Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Hannoverin kalecisine ugrastim gelmedi. Butcede azaldi dogal olarak yukardaki transferleri yapinca. 2-3 gun kaldi transferin bitimine buna gondereyim bari.

Kevin Trapp, M. Delac ve M. Koval'de fena değil.. :)

Southmpton favorimdir,3 yildir takip ediyorum ve Menejeriyimdir her turlu futbol oyununda :D

Sent from my HTC Incredible S

Her FM'de GS dışında bir takımı alıp yönetmeyi deniyorum, şimdiye kadar bir tek 2011'deki Marsilya ve 2009'daki Fiorentina kariyerlerim çok zevkli geçti epey oynadım. Onun dışında ilk sezonu bitiremeden sıkılıp GS'ye dönüyorum :)

Galatasarayla en az 10 sezon oynuyorum.

Sent from my HTC Incredible S

Her FM'de GS dışında bir takımı alıp yönetmeyi deniyorum, şimdiye kadar bir tek 2011'deki Marsilya ve 2009'daki Fiorentina kariyerlerim çok zevkli geçti epey oynadım. Onun dışında ilk sezonu bitiremeden sıkılıp GS'ye dönüyorum :)

Ben de tam tersi FM boyunca Galatasaray veya Turkiyeden takim calistirmadim :)

Ben de tam tersi FM boyunca Galatasaray veya Turkiyeden takim calistirmadim :)

Ben de. :)

Ben bu sene Hoffenheim, Dortmund ve Liverpool kariyerleri yaptım. Hepsi müthiş zevkliydi.

ben manager degil de assistant manager olmayi seviyorum, daha zevkli. manager kovuluyo falan

scoutluk daha zevkli . afrikaya falan gidip kamyonla antepe zenci taşıyorsun falan

FM 2005'te reputation sistemi sorunlu olduğundan istediğimiz kişiyi asistan olarak alabiliyorduk, ben her kariyerimde boşta olan Fatih Terim'i yardımcı antrenörüm yapardım :asd:

12523_qpr.jpg

hadı baklam

Beyler size bir soru sorayım. Bu oyunda başkan olabiliyorduk değil mi? şayet olabiliyorsak ben neden başkan olarak oyuna başlayamıyorum.

Ben de. :)

Ben bu sene Hoffenheim, Dortmund ve Liverpool kariyerleri yaptım. Hepsi müthiş zevkliydi.

Benimde Napoli ve Schalke kariyerlerim bayagi zevkli gecmisti FM 12 de.

Sadece oyun çıkmadan önce böyle bir seçenek olacağını okumuştum bir yerde. Çıktıktan sonra da aradım falan bulamadım. Ben mi bulamıyorum yoksa okuduklarım mı biraz yanlış diye sordum sorumu.

Sadece oyun çıkmadan önce böyle bir seçenek olacağını okumuştum bir yerde. Çıktıktan sonra da aradım falan bulamadım. Ben mi bulamıyorum yoksa okuduklarım mı biraz yanlış diye sordum sorumu.

seviyoruz seni Levent abi, ben saka yaptim yanlis anlama yani.. hayirli hafta sonlari !!

seviyoruz seni Levent abi, ben saka yaptim yanlis anlama yani.. hayirli hafta sonlari !!

her hangi bir yanlış anlama yok Oktay. Harbiden nerden nasıl duyduğumu hatırlamaya çalışıyorum :) Teşekkür ederim aynı zamanda temennilerinden ve düşüncenden dolayı. Ortada yanlış anlaşılacak birşey yok zaten :)

2012 çıktığında başladığım bir oyun var hala ona devam ediyorum ;

Sene 2020.

Çalıştırdığım takımlar sırasıyla ; Anzhi - İtalya Milli Takımı - Juventus - Türkiye Milli Takımı - Juventus - Trabzonspor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt