Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Transfer donemi icinde yapmamisindir veya adamin sozlesmesi 2013 ocakta bitiyordur. sana bedelsiz geliyorsa. ayrica sozlesmeyi imzalarken yazar zaten ne zaman gelecegi..

podolski, lucas moura dan birini al sola tabi gelmeleri biraz zor olabilir. sag acika da cityden weissi kirala.

Devre arası transfer döneminde aldım. Dikkat etmedim demekki. Önerdiğin oyunculara bakacam. Teşekkürler. :)

Sol açık: Hulk, Schürrle, Marko Marin, Götze, James Rodriguez, Josip İlicic, Holtby, Konoplyanka, Rodrigo ( Benfica ), Assaidi, N. Chadli, B. Dzsudzsak, Kakuta

Sağ açık: M. Reus, R. Boudebouz, Willian, Kagawa, C. Clemens, Adam Johnson

Denediğim en sağlam kanatlar.. :) Bu arada Podolski forvette inanılmaz oynuyor. Bence oyunun en iyi forvetlerinden biri..

Sol açık: Hulk, Schürrle, Marko Marin, Götze, James Rodriguez, Josip İlicic, Holtby, Konoplyanka, Rodrigo ( Benfica ), Assaidi, N. Chadli, B. Dzsudzsak, Kakuta

Sağ açık: M. Reus, R. Boudebouz, Willian, Kagawa, C. Clemens, Adam Johnson

Denediğim en sağlam kanatlar.. :)

Galatasaray'i yonetiyor yalniz..:)

Fm ile ilgili transfer,taktik ve istikrar anlamında her türlü yardım da bulunabilirim özelden mesajlarınızı beklerim...

Güncel eğitim almak isteyenlerde kariyerimi takip edebilir ve online soru sorabilir.. aLiabinin Kariyer Sınıfı...

di-5PUX.png

2020'ye kadar geldiğim kariyerimden sıkıldım.

Yeni takım arıyorum ve bulamadım. :)

FM hayatımda hiç Barcelona ile çalışmadım. Acaba onları alıp değişik bir konsept mi denesem diye düşünüyorum şu anda.

FM hayatımda hiç Barcelona ile çalışmadım. Acaba onları alıp değişik bir konsept mi denesem diye düşünüyorum şu anda.

Wolsburg'u deneyebilirsin takımda çok gereksiz futbolcular var 4-5 takviye ile iyi yerlere gelebilirsin.

İngiltere alt league 2 den Rotherdamı al bence Cenk.

Adamlar yanlış hatırlamıyorsam yeni stada geçecekler.(15.000 olması lazım yeni stadları)

4-5 sezonda Premier League çıkarsın hem.:asd:

Wolsburg'u deneyebilirsin takımda çok gereksiz futbolcular var 4-5 takviye ile iyi yerlere gelebilirsin.

Finansal durumları nasıl?

İngiltere alt league 2 den Rotherdamı al bence Cenk.

Adamlar yanlış hatırlamıyorsam yeni stada geçecekler.(15.000 olması lazım yeni stadları)

4-5 sezonda Premier League çıkarsın hem.:asd:

Roterham FM'de çok yaktı bizi. Biraz antipatim var. :)

Hala araştırıyorum.. :)

Finansal durumları nasıl?

Roterham FM'de çok yaktı bizi. Biraz antipatim var. :)

Hala araştırıyorum.. :)

Tamam o zaman.:asd:

WBA,Torquay,Perugia,Alaves,Bielefeld gibi takımlarıda deneyebilirsin.:)

Alaves İspanya 3.ligi,Perugia Serie D,Bielefeld Almanya 3.Lig ve Torguay Npower league 2 seç beğen al.:asd:

POrtsmouth aldım akıyorum resmen.3 transferle takım taş oldu

bir yerden sonra aynı oyuncular etrafında dönmeye başlıyor ... kısır döngünün içinde zevki kaçıyor

Ben de değişik bir şey deneyeceğim. Barcelona'yı aldım. Niyetim 2 sene içinde takımda 25-26 yaşından yukarı adam barındırmamak.

Bebelerle oynayacağım. Zevki çıkarsa devam ederim. Hatta Munain'i falan aldım.

Ufak sorun, Xavi, Iniesta, Puyol gibi adamları takımdan ayıramıyorum. :) Kontrat sonlarını bekleyeceğiz mecburen.

3. Lig ve Amatör lig yamalarını falan yükledim Amatör kümeden başladım Beykozspor ile çok sarıyo lan :D ilk sezonumda 3. lige yükseldim daha sonra tekrar bölgesel amatör lige düştük. Galatasaray kariyerleri hep sıkıyor 3-5 sene içinde CL dahil almadığım kupa kalmıyordu tüm kariyerlerde ama bu kariyeri sevdim baya zorlu

Galatasaray'dan çıkan bir Regen Mesut Özil benzeri.

di-2GUP.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt