Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sana şöyle söyleyeyim Türkiye liginde sadece bir sene play off uygulaması oluyor oyunda. Yani oyun yapımcılarının zeka seviyesi federasyonu yönetenlerin zeka seviyesinin çok ama çok üzerinde.

Çok entresan gerçekten ya sırf play-off dan dolayı oynamamıstım TR ligini,

Sana şöyle söyleyeyim Türkiye liginde sadece bir sene play off uygulaması oluyor oyunda. Yani oyun yapımcılarının zeka seviyesi federasyonu yönetenlerin zeka seviyesinin çok ama çok üzerinde.

Yama ile mi hallettin bu sorunu ? Ben Galatasaray ile 2018'e kadar 6 şampiyonluk kazandım hepsinde de Play-Off oynadım.

Yama ile mi hallettin bu sorunu ? Ben Galatasaray ile 2018'e kadar 6 şampiyonluk kazandım hepsinde de Play-Off oynadım.

Guncelleme ile halletmislerdir. Senin oyunda guncelleme kac? 12.0.4 felan mi?

sakatlanma olayı yine çok abartılı ya mal mı bu oyunu yapanlar.

Bilmiyorum orjinal oyun oynuyorum. Fazla sık güncelleme de yapmıyorum. Hatta oyunla ilgili sıkıntılarım bile var çözebilmiş değilim. bu konuda diper arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler sanırım sana. :)

Kadro ve dizilis.. bayagi guzel gidiyoruz simdilik.

Super ligde statu aynii degil mi oyunda? sezon sonu puanlar ikiye bolunuyor mu yani? Bi de her sene oluyor mu yoksa ilk sene play off, sonrasi normal mi?

Her sene aynı.

Güncelleme falan yok bende. Kasım ayında bi aldım oyunu, o günden beri bu oyun zaten. Tek oyunla gidiyorum. :)

Bu arada üst üste 4. şampiyonluğu kazandıktan sonra Trabzonspor'dan ayrılıyorum.

nereye kardes

Bu arada üst üste 4. şampiyonluğu kazandıktan sonra Trabzonspor'dan ayrılıyorum.

Sohbet başlığına tıkladım sanıyorum 1 dakikadır anlam vermeye çalışıyorum şu mesaja..Muhabbeti anlamak için yukarı gidip Arda'nın mesajını görünce ayıldım.

27 macta 100 gole ulastik.. Bu da cok sıkıcı. bu yuzden buyuk takimlari almayacagim bi daha

Valencia mi açsam vs A.Madrid' mı açsam karar veremedim...:(

Bana bir tane sağlam sağ açık bir tane sağlam sol açık lazım. Galatasaray ile oynuyorum. Hatem Ben Arfa'yı aldım devre arasında kanatlarda kullanmak için. Verim alamadım bir türlü.

İlk sezonumu oynuyorum. Selçuk sakatlandı devre arasında 3-4 ay kadar. Param olmadığı için yerine uygun bir regen oyuncu buldum. Aldım adamı bir baktım taa 2013 ocak ayında gelecek. Sözleşmeyi yada transferi iptal edemedim. Bunu iptal etmenin bir yolunu bilen var mı? Yada adamla sözleşme imzaladım neden bir sene sonra geliyor?

Bana bir tane sağlam sağ açık bir tane sağlam sol açık lazım. Galatasaray ile oynuyorum. Hatem Ben Arfa'yı aldım devre arasında kanatlarda kullanmak için. Verim alamadım bir türlü.

İlk sezonumu oynuyorum. Selçuk sakatlandı devre arasında 3-4 ay kadar. Param olmadığı için yerine uygun bir regen oyuncu buldum. Aldım adamı bir baktım taa 2013 ocak ayında gelecek. Sözleşmeyi yada transferi iptal edemedim. Bunu iptal etmenin bir yolunu bilen var mı? Yada adamla sözleşme imzaladım neden bir sene sonra geliyor?

Transfer donemi icinde yapmamisindir veya adamin sozlesmesi 2013 ocakta bitiyordur. sana bedelsiz geliyorsa. ayrica sozlesmeyi imzalarken yazar zaten ne zaman gelecegi..

podolski, lucas moura dan birini al sola tabi gelmeleri biraz zor olabilir. sag acika da cityden weissi kirala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt