Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sezon sonu için Hugo Almeida'yı kaçırma. Tam La Liga'ya uygun bi forvet. Yedekte oturtuyorum şuan onu.

Çok sağol dostum.

Ben şuana kadar şu taktiklerle falan uğraşmadım. :) Hangi tür taktikleri, nasıl yapıyorsun ? :)

Çok sağol dostum.

Ben şuana kadar şu taktiklerle falan uğraşmadım. :) Hangi tür taktikleri, nasıl yapıyorsun ? :)

Öncelikle kendi taktiğin olsun, normal maçlarda kullanacağın bir sistemin olsun. Takımın yapısına uygun olsun. Pas stilleri, ataklar, pres, top kapma, alan değiştirme, boşa kaçma, boş alan yaratma gibi.

Büyük takımlara karşı nasıl olsa şansın olmuyor, ama yinede bunlardan ne koparırsan kâr. Maç önceleri gelen scout raporunu iyi incele. Rakip takımının zaaflarını, yıldız oyuncuları, onların eksikleri, takımın oyun tarzı.

Mesela Barcelona'yla karşılaşırken ilk hedefin Xavi üzerine oynamak olsun. Onun üzerine oyna, rakip sert girsin ( Ziya Doğan tarzı :D ) Zayıf ayağına oynansın ( Eğer varsa :D ) Bir diğer adamın, örneğin sol bek adım adım Messi'yi takip etsin. İlerdeki adamın hızlı bir adamsa serbest bırak, köşe vuruşlarında, duran toplarda en ilerde bulunsun. Rakibin adamlarını kitle ki her karşı atak senin atağına dönüşsün. Benim Barcelona'yı yendiğim maçtaki şansım İniesta'nın olmamasıydı. Sevilla'yı 7-0 yendiğim maçta Capel ve Navas'ı tuttum takım dağıldı. Real'e yenildiğim maçta Mesut, Di Maria, Kaka ve Benzema 4lüsüne engel olamadım. Hangi birini tutsam diğeri aradan kaçıyordu.

Öncelikle kendi taktiğin olsun, normal maçlarda kullanacağın bir sistemin olsun. Takımın yapısına uygun olsun. Pas stilleri, ataklar, pres, top kapma, alan değiştirme, boşa kaçma, boş alan yaratma gibi.

Büyük takımlara karşı nasıl olsa şansın olmuyor, ama yinede bunlardan ne koparırsan kâr. Maç önceleri gelen scout raporunu iyi incele. Rakip takımının zaaflarını, yıldız oyuncuları, onların eksikleri, takımın oyun tarzı.

Mesela Barcelona'yla karşılaşırken ilk hedefin Xavi üzerine oynamak olsun. Onun üzerine oyna, rakip sert girsin ( Ziya Doğan tarzı :D ) Zayıf ayağına oynansın ( Eğer varsa :D ) Bir diğer adamın, örneğin sol bek adım adım Messi'yi takip etsin. İlerdeki adamın hızlı bir adamsa serbest bırak, köşe vuruşlarında, duran toplarda en ilerde bulunsun. Rakibin adamlarını kitle ki her karşı atak senin atağına dönüşsün. Benim Barcelona'yı yendiğim maçtaki şansım İniesta'nın olmamasıydı. Sevilla'yı 7-0 yendiğim maçta Capel ve Navas'ı tuttum takım dağıldı. Real'e yenildiğim maçta Mesut, Di Maria, Kaka ve Benzema 4lüsüne engel olamadım. Hangi birini tutsam diğeri aradan kaçıyordu.

Hmm...

Tekrar teşekkürler. :)

Birde 11.1 patch için Türkçe yama çıktımı ?

Monaco oyununu saveli olarak devre arasında bıraktım. Small database'den pek hoşlanmadım,bakalım large databasede oyun kasacak mı. İngiltere'yi düşünüyorum şu anda.

turkishpremierdivisioni.png

Son maçta Beşiktaş deplasmanından puan alamayınca 2. sezonumda da ilk yarıda liderlik yüzü göremedim ama 7. haftada sanırım 8. sıradaydım ondan sonra sadece Beşiktaş'a yenildim. Bakalım şampiyon olacağız bu sene inşallah.

Ek olarak hücum oynayınca başarı yakalamak çok zor, çok iyi oyuncular olması lazım. Daha kontrollü , pasa dayalı oynamaya başladım ve seri galibiyetler geldi.

Büyük ihtimalle Türkçe Yama çıkmayacak . Sega Oyunun dili değiştirilmesi diye dosyaları şifrelemiş . Ve çözümü yok bunun . Sega yetkilileri ile görüşmüş FMG ekibi ancak Yasala sebeplerden dolayı bilgi veremeyeceklerini söylemişler .

turkishpremierdivisioni.png

Son maçta Beşiktaş deplasmanından puan alamayınca 2. sezonumda da ilk yarıda liderlik yüzü göremedim ama 7. haftada sanırım 8. sıradaydım ondan sonra sadece Beşiktaş'a yenildim. Bakalım şampiyon olacağız bu sene inşallah.

Ek olarak hücum oynayınca başarı yakalamak çok zor, çok iyi oyuncular olması lazım. Daha kontrollü , pasa dayalı oynamaya başladım ve seri galibiyetler geldi.

Sınavlarım bitsin kariyerime başlayacağım bende :)

Bu arada defans olarak oldukça iyi görünüyor takımın fakat hücumda aksaklık var gibi. Çift ön liberomu oynatıyorsun takımı?

Databesi kendim düzelttim arkadaşlar. Önemli tüm liglerin ve ödüllerin isimlerini gerçeğe uygun şekilde değiştirdim. Ayrıca Süper Lig için birkaç yeni ödül koydum.

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Ayrıca, yerine şu an bakamıycam zamanım yok fakat oyunun yüklü oldugu klasördeki "Inc" klasörünü de silerseniz Almanya, Hollanda vs. milli takımları ve Japon ligindeki isim hataları düzelecektir.

Sınavlarım bitsin kariyerime başlayacağım bende :)

Bu arada defans olarak oldukça iyi görünüyor takımın fakat hücumda aksaklık var gibi. Çift ön liberomu oynatıyorsun takımı?

Aslında iyi bir takımım var ama dediğim gibi ofansif oynatınca nedense çok kötü oldu ve kontrollü bir oyuna döndüm. 8. haftada 8 golüm vardı sonradan düzeldim. Genel olarak şu takımla çıkıyorum.

-------------------Ufuk----------------

Sabri-------Zapata-------Ömer T.------Atilla Turan

----------------------Cana---------------------

-----------Pastore--------------Gökhan İ.---------

Arda------------------------------------------Hazard

----------------------Cardozo------------------------

Zaten son maçlarda oynadığım gibi oynarsam şampiyon olurum herhalde Beşiktaş'a da çok üstün oynamama rağmen yenildim. Oyun geçmiş serilere göre zor ama Emre. Taktiklere düzenli olarak dikkat etmek gerekiyor. Feedbeckler ve takım raporlarını incelemek çok önemli :)

Srna 3.3 milyona önerildi , maaşını karşılayamadığımdan alamadım :sad007:

Aslında iyi bir takımım var ama dediğim gibi ofansif oynatınca nedense çok kötü oldu ve kontrollü bir oyuna döndüm. 8. haftada 8 golüm vardı sonradan düzeldim. Genel olarak şu takımla çıkıyorum.

Zaten son maçlarda oynadığım gibi oynarsam şampiyon olurum herhalde Beşiktaş'a da çok üstün oynamama rağmen yenildim. Oyun geçmiş serilere göre zor ama Emre. Taktiklere düzenli olarak dikkat etmek gerekiyor. Feedbeckler ve takım raporlarını incelemek çok önemli :)

Kaleye Onur kıvrak ı sol bek e de ozan ipek i al.Ozan ipek sol bek oynayamıyor görünüyor ama new position dan ayarlarsın onu :)

Kadron hoşuma gitti. Pastore geçen seneki gibi dağıtıyor mu ortalığı?

Oyunu daha hiç deneyemedim ama geçmiş serilere oranla zor olmasını duyduğuma sevindim gerçekten. Uzun soluklu kariyerler olacak :)

Kaleye Onur kıvrak ı sol bek e de ozan ipek i al.Ozan ipek sol bek oynayamıyor görünüyor ama new position dan ayarlarsın onu :)

Atilla Turan iyi sol bekte aslında. Yani şu an yeterli olmasa da gelecek açısından yararlı olacak gibi onu oynatıp geliştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik özellikleri şöyle ;

atilaturanprofileattrib.png

Kadron hoşuma gitti. Pastore geçen seneki gibi dağıtıyor mu ortalığı?

Oyunu daha hiç deneyemedim ama geçmiş serilere oranla zor olmasını duyduğuma sevindim gerçekten. Uzun soluklu kariyerler olacak :)

Pastore'nin güçleri mükemmel ama istediğim randımanı alamadım, iyiye gidiyor yine de :) Bilmiyorum belki sorun bendedir ama oyun genel olarak zor gözüküyor. En azından sabit taktikle uzun süre gidilemeyeceği aşikar. Çok ısrar edersen belki olur ama o kadarına sabredemedim, rakibe göre oynuyorum artık. :)

Kadro iyiymiş.

%100 Türkçe çeviri çıkana kadar, idareten bir Türkçe yama. 11.1'de çalışmakta.

Yama oranı %50 civarıdır.

Oyundan bir görüntü:

winRar'dan çıkan dosyayı;

Sports Interactive/Football Manager 2011/data/languages klasörüne ve Sports Interactive/Football Manager 2011/data/updates/update-1110/languages/changes içine atın. Yani 2 yere de atıyorsunuz. English dosyalarıyla değiştiriyorsunuz. (DAHA SONRA TÜRKÇE YAMAYI KALDIRMAK İÇİN ENGLISH DOSYASININ YEDEĞİNİ ALMALISINIZ) ve ardından cache'i silin.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

FMGraphics.Net tarafından hazırlanmıştır. Paylaşılmak istenildiği takdirde FMGraphics tarafından yapıldığının belirtilmesi zorunludur !

İbretlik paylaşım yapıyorum :asd:

Bu akşam Karabükspor'la şampiyonluğumu ilan edebilirim, şampiyonluk kutlamalarına hepiniz davetlisiniz :D

Şampiyonlar Ligi'nde Fiorentina'yı deplasmanda 3-0 kendi evimde 0-0'lık skorlarla eledim. Ligde de oldukça iyi gidiyorum, liderliğe yükseldim.

Sorun şu ki Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid geldi :D Ek olarak 48 aylık taksitler patlamaya başladı, balanceda 14 milyon içerideyim, umarım kovulmam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt