Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

iyi bir link alabilirmiyim , daha oyunu bile yüklemedim :o

:o

Adanaspor kariyerimde GS ile pilot kulüp anlaşması imzaladım. İlk olarak Emre Çolak'ı gönderdiler sağolsunlar :) Musa gelmek istemedi, Berkin'e de teklif yaptım o gelir sanırım.

kimsede link yok heralde helal valla :asd:

Canim cekti, oynamak istiyorum yine. Ama 2010-u. 2011-i yuklemege uzuns surer. Bu arada CD'siz kaydederken oyunun kapanmamasi icin ne yapmamiz gerek 2010'da?

Madrid kariyeri de sarmadı. Dortmund düşünüyorum, nasıl olur acep? :D

Madrid kariyeri de sarmadı. Dortmund düşünüyorum, nasıl olur acep? :D

Almanya'dan Dortmund ya da Hoffenheim'ı al. İkisi de çok genç ve bayağı potansiyelli takımlar. FM 2010'u başladığım gibi bırakma sebebimdir Hoffenheim. Oyunu yükledim , Galatasaray'la yarım devre oynadım sonra güçsüz bir takım alayım dedim. Hoffenheim'ı aldım,transfer yapmadan daha ilk seneden şampiyon olmuştu takım. :D Ondan sonra da doğal olarak bir daha elimi sürmedim oyuna.

Arkadaşlar oyunu nasıl yüklüyoruz?

Setup tan girdim olaya 2 dkda bişeyler oldu bitti

Sonuç olarak bişey yüklemedi

Beyler ben rmadrid'im kadromda 7 sakat 6 tane kayıtsız oyuncu var ve bunları ben maça sokamıyorum. sokmam için ne yapmam lazım. kadro bile kuramıyorum.

Vizelerin ardından indiriyorum oyunu, henüz çok var tam olarak inmesine ancak Galatasaray'la ya devrim yapacağım ya da Rijkaard gibi kovulacağım. Çok radikal kararlar alıp başlayacağım oyuna, ama dediğim gibi daha oyun inme aşamasında. Bakalım bakalım...

11.1.2 yaması çıktı bu arada, Steam'den aldıysanız otomatik olarak güncelleniyor.

Vizelerin ardından indiriyorum oyunu, henüz çok var tam olarak inmesine ancak Galatasaray'la ya devrim yapacağım ya da Rijkaard gibi kovulacağım. Çok radikal kararlar alıp başlayacağım oyuna, ama dediğim gibi daha oyun inme aşamasında. Bakalım bakalım...

serveti yedek bırakma dostum.

Oyunu yukluyorum simdi. Ingiltere ve Italya 2. ve 3. liginden hangi takimlar bosta oluyor baslarken bilen var mi? Bir crash dumps falan oluyor mu bu oyunda da?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt