Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bildigim oyunun guncellemelerini de yuklemek lazim. 2.0.4'u yukluyorum ben simdi.

Sezon'a istedigimiz gibi giremedik ne yazikki. Tek transferimiz kiralik+opsiyonlu Tolga Cigerci. Ligin ilk iki maçini beraberlik ile bitirdik. Ankaragücü ve Gaziantep 90+'da bulduklari goller ile beraberligi yakaladilar. Ama takimin oturmasina az kaldi. Selçuk, Elmander, Kazim ve Eboué super oynuyorlar.

Sol bekte Hakan'in sakatligindan dolayi Çaglar oynuyor ama adam berbat. Melo ise alisabilmis degil, çok basit pas hatalari yapiyor.

Sezon'a istedigimiz gibi giremedik ne yazikki. Tek transferimiz kiralik+opsiyonlu Tolga Cigerci. Ligin ilk iki maçini beraberlik ile bitirdik. Ankaragücü ve Gaziantep 90+'da bulduklari goller ile beraberligi yakaladilar. Ama takimin oturmasina az kaldi. Selçuk, Elmander, Kazim ve Eboué super oynuyorlar.

Sol bekte Hakan'in sakatligindan dolayi Çaglar oynuyor ama adam berbat. Melo ise alisabilmis degil, çok basit pas hatalari yapiyor.

Gökhan Süzen'i öneririm hacı makul fiyata kapatabilirsin adam orada nokta transferin olur Hakan Balta yı da sil at.Gökhan ve Çağlar çok iyi idare ediyorlar.

Dünya futbolunda ofansif futbol benden soruluyor. Galatasaray ile bir sezonda (play-off dahil) 118 gol attım.

sag kanatta sercan çok iyi özellikle arka direkteki her topta sercan bitiyor..

Bu oyunu nasıl yüklüyoruz bilen var mı ?

Oyunu indirdim şimdi ama dosyanın icinde sr-fm2012 yazan bir sürü winrar dosyası var, bu oyunun kurulumu nasıl oluyor ki ?

:o

sag kanatta sercan çok iyi özellikle arka direkteki her topta sercan bitiyor..

Sol kanadinda Riera'mi oynuyor? Ben Sercan'i sola cekip, Kazim'i sag tarafta oynatiyorum. Sercan sol taraftan yardirip, ya Kazima yada Elmandira birakiyor.

90+1 Milyon da Iwanski'den yediğim golle 1-0 mağlup olduktan sonra Manisaya,üst üste 4 maçı da 2-0 (Kayseri) , 1-3 Eskişehir (D) ,3-0 İBB ,0-1 Gençlerbirliği (D) kazanmış bulunmaktayım.

Transfer de ise Sabri Sarıoğlu'nu 2.1 Milyon Euro'ya PSG'ye satarak biraz olsun bütçe yaratabildim bir de toplam wage'yi biraz kıstım ve yaklaşık 5.2 Milyon Euro'luk bir transfer bütçesi yarattım,ve Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u 1.9 Milyon Euroya kadroma kattım artı bonuslar ile birlikte.Badelj'e 3.2 Milyon Euro vermeme rağmen kulubü satmayınca orta saha transferini kapattım.Defansa Bursaspor'dan Serdar Aziz'e yaptığım 2.2 Milyon Euro'luk teklifi reddettiler,3 Milyon Euro+Transfer Payı+5 gol'e 2 Milyon Euro bonusa ikna ettim ama adam kendi gelmek istemedi.Sol beke almayı düşündüğüm Hasan Ali Kaldırım'ın lesh ötesi profilini görünce vaz geçtim.Ve Özgür Çek'e yaptığım 1.7 Milyon Euro+Transfer Payı teklifi kabul edilince onu aldım çokta memnunum.

Bu arada oyuncu transferi bayağı zorlaşmış gibi geldi bana.

Alper Potuk(Eskşehir)

Özgür Çek(Ankaragücü)

dışında transfer yapamadım.Sabri'yi nasıl sattım hala hayret ediyorum şu an.Çağlar'ı satılık listesine koydum 1-2 kiralık teklifi dışında talip olan bile çıkmadı adam harbi lesh ötesi.Bu arada Fenerbahçe'yi inanılmaz yapmışlar her maç 1-5 ,4-0 falan kazanıyorlar adamlar 5 maçta 18 gol attı.13 puanla 1.ciler,ben ise 12 puan da kaldım.

Devre arasında oyuncu satışı yapabilirsem Servet+Çağlar ve Ayhan'ı satıp yerlerine Serdar Aziz,Kemal Tokak'ı almaya çalışacağım.Yabancı transferi yapamıyrum çünkü hepsi kırmızı bir ekranla geliyor karşıma :)

Şimdi de oyunu yükledim ama oyuna girer girmez oyundan atıyor, henüz crack yapmamıştım, crack yaptıktan sonra da yapar mı acaba bunu ? :o

Gökhan Süzen'i öneririm hacı makul fiyata kapatabilirsin adam orada nokta transferin olur Hakan Balta yı da sil at.Gökhan ve Çağlar çok iyi idare ediyorlar.

Bende sol bekte gayet başarılı.:)

Birde İstanbul belediyeden stoper Mahmut Tekdemiri alın oda gayet iyi bir stoper.

4 4 2 denedim berbat oldu 4 4 2 diamond denedim yine berbat oldu 4 2 3 1 denedim yine berbat oldu kapattım fmyi oyuncuda gelmiyor zaten fm oynamayacağım bu sene

4 4 2 denedim berbat oldu 4 4 2 diamond denedim yine berbat oldu 4 2 3 1 denedim yine berbat oldu kapattım fmyi oyuncuda gelmiyor zaten fm oynamayacağım bu sene

Pes etme bence. Baska takim al.

maç kazanmak 2011 e oranla zorlaşmış.oyuna bi gerçeklik katılmış eğer bi malubiyet alrısanız oyuncuların moralleri çok düşüyor ve diğer maçta çok kötü oynuyolar 2-3 hafta galibiyet almak çok zor oluyor.akıllı oynayıp tek farklı kazanabilirsiniz bu sonuçla da takımın morali artıyo galibiyet serisine geçiyosunuz.

bu arada transfer de zorlaşmış.

2.ci sezon uefayı almama ragmen sampiyonlugu febise kaptırdım:(

brc.png

Oyunun başında Barça alt yapısında.3 sene sonra yedek takıma serbest olarak aldım daha erken alıp oynatmaya başlasam şu halinden daha iyi olurdu ama daha ömrü hayatında çıktığı ilk resmi maçlarda harikalar yarattı.Tam bir hedef adam.

Hırvatistan Milli Takımından teklif gedi geri çevirdim.Teklifin Şampiyonlar Ligi Grup maçı Hırvat ligi takımı GNK Dinamo Zagreb maçı öncesi olmasıda garip bir tesadüf!! olsa gerek.

alt yapıda oynayan ibrahim selen'i çok begendim ,hızlı bir forvet.

CL de çeyrek finaldeyim.Grupta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldım.Barcelona D.Kiev'e yenilince 1. olarak çıktım :D Onlarında 4 galibiyet 2 mağlubiyeti vardı.

Benfica ile eşleştim.Portekiz'de 2-2 berabere kaldım.TT Arena'da 5-3 ile geçtim.Çeyrek finalde de Marsilya ile eşleştim. :D Baya şanslıyım.Ama yarı finalde elenirim herhalde.Diğer takımlar çok güçlü. :D

Bozüyükspor'u aldım.

Transferlerim

cxjf.png

Kadrom

cxgc.png

Maçlarım

cxhb.png

cxhm.png

Puan Durumu

cxhu.png

Sanırım BankAsya'ya doğrudan çıkacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt