Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Millet 2. 3. sezonunu yapıyor ben daha ilk sezonumda 12 maç yaptım. Ben mi ağırım siz mi hızlısınız anlamıyorum :)

İstanbul Büyükşehir ve Gaziantep hüsranlarından sonra Bozüyükspor ile şampiyonluğa ulaştım. :)

Bir süreliğine sürekli yatacağınız bir hastalığınız varsa (ayak kırığı gibi), FM oyunu gerçekten ilaç gibi geliyor.

Orduspor'a da başladım şu an.Daha maç yapmadım.Transferlerim

_M.Materazzi(Free)

_S.Appiah(Free)

_M.Demirci(Beşiktaş) (2 yıllık kiralık)

_Serdar Kulbilge(Free)

_İvan Ergic(Free)

_Nelson Rivas(Free)

_Okan Salmaz(Adanspor) (1 yıllık kiralık,650.000 Euro opsiyonu var)

_Rivaldo (Free) (Devre arası kadroma katılacak)

Böylece Stancu,Fatih Tekke,Culio,triosuna Materazzi,Ergic,Nelson Rivas gibi çok tecrübeli bir 3'lü daha almış oldum.Okan Salmaz'dan çok şeyler bekliyorum FM 2011 de yıldız gibiydi umarım aynı performansı gösterir.Ayrıca Miguel Garcia gibi çok sağlam bir sağ bekim de var.

-----------------------------Serdar Kulbilge-----------------------------------

-Miguel Garcia-------Materazzi------------Yalçın(Nelson)--------Emre Özkan----

-------------Hakan Özmert-------Ergic--------------Culio----------------------

--Stancu-------------------Fatih Tekke-------------------Dalmat(Ribeiro)-------

11 ile oynayacağım gibi.

Nickening

Banahene

Zijler

ise gönderdiğim isimler oldu.Hedef 50+ puan ve üstü,beleş takımla ne kadar başarabileceğim bilemem ama bir gün bu kariyerde de yolum Galatasaray ile kesişecek ondan eminim :)

10 hafta içerisinde 6 kez 2-2'lik skor aldım

yahu yıllardır oynuyorsunuz şu oyunu. bir kere bile olsa paraya kıyıp alın da destekleyin adamları.

CL yi kazandıııımmmm.Kuralarda çok şanslıydım.Finalde M.City ile oynadım.Conca'nın penaltıdan attığı golle şampiyon oldum ve oyunu hiç aç kapa yapmadım.Şaşkınım hala. :D

Öldürsen orjinal almam. LAn koskaca sigames Türkçe tercümana mı para bulamamış! Parayı boşver, 2324342 fmci ingilizce bilen genç zaten hazırda bekliyor gönüllü olarak. Böyle aptalca ama işe yarayan bir pazarlama taktiği görmedim arkadaş. Yeteri kadar orjinal siidi satılmadığından Türkçe de yokmuş.

2.ci sezon uefa kupasını aldım ama sampiyonlugu fener kaptı:(

Taktiğim 4-2-3-1

3 hafta üst üste yenildim. 12 hafta sonunda 20 puanla 9.sıradaydım. 6 galibiyet 2 beraberlik 4 mağlubiyetim vardı.

Rakip Orduspor(D). Yenilirsem kesin kovacaklar beni. Bende farklı taktik denedim maça çıkarken. 3lü forvet. Hepsini komple forvet yaptım. 3lü ortasaha. 2 tanesi otamatik 1 tanesini defansif yaptım. Maç sonucu 4-0 kazandım.

Sürekli bu taktikle mi oynayayım ne dersiniz? 2011'de Chelsea ile bu taktiği yapmıştım 5-0 6-0 yeniyodum önüme geleni :)

Taktiğim 4-2-3-1

3 hafta üst üste yenildim. 12 hafta sonunda 20 puanla 9.sıradaydım. 6 galibiyet 2 beraberlik 4 mağlubiyetim vardı.

Rakip Orduspor(D). Yenilirsem kesin kovacaklar beni. Bende farklı taktik denedim maça çıkarken. 3lü forvet. Hepsini komple forvet yaptım. 3lü ortasaha. 2 tanesi otamatik 1 tanesini defansif yaptım. Maç sonucu 4-0 kazandım.

Sürekli bu taktikle mi oynayayım ne dersiniz? 2011'de Chelsea ile bu taktiği yapmıştım 5-0 6-0 yeniyodum önüme geleni :)

Hacı takımın güveni gelene kadar rakip taktiğe göre oyna ligde.Adamların kanatları zayıfsa kanatlara yay oyunu Sercan,Kazım,Riera çok etkili oynuyorlar.

Baktın savunmanın göbeği zayıf gibi bukez 3lü forvetle oyna.Rakibe göre oyna kısaca bir süre.

bu muslera tam bir penaltı canavarı :D

Ben yabancı kontenjanında yer açmak için Muslera'yı Santos'a gönderdim. Göndermez olaydım Aykut ve Ufuk'un yediği golleri görseniz...2-3 hafta değişmeli oynuyolar :sad007:

Bozüyükspor'u aldım.

Transferlerim

cxjf.png

Kadrom

cxgc.png

Maçlarım

cxhb.png

cxhm.png

Puan Durumu

cxhu.png

Sanırım BankAsya'ya doğrudan çıkacağım.

Bozüyükspor'u BankAsya'ya çıkardıktan sonra gerek maddi olanaksızlıkları gereksede oyuncuların çoğunun sözleşmesinin bitmesi ve para az olduğu için yeni sözleşmeleri kabul etmemeleri nedeniyle istifa ettim. Liglerin ortasına kadar 2.Lig'ten bir kaç teklif geldi ve reddettim. Ben Bozüyükspor'u şampiyon yaparken küme düşen Kayserispor BankAsya'da 10. sıradaydı ve bana teklif yaptı. Ligin ikinci yarısını Kayseri'nin başında geçirdim. Şu an playofflara yükseldik. Umarım çıkarız.

İlk defa FM oynuyorum, çok gerçekçi.

Bünyamin'in yönettiği iki maçı da kaybettim. (FB ve Bursa) Adamlar bilip de yapmışlar. Bünyamin'in maçlarında GS 3 puan alır mı?

FB maçında penaltı olduğunda "Muslera tutar mı?" dedim ve tuttu :)

20 milyon Euro'yu bayılıp 2012 - 2013 sezonu başında Doumbia 'yı aldım CSKA'dan başkan Ünal Aysal sağolsun transfere iyi kaynak ayırdı

d71z.png

Baros'u satcam

CSKA'da aldığı maaşın 3 katını teklif edince Doumbia'da ikna oldu tabi

Galatasaray'la oyunu tanıma amacıyla bir kariyer yapıyorum.Appiah ile orta sahayı Samaras ile de hücumu güçlendirdim.Özellikle Appiah'ın uzaktan şutları ve Melonun ara pasları Director Camera ile birleşince oyun süper oluyor :D

Ulan 55. dakikada 9 kişi kalan Trabzonspor'a karşı gol atamadım :42: 4-3-3'den de vazgeçiyorum 3 maç kaldı devre arasında birsürü oyuncu alıp satacam. Paramız olursa tabii :m05:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt