Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Rusça sayfada bi hareketlilik yok

Bugün Rus tarafından yayımlanan Fm'i silip, Reloaded versiyonunu yükledim. Rus yayınına pek güvenemedim, İçim rahatladı.. :)

Patch yaptım ve crack bozuldu. Crack bekleyeceğiz. Ama patch'siz de oynanmaz. Patch ile bir ton hata düzeltiliyor.

Beyler oyuna türkce yamasını atınca sözleşme önerme yeri türkce oluyormu bu oyun herhalde o baskanın dilinden düşürmedigi 2012 kriterlerine özel ayarlanmıs maas veremiyorum dogru düzgün:D

Dostlar bu FM'yi On-Board ile oynama ihtimalim nedir...?

Oynayabilirsem yükleyecemde...:)

Fifa Manager 11 de 2010 Sezonun Şampiyonu Fenerbahçe yapmışlar.2 sırada ise Bursaspor.Görünen o ki Ea Sports da yanlış anonsa inanmış.

2a0nrz6.png

1zea7x1.jpg

Beyler oyuna türkce yamasını atınca sözleşme önerme yeri türkce oluyormu bu oyun herhalde o baskanın dilinden düşürmedigi 2012 kriterlerine özel ayarlanmıs maas veremiyorum dogru düzgün:D

sorma bılader.galatasarayda para ve maaş butcesı cok buyuk sıkıntı.ben ılk sezon bıtımınde elano mısımovıc kewella falan yollrı ayırdım.8 mılyon dırek maas butcesınde acıga cıkıyor bunlar gıdınce.kı mısımovıc sahane oynamıstı.ama yolalrı ayırmak zorunda kaldım

2015'e kadar devam eden borçlar var, adam satıyorsun yüzde 60'ını falan veriyorlar paranın bu olay çok kötü yahu :)

Genc yetenekli türk oyuncular aldım sadece belki genc ama isimli bi yabancı kadroya katarım duruma göre

M.sarp-G.zan-Barıs vb gibi futbolcu müsfettlerinden kurtuldum toplam 13 trilyon kaldırdım M.ceylan-Serdar kurtulus-Nizamettin-Eren güngör bunları aldım bi sag acık birde barosa alternatif yarattımmı tamamdır

sorma bılader.galatasarayda para ve maaş butcesı cok buyuk sıkıntı.ben ılk sezon bıtımınde elano mısımovıc kewella falan yollrı ayırdım.8 mılyon dırek maas butcesınde acıga cıkıyor bunlar gıdınce.kı mısımovıc sahane oynamıstı.ama yolalrı ayırmak zorunda kaldım

Vay arkadas desene 06lı günlere döndük:D Yeni stada gecince maddi durumda düzelme olmuyormu?

Bir de seyirci ortalaması olayı çok saçma. Oyunda sabit değerler var ve yeni stada geçsen bile başlarda bu oranlarda geziyor. Stada yine 25bin kişi gidiyor mesela başlarda, bu olaya çözüm bulmamaları garip. Kombine ortalaması 14bin Galatasaray'ın, TT Arena'ya geçiyorsun gene aynı.

Genc yetenekli türk oyuncular aldım sadece belki genc ama isimli bi yabancı kadroya katarım duruma göre

M.sarp-G.zan-Barıs vb gibi futbolcu müsfettlerinden kurtuldum toplam 13 trilyon kaldırdım M.ceylan-Serdar kurtulus-Nizamettin-Eren güngör bunları aldım bi sag acık birde barosa alternatif yarattımmı tamamdır

sag acık alternatıfı ıcın ılk sezon parasızlıktan obertanı kıraladım.ki cok ıyı oynadı.forvet ıcınde macheda yı kıraladım.kıralık yoluna gıt para yoksa.ıkıncı sezonda kakutayı kıraladım gene parasızlıktan.o kadar adam sattım,sampıon oldum ,yenı sezon bası 20 mılyon eurom wardı kı sattugım adamlar nerdeyse 15mılyonu bulmustu.bu parayıda nurı sahın 12,hamsık restlesmıs kuluple 7de buna verdım.hasan alı kaldırımıda 2mlyona kapadım.gene taransfer sıfır.

ha bırde ılk sezon ortası taiwo boşa cıkıyor kontrattan hemen kapatın.

Bir de seyirci ortalaması olayı çok saçma. Oyunda sabit değerler var ve yeni stada geçsen bile başlarda bu oranlarda geziyor. Stada yine 25bin kişi gidiyor mesela başlarda, bu olaya çözüm bulmamaları garip. Kombine ortalaması 14bin Galatasaray'ın, TT Arena'ya geçiyorsun gene aynı.

Fifaya sasırmıyorumda bu fm ile pes harbi icine ediyorlar bi tarafı düzeltigim derken diger taraf komple göcüo haberleri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt