Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

evet 17 maçlık ilk devre bitti trabzonspor galibiyeti ile ...

Puan durumu

Bütün yedek takımı Gaziosmanpaşa'ya kiralık yolladım. (Çağlar,Batdal falan dahil) Hayvani bir puan farkıyla Bank Asya'ya çıkmalarını bekliyorum. :)

riera'nın perfomansı çok iyi ama yarmelenkoyuda çok istiyorum , kararsız kaldım

Ulan CL de şampiyon oldum gene Lucas ve Willian kanatlarını oluşturamadım.Gelmiyorlar bir türlü.Bende sola Dzsudsak sağa da Sevilla da mutsuz olan Navas'ı aldım.15 milyona aldım ikisinide.

Yeni başladım bende oyuna Galatasarayla. İlk sezon hic transfer yapmayacağım oyunda.

Hazırlık macları yeni bitti ve lig maclarına geciyorum artık,

ancak hazırlık maclarında aldığım skorlar pek ic acıcı değildi. Lech Poznan, Cluj, Botofago ve 1 takımla daha toplam 4 maç yaptım ve hep 1-0 , 1-1 , 0-1 gibi sonuclarla ayrıldım. Bir tek Balıkesirspor'u 3-0'la gectim ki rakip cok gücsüzdü bu macta diğerlerine oranla.

Kısacası gol atma problemi yaşıyorum şu anda, 4-4-2 oynuyorum ancak forvetlerimden bile gelmedi hazırlık maclarında.

Umarım Karabük deplasmanında iyi bir başlangıc yaparım lige.

Yeni başladım bende oyuna Galatasarayla. İlk sezon hic transfer yapmayacağım oyunda.

Hazırlık macları yeni bitti ve lig maclarına geciyorum artık,

ancak hazırlık maclarında aldığım skorlar pek ic acıcı değildi. Lech Poznan, Cluj, Botofago ve 1 takımla daha toplam 4 maç yaptım ve hep 1-0 , 1-1 , 0-1 gibi sonuclarla ayrıldım. Bir tek Balıkesirspor'u 3-0'la gectim ki rakip cok gücsüzdü bu macta diğerlerine oranla.

Kısacası gol atma problemi yaşıyorum şu anda, 4-4-2 oynuyorum ancak forvetlerimden bile gelmedi hazırlık maclarında.

Umarım Karabük deplasmanında iyi bir başlangıc yaparım lige.

4-2-2-2 oynarsan çok rahat goller bulabilirsin ... duran topları selçukla kullan bence stoperdede ceyhunu oynat..

takıma iknci yarıda noldu anlamadım ... ikinci dönemde oynadıgım ilk 3 maç 2 beraberlşk bir yenilgi çözemedim bu düşüşü

yok abi yok 5 haftadır kazanamıyorum ya istifa etcem yeminle böyle giderse :S

Bende şu ana kadar oyuna alışamadım.Oynadığım takımlarda ya kovuyorlar yada ben istifa ediyorum.Geçen sene yardırıyordum.Bu sene oynadığım takımlarda denemediğim taktikler kalmadı yav.

Birde hep yan toplarda takımları gol yiyor.Bir korner veya bir serbest vuruş sonrası kafa ve gol.

Neyse oynaya oynaya çözeceğiz artık.

Bir sey soracagim. Ilk basta kariyer acarken bilgisayarin performansini yildizla gosteriyor ya. En az 4 yildiz olmasi icin bilgisayarimin ozellikleri ne olmali?

takıma iknci yarıda noldu anlamadım ... ikinci dönemde oynadıgım ilk 3 maç 2 beraberlşk bir yenilgi çözemedim bu düşüşü

Bir yenildin mi zaten moraller bozuluyor arkasindaki 2-3 maci cogu zaman kurtaramiyorsun. Puan kaybettigin takimi bir sonraki maca degistir 3-5 oyuncunu.

Bende de Cavani 3 hafta sakatlandi. her zaman farkli kazanirken takim tokezlemeye basladi.. Surekli rotasyon yap. enerji ve morallerine iyi bak

3-3 berabere kalıyoz saçmalığa bak.

sivasada yenildim oyunu 2 ay tatile aldım duruma göre istifa edicem... çok çabuk gol yiyorsun bu oyunda.

Bir yenildin mi zaten moraller bozuluyor arkasindaki 2-3 maci cogu zaman kurtaramiyorsun. Puan kaybettigin takimi bir sonraki maca degistir 3-5 oyuncunu.

Bende de Cavani 3 hafta sakatlandi. her zaman farkli kazanirken takim tokezlemeye basladi.. Surekli rotasyon yap. enerji ve morallerine iyi bak

ya renktaş ilk devredeki 17 maç 16 g 1m 1 b ... ikinci devre başladı ilk 7 hafta 2 m 5 b :S çözemedim

pc özelliklerini yazarmısın zahmet olmazsa, birde veri tabanı medium mu? tüm oyunu açtığın ayarlarıda yaz bi zahmet :D

Pek anlamam ki. :D Processor 3.00 GHz yaziyor mesela. :D Sende kac yildiz gosteriyor? :) Ve bilgisayarinin ozellikleri ne? :) Oyun ayarlarinda oynama yapmak lazim mi yildizin artmasi icin? :)

Pek anlamam ki. :D Processor 3.00 GHz yaziyor mesela. :D Sende kac yildiz gosteriyor? :) Ve bilgisayarinin ozellikleri ne? :) Oyun ayarlarinda oynama yapmak lazim mi yildizin artmasi icin? :)

database medium,

PC: ram 2 GB, Pentium E5700 3.00 GHz, nVidia GeForce 9400 GT

oyun ayarlarıda direk açtığımda neyse o, hiç bişeyini değiştirmiyorum. 4-5 ligde oynuyorum ispanya La liga ve 2. lig, italya serie a ve 2. lig, ingiltere PL ve 3. lig, türkiye Şike ligi ve 2. lig, brezilya 2. ligi, almanya bundesliga ve 2. ligi. hepsi açık, 2. liglerden iyi oyuncular çıkıyo. özellikle almanyayı aç birde brezilya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt