bromu hakettiği yere getirmek için çabalalıyacağım.:lol:

Her zaman düşük takımla başlıcaksın kariyere hazır takıma oturmak hiç güzel degil.

Memleketimin takımıyla başlamak isterdim ama Fmde öyle bir şeçenek yok :D

Her zaman düşük takımla başlıcaksın kariyere hazır takıma oturmak hiç güzel degil.

Memleketimin takımıyla başlamak isterdim ama Fmde öyle bir şeçenek yok :D

keşke Türkiye amatör ligleride olsa , Erdemir , Kdz. Ereğli yada Zonguldakspor'la oynamayı çok isterdim.

Sonuçta herkesin zevki farklıdır, saygı duyarım ama , bence Madrid, Barcelona , Manu , İnter , Milan vs.. bu ve bunlar gibi üst düzey takımlarla oyunun zevki çıkmaz be :)

vasat bir orta sıra takımı veya küme düşmemeye oynayan bir takım alacaksın , hatta en keyiflisi alt liglerden adı sanı duyulmamış bir takım alacaksın, işte o zaman oyun keyifli oluyor. Öbür türlü , zaten elinde müthiş bir kadro, çılgın transfer bütçesi, elinin altında sınırsız imkanlar, her kulvarda favori olmak bana pek eğlenceli gelmiyor, yani açıkçası ben Madrid'le oynasam bitiriciliği 13 hızı 14 olan bir adamı transfer etmek için tüm şartları zorlayıp deliler gibi uğraşmam, idman sahasının geliştirilmesi , genç yetenekler için tesis kurulması , izin verilen koç sayısının arttırılması vs. gibi konularda yönetimle hararetli toplantılar hatta kavgalar yapmam yada atıyorum Sunderland veya onun ayarında bir rakiple maça çıkmadan önce taktik ekranında dakikalarca kafa yorup , rakip takımı, son maçlarını , oyuncularını analiz etmem, takıma hücum özellikleri 13-14ün üstünde bir koç katıldığında sevinmem yada alt yapıda yer alan 15-17 yaşlarında az çok potansiyeli olan çocukların üzerine titreyip , haftada bir onlarla konuşup gelişimleriyle yakından ilgilenmem, sadece maça çıkar 3 fark mı atarım yoksa 4 mü diye düşünürüm .

Oyundan maksimum zek almak için vasat hatta zayıf bir takımla oynamanı tavsiye ederim.

Ben bu oyunu ilk defa oynuyorum. Kayserispor'lar 8-0 çektim. Rmadrid'le barcelonanın 1puan arkasındayım. Şampiyonlar liginde grupları geçtim. Önce kendimi büyük takımlarda geliştirmeliyim. Bilmediğim çok özellik var.

Ben bu oyunu ilk defa oynuyorum. Kayserispor'lar 8-0 çektim. Rmadrid'le barcelonanın 1puan arkasındayım. Şampiyonlar liginde grupları geçtim. Önce kendimi büyük takımlarda geliştirmeliyim. Bilmediğim çok özellik var.

:)

oyuna biraz alışıp , özellikleri çözdükten sonra mutlaka alt liglerden takım al, oyundan daha fazla keyif alırısın , oyun hemen eskimez uzun süre oynarsın .

senin gene amatörde var reis benim hiç yok :D

ahh vakti zamanında Zonguldak 1. ligdeydi , Erdemir 2. ligdeydi , o zamanlar yoktu ki oyun :D anca CM İtaly , CM England filan vardı :D

neresi ki senin memleket hiç takımı olmayan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt