Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Takım önerisi olan var mı? Tabi nedenlerini de yazarsanız sevinirim

Kayıtlı oyun yüklenemedi hatası aldım. Çözümünü bilen varmı ? Çözümü var mı yada.

Blackpool ile 2.senemde EPL'de 3.sırada devam ediyordum oyun gitti çok üzüldüm .

Beyler daha önceki oyunlarında Türkiye'nin herhangi bir turnuva aldığını gören var mı? (dünya kupası,avrupa şampiyonası gibi)

Beyler daha önceki oyunlarında Türkiye'nin herhangi bir turnuva aldığını gören var mı? (dünya kupası,avrupa şampiyonası gibi)

Avrupa sampiyonasini kazanmisti benim bir kariyerimde

Kayıtlı oyun yüklenemedi hatası aldım. Çözümünü bilen varmı ? Çözümü var mı yada.

Blackpool ile 2.senemde EPL'de 3.sırada devam ediyordum oyun gitti çok üzüldüm .

en son kayıtlı oyunu oynarken nasıl kapattın oyunu??

en son kayıtlı oyunu oynarken nasıl kapattın oyunu??

Kardeşim geldi aniden kapattı laptop'u . Ondan sanırım.Fmgraphics'te çözüm gibi birşey söylemişler onu uyguladım. 5 ay kaybım var. Şampiyonluga dogru gidiyordu takım.:)

bunlar biraz eski görüntüler , baya ilerlemiştim son haftalara yaklasmıstı oyun. Şimdi 5 ay falan geriden başlıyor. Artık 2 tane save alacagım kaydettiğim zamanlarda.

chelsea kariyerime başladım.12 lig maçı 33 puan.6 avrupa maçı 15 puan.zevkli geçiyor oyun.tabi torres deli atıyor :)

Avrupa sampiyonasini kazanmisti benim bir kariyerimde

Ben yanlış yazdım düzenlediğini gören var mı yazacaktım? :D

Mesela Euro 2020 Türkiye gibi şampiyona düzenlediğini gören var mı diyecektim.:D

Ben yanlış yazdım düzenlediğini gören var mı yazacaktım? :D

Mesela Euro 2020 Türkiye gibi şampiyona düzenlediğini gören var mı diyecektim.:D

2020 deyim ama bir şampiyonanın Türkiye' de düzenlendiğini görmedim henüz. En sonuncusu Rusya' da düzenlendi. Türkiye' nin avrupa şamoiyonu olduğunu gördüm. Başında Fatih Terim vardı. Turnuva sonrası emekli oldu :( Harbiden üzüldüm. Fatih Terim emekli olmasın hiç. Alex Ferguson gibi yıllarca kalsın takımın başında.

İlk çıktığı zamanlardaki heyecan kalmadı artık ben de, sıkıldım çok çabuk.

Belki de bu aralar Pes 2012'ye sardım, ondandır, Efsane Ol'ma yolunda ilerliyorum :)

İlk sezonumuzda puan durumu;

AiKT8.png

Oyuncu İstatistikleri;

kAFxx.png

Beşiktaş'ın rekorunu kırıyorduk nerdeyse:)

di-0JBO.png

3 sezondur Trabzonspor'dayım. İşte gerçek "Anadolu Devrimi"

42qm6.jpg

42qm8.jpg

42qmg.jpg

42qmk.jpg

Trabzon efsanesi oldun mu Cenk?

Favori Personel olarak gözüküyorum hala. :)

İlginç.:)

Sen CL kazanmışsın,artı ligde 3 sene üst üste şampiyon.

Oyunun bu sorununu düzeltmeliler.

Bir sürpriz takım CL veya UEFA kazandığında mutlaka menejeri zaten efsane oluyor.

Oyunda simge isim bile olamıyorsun.:asd:

Bir sürpriz takım CL veya UEFA kazandığında mutlaka menejeri zaten efsane oluyor.

Ayrıca Trabzon'dan önce çalıştırdığım takım da Juventus ha. Yani attan inip eşeğe bindim, üstüne hayvani bir kadro kurdum.(Gerçi çok iyi bütçeyle geçmiştim işin başına)

Kulübü kalkındırdım, şu anda istifa etsem bile Trabzon elit takımlar kategorisine emin adımlarla ilerliyor. :)

Geldiğimde Reputation 2.5 yıldızdı. Şu anda 3.5 yıldız. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 3 yıldız. :)

Super ligde statu aynii degil mi oyunda? sezon sonu puanlar ikiye bolunuyor mu yani? Bi de her sene oluyor mu yoksa ilk sene play off, sonrasi normal mi?

Aslında olsan bile, sonradan başka bir kulübe gittiğinde kulübün o bölümlerinden siliniyorsun. O tarafı bana çok saçma geldi. FM 2011'de de vardı. :)

Bu arada Podolski'yi ilk defa deneme fırsatı buluyorum. Çok net söylüyorum. Bence oyunun en en iyi forvetlerinden biri, makine gibi.. :)

Bu arada Arda, hiç Türkiye Ligi'ni oynamadım.

Super ligde statu aynii degil mi oyunda? sezon sonu puanlar ikiye bolunuyor mu yani? Bi de her sene oluyor mu yoksa ilk sene play off, sonrasi normal mi?

Sana şöyle söyleyeyim Türkiye liginde sadece bir sene play off uygulaması oluyor oyunda. Yani oyun yapımcılarının zeka seviyesi federasyonu yönetenlerin zeka seviyesinin çok ama çok üzerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt