Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

galatasarayvromainforma.png

Şampiyonlar Ligi finaline kalmamla birlikte sene sonunda İngiltere yolları gözüküyor. Bekle beni Barca :D

Karabük kariyerime ara verip , İngiltere'de yeni bir sayfa açtım :D

Bllue Square Bet South ekibi Bromley artık benim yönetimimde :D

Oyuna başlayabileceğim en alt noktadan başladım, önümde çok uzun bir maraton var , ilk hedefim bir üst lige çıkmak ve ardından en fazla 7 sezon içinde premier'e yükselmek :D

şuan kadroya alışmaya çalışıyorum , yaklaşık 25 dakikadır a takım , paf takım ve 18 yaş altı takımı inceliyorum , 2-3 oyuncu dışında neredeyse hiç birinin diğerinden bir farkı yok :D

transfer yapabilirmiyim bilmiyorum, transfer bütçem 0 , zaten klup kasasında toplam 62800 paund var :D başkan 1 kuruşunu bile bana vermez :D

eldeki malzemeyle maksimum verim arıyacağız artık.

Beyler kadromda Selçuk İnan, Traore, Emana gibi oyuncular var nasıl bi taktikle oynayım?

barcelonavgalatasaraytv.png

barcelonavgalatasaraytv.png

barcelonavgalatasarayga.png

barcelonavgalatasarayin.png

Ve Eden Hazard ile geri dönüşün kralını yaparak alıyorum kupayı 3. sezonumda :tiphat: Liverpool, Chelsea, Roma ve Barca'ya sevgilerle :tiphat:

Kewell'i Liverpool'a geri verdim. UEFA'da Liverpool'la eşleştim ilk maçta 2-1 yenildik ve gollerin ikisi de Kewell'dan geldi :D

Almeria ile 3 sezonda 1 lig, 1 de ŞL'den sonra Chelsea'den gelen teklif :) Kabul ettim ve oyunu kapattım :D

Londra'nın diğer yakasındayım :) Benim evim Emirates :D

Oyuna başlayabileceğim en alt noktadan başladım, önümde çok uzun bir maraton var , ilk hedefim bir üst lige çıkmak ve ardından en fazla 7 sezon içinde premier'e yükselmek :D

şuan kadroya alışmaya çalışıyorum , yaklaşık 25 dakikadır a takım , paf takım ve 18 yaş altı takımı inceliyorum , 2-3 oyuncu dışında neredeyse hiç birinin diğerinden bir farkı yok :D

transfer yapabilirmiyim bilmiyorum, transfer bütçem 0 , zaten klup kasasında toplam 62800 paund var :D başkan 1 kuruşunu bile bana vermez :D

Iyi tercih aga-ul forum.

Palace ile affiliated ise ordan cok saglam gencler alabilirsin kiralik olarak. Harrison Dunk gelecegi olan bir oyuncu sanirsam, Charlton istiyordu. Onun disinda kalede Fotheringham olmasi lazim iyi yetenek olarak ama sende goremedim.

Ayrica Bromley F. C. sitesinde mac ozetleri var. Super Lig'den iyi bir futbol kalitesi olmasi gozumu yasartmadi degil. 4 numarali Wes Daly fena oyuncuya benzemiyor bir de.

Benim soyliyceklerim bu kadar. Zamaninda Bromley'i Premier Lig'e cikarma keyfini tatdiydim. :o

Boşta takım yok yahu. 1 sene daha Galatasaray'da kalacağım herhalde. O değilde Fabregas gelmek istiyor ama Arsenal fiyat bile vermedi :D

3 Aylik Galibiyet serime Kadiköyde son verildi. Istatistik olarak ezdim ama Insua 87'de embesil bi penalti yapti 1-0.

Elano 3 ay yok, Pino sakat, Baros sakat. Gelen geçen koyuyor beyler bi taktik önerin.

İşsiz başlayıp Adanaspor'a geçtim ben de. 4-4-2 ile hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar aldık, bakalım ligde de aynı başarıyı gösterebilecek miyiz :)

hepsi free olmak üzere 8 transfer yaptım .

Hazırlık döneminde , çoğu kendimden güçlü , üst liglerdeki takımlarla yaptığım maçlarda U18 dahil tüm oyuncuları denedim ve ideal kadroya son 2 hazırlık maçında

çok yaklaştımç

Yeni transferlerin takıma uyum sağlaması ve ideal kadronun oturması ile lige fırtına gibi başladım :D

Manchester City ile başlayım dedim.Annan'ı aldım ucuza..Fabregasa 70 milyon Dolar +Barry verdim gelmedi:),,Agueroda öle..Emre ÇOlak ı 20 M ye aldım..Nuri Şahini 45 Milyona .Sercanı 35 M aldım..Canayı 30 a aıyorum ama sözleşme teklif edemiyorum :)Bu kariyer sıktı başka takıma geçicem :)

Manchester City ile başlayım dedim.Annan'ı aldım ucuza..Fabregasa 70 milyon Dolar +Barry verdim gelmedi:),,Agueroda öle..Emre ÇOlak ı 20 M ye aldım..Nuri Şahini 45 Milyona .Sercanı 35 M aldım..Canayı 30 a aıyorum ama sözleşme teklif edemiyorum :)Bu kariyer sıktı başka takıma geçicem :)

Ucuza kapatmışsın hacı.

bana rmadrid'de oynayabilicek bir stoper söyler misin. carvolho gitmek istiyor.

Valla bu forumun FM reislerindensin reis. :) Güzel bir fikir. Benimde kafama yattı. Bende girişeceğim galiba bu Square ligine. :)

beyler bana antroner önerebilir misiniz her konuda.

Valla bu forumun FM reislerindensin reis. :) Güzel bir fikir. Benimde kafama yattı. Bende girişeceğim galiba bu Square ligine. :)

Eyvallah :)

Tavsiye ederim, çok keyifli , dün gece 9. haftaya gelmiştim , 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlikle gidiyorum, en çok keyif aldığım kariyerlerden biri olacak heralde.

westhamwigan.jpg

Ahahaha ne maç oldu be :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt