Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

------------------ufuk--------------------

sabri--------zapata------sakho------ismail köybaşı---

-----------hamsik---g.inler------------

arda turan-------------------di maria---

--------neymar---a.gyan------

GALATASARAY kadrom sakho (38,5 milyon euro) hariç hepsi 10 un altında maliyette :D

Ordusporla 4. senemde 3. yüm. Gecen sene 4. bitirdim.

Yeni oyunda transfer sistemi değişiyor VEE MENAJERLİK sistemi getiriliyor..:)

------------------ufuk--------------------

sabri--------zapata------sakho------ismail köybaşı---

-----------hamsik---g.inler------------

arda turan-------------------di maria---

--------neymar---a.gyan------

GALATASARAY kadrom sakho (38,5 milyon euro) hariç hepsi 10 un altında maliyette :D

Hamsik,Di Maria,G.İnler ve Zapata'yı 10 M'nin altında maliyetle alıyorsan hile var demektir .

Lorik Cana'yi ilk bu oyunda görmüstüm ve Galatasaraya almistim, simdi gercekten bizim oyuncumuz. Enteresan. :D

arkadaşlar oyunun hiç zevki yok bence çünkü taksitle istediğiniz adamı alabiliyorsunuz veya 50 maç oynarsa 10 milyon diyorsunuz 49 maç sonra gönderiyorsunuz böyle şeyler olmassa zevkli olabilir belki...

arkadaşlar oyunun hiç zevki yok bence çünkü taksitle istediğiniz adamı alabiliyorsunuz veya 50 maç oynarsa 10 milyon diyorsunuz 49 maç sonra gönderiyorsunuz böyle şeyler olmassa zevkli olabilir belki...

Alamıyorsun. Bir kere bir adam transfer etmen için taksitli taksitsiz transfer bütçen kadar para verebiliyorsun. He, 10m bütçen varsa taksitle 13m falan verdiğinde "bütçe ayarı"ndan biraz aşabiliyorsun ancak o kadar.

Kaldı ki adamın da seni istemesi lazım, parayı veren düdüğü çalar değil.

Messi 30 yaşında, 125 milyon € veriyorum gelmiyor mesela.

59013046600213418969.jpg

İnanılır gibi değil böyle maç görmedim ben.:) FM 07'den sonra Türkiye Ligi'nde aldığım en farklı skor.

Tolga hocam kendin mi yaptın transferleri falan yoksa patch falan mı var, patch olayıysa paylaşmanı rica ediyorum :)

Bireysel olarak 10'un altında demek istemiş sanırım.

Biliyorum ben Sterlin cinsinde oyunuyorum oyunun . Her biri için en az 15 Milyon Sterlin para vermen gerekiyor alman için . :)

Tolga hocam kendin mi yaptın transferleri falan yoksa patch falan mı var, patch olayıysa paylaşmanı rica ediyorum :)

İndir

Alternatif Link-1

Alternatif Link-2

Alternatif Link-3

C:\Users\Kullanıcı adı\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data içine atıp yeni oyun yaptıktan sonra değiştir tikini işaretlemelisin

Arka plan nereden değiştiriliyor reisler ?

Arka plan nereden değiştiriliyor reisler ?

Ayarlar -> Görüntü ve Ses

Burdan değiştirebilirsin.

Ancak ilk önce istediğin temayı Belgelerim -> Sports Interactive -> FM10 -> skins klasörüne atman gerek. Aksi takride oyunda göremezsin temaları yüklemek için.

@ Raşit

Di Maria'yı oyunun başında en fazla 5 milyon €'ya alıyorsun. 15 milyon £ Yao Ming'in kazık versiyonu olur bu oyuncu için. Diğerlerini bilmiyorum ancak Di Maria her oyunumda Otamendi - Verratti - Canales - James Rodriguez dörtlüsü ile ilk transfer ettiğim adamlardır.

Kaleye Lung Jr itinayla tavsiye edilir müthiş bir kaleci nan :D

Ayarlar -> Görüntü ve Ses

Burdan değiştirebilirsin.

Ancak ilk önce istediğin temayı Belgelerim -> Sports Interactive -> FM10 -> skins klasörüne atman gerek. Aksi takride oyunda göremezsin temaları yüklemek için.

@ Raşit

Di Maria'yı oyunun başında en fazla 5 milyon €'ya alıyorsun. 15 milyon £ Yao Ming'in kazık versiyonu olur bu oyuncu için. Diğerlerini bilmiyorum ancak Di Maria her oyunumda Otamendi - Verratti - Canales - James Rodriguez dörtlüsü ile ilk transfer ettiğim adamlardır.

Bu şampiyonlar ligi temasını aradım bulamadım yardımcı olur musun ?

Raşit, yeni oyun yaptıktan sonra değiştiri nerden seçiyoruz dostum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt