Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Arkadaşlar yok mu oyunun ve crack.inin linkini vercek bir hayırsever :D

bende mustafa sarp tarragonaya gitti.bircok lig actıysan napoliye gtımezdi sarp

Fm11 demo olmayanı çıktı dimi ya ?

enteresan bende de bunlar acık.kendısının potansıyelı 125tı sanırım.gıdebılcegı maks takıma gıtt bnde.hakan okuttum esas ben 5mılyona herculese

enteresan bende de bunlar acık.kendısının potansıyelı 125tı sanırım.gıdebılcegı maks takıma gıtt bnde.hakan okuttum esas ben 5mılyona herculese

Hakan'ıda A.Madride okuttum 5 milyona. Defansa Sevilladaki Fazio'yu öneririm bak. Satılık listesinde €750K

Taraftar yanlış düşünüyor :asd:

adszfyq.png

Allah aşkına link verebilir misiniz? :)

3.ye yazıyorum bir umut linki gönderen çıkar mı diye gerçi umudu kestim ama :P :) :D

Sarp'ı 2.1 milyon dolara Udinese, Elano'yu da 9 milyon dolara Barca aldı gelen parayla da Gökhan İnler'i 24 milyon euroya 48 taksitle aldım (Adnan Sezgin stayla) :D

O değil de oyun zorlaşmış. Galatasaray'ın takımı da çok dengesiz zaten, alternatifler çok kötü 17 maçta 4. sıradayım :SS: Uefa'da gruptan çıkıp Cska ile eşleştim. Bakalım geriden gelirim inşallah :)

Ek olarak Ceyhun'u da 2.3 milyon dolara 48 taksitle aldım, Selçuk İnanla da kontrat konusunda çingene pazarlığı yapınca adam sövdü

Sarp'ı 2.1 milyon dolara Udinese, Elano'yu da 9 milyon dolara Barca aldı gelen parayla da Gökhan İnler'i 24 milyon euroya 48 taksitle aldım (Adnan Sezgin stayla) :D

O değil de oyun zorlaşmış. Galatasaray'ın takımı da çok dengesiz zaten, alternatifler çok kötü 17 maçta 4. sıradayım :SS: Uefa'da gruptan çıkıp Cska ile eşleştim. Bakalım geriden gelirim inşallah :)

Ek olarak Ceyhun'u da 2.3 milyon dolara 48 taksitle aldım, Selçuk İnanla da kontrat konusunda çingene pazarlığı yapınca adam sövdü

Selçuğu ocakta bağlasaydın namık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt