Eren Karatas
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 1.988
- 2
- 1.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni başladım bende oyuna Galatasarayla. İlk sezon hic transfer yapmayacağım oyunda.
Hazırlık macları yeni bitti ve lig maclarına geciyorum artık,
ancak hazırlık maclarında aldığım skorlar pek ic acıcı değildi. Lech Poznan, Cluj, Botofago ve 1 takımla daha toplam 4 maç yaptım ve hep 1-0 , 1-1 , 0-1 gibi sonuclarla ayrıldım. Bir tek Balıkesirspor'u 3-0'la gectim ki rakip cok gücsüzdü bu macta diğerlerine oranla.
Kısacası gol atma problemi yaşıyorum şu anda, 4-4-2 oynuyorum ancak forvetlerimden bile gelmedi hazırlık maclarında.
Umarım Karabük deplasmanında iyi bir başlangıc yaparım lige.
takıma iknci yarıda noldu anlamadım ... ikinci dönemde oynadıgım ilk 3 maç 2 beraberlşk bir yenilgi çözemedim bu düşüşü
Bir yenildin mi zaten moraller bozuluyor arkasindaki 2-3 maci cogu zaman kurtaramiyorsun. Puan kaybettigin takimi bir sonraki maca degistir 3-5 oyuncunu.
Bende de Cavani 3 hafta sakatlandi. her zaman farkli kazanirken takim tokezlemeye basladi.. Surekli rotasyon yap. enerji ve morallerine iyi bak
Bir sey soracagim. Ilk basta kariyer acarken bilgisayarin performansini yildizla gosteriyor ya. En az 4 yildiz olmasi icin bilgisayarimin ozellikleri ne olmali?
Yok mu soruma cevap verecek olan?
PC özellikleri ortalama olursa problem yok, lig sayısı arttıkça pc performansı düşer.
1 ligde bile performans 1 yildiz gosteriyor.![]()
pc özelliklerini yazarmısın zahmet olmazsa, birde veri tabanı medium mu? tüm oyunu açtığın ayarlarıda yaz bi zahmet![]()
Pek anlamam ki.Processor 3.00 GHz yaziyor mesela.
Sende kac yildiz gosteriyor?
Ve bilgisayarinin ozellikleri ne?
Oyun ayarlarinda oynama yapmak lazim mi yildizin artmasi icin?
![]()