Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Şampiyonlar Ligi'nde Fiorentina'yı deplasmanda 3-0 kendi evimde 0-0'lık skorlarla eledim. Ligde de oldukça iyi gidiyorum, liderliğe yükseldim.

Sorun şu ki Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid geldi :D Ek olarak 48 aylık taksitler patlamaya başladı, balanceda 14 milyon içerideyim, umarım kovulmam :D

geçmiş olsun , kovulma ihtimalin yüksek :D

kovulmazsan yönetim senin onayına gerek kalmadan gelen her teklife tamam der, kadronda işe yarar adam kalmaz :D

48 ay vadenin zararları :D

geçmiş olsun , kovulma ihtimalin yüksek :D

kovulmazsan yönetim senin onayına gerek kalmadan gelen her teklife tamam der, kadronda işe yarar adam kalmaz :D

48 ay vadenin zararları :D

O duruma kalmadan oyuncu satabilirim, onu düşünüyorum ne yapsam diye. Ama sezon sonuna da az kaldı 26. haftadayım ve liderim. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeyim ama elenirim yüksek ihtimal az sabretseler düzlüğe çıkaracağım kulübü :D

galatasarayvrmadridstat.png

Böyle bir saçma maç yok yahu. Real Madrid'i ezdim resmen ama yenildik.

Wigan'la ilk maçımdan galip geldim. Sorun şu large databasede oynamama rağmen KALECİ YOK! Ruffier'e bakıyorum adam yok, Janot'a bakıyorum adam yok. Yuh yahu, Monaco'nun St. Etienne'in diğer bütün oyuncuları varken bu adamlar kaybolmuş.

Christian Benitez diye bir forvet aldım 1.8 milyon euroya, gerçekten müthiş bir yedek ve kontraatak forveti. Ah bir de adam gibi kalecim olsa (Kirkland :( ) bu takım Avrupa kupalarına oynar :D

Wigan'la ilk maçımdan galip geldim. Sorun şu large databasede oynamama rağmen KALECİ YOK! Ruffier'e bakıyorum adam yok, Janot'a bakıyorum adam yok. Yuh yahu, Monaco'nun St. Etienne'in diğer bütün oyuncuları varken bu adamlar kaybolmuş.

Christian Benitez diye bir forvet aldım 1.8 milyon euroya, gerçekten müthiş bir yedek ve kontraatak forveti. Ah bir de adam gibi kalecim olsa (Kirkland :( ) bu takım Avrupa kupalarına oynar :D

Alphonse Areola, Matej Delac ve Enyeama'ya bak bir Umut

Alphonse Areola, Matej Delac ve Enyeama'ya bak bir Umut

Enyeama'yı Galatasaray aldı,zaten Kirkland'dan iyi değil. Delac ile Areola ikisi de scouting reportlarımda ama ikisi de çok genç. Şöyle 25 yaş civarlarında adam gibi bir kaleci istiyorum. Monaco'nun Ruffier'ini istiyorum Wigan'a :) İlk devre 8 gol yemişti adam, Kirkland daha ilk maçtan fahiş ötesi bir hata yaptı - az kalsın maçı veriyordum onun yüzünden.

Enyeama'yı Galatasaray aldı,zaten Kirkland'dan iyi değil. Delac ile Areola ikisi de scouting reportlarımda ama ikisi de çok genç. Şöyle 25 yaş civarlarında adam gibi bir kaleci istiyorum. Monaco'nun Ruffier'ini istiyorum Wigan'a :) İlk devre 8 gol yemişti adam, Kirkland daha ilk maçtan fahiş ötesi bir hata yaptı - az kalsın maçı veriyordum onun yüzünden.

Onur ya da Sinan Bolat'a da bir bak Umut. Aga hakikaten o bütçelere uygun kaleci yok yahu oyunda :) Romero'ya bir de Brezilya'daki kalecilere de bak bir şeyler çıkabilir ;)

Onur ya da Sinan Bolat'a da bir bak Umut. Aga hakikaten o bütçelere uygun kaleci yok yahu oyunda :) Romero'ya bir de Brezilya'daki kalecilere de bak bir şeyler çıkabilir ;)

Sinan Bolat bayağı kötü, Onur da gelmek istemiyor. Brezilya,Arjantin kaleci arıyorum harıl harıl da Romero,Victor falan fazla önemliler kulüpleri için göndermiyor adamlar. Gelebilecekler de work-permit alamıyor. Seneyi en azından ilk devreyi sanırım Kirkland'la geçireceğim, felaket olacak :D Santos'tan 18 yaşında bir AMC kiraladım , 4 milyon euro da opsiyonu var , hadi bakalım :D

Sinan Bolat bayağı kötü, Onur da gelmek istemiyor. Brezilya,Arjantin kaleci arıyorum harıl harıl da Romero,Victor falan fazla önemliler kulüpleri için göndermiyor adamlar. Gelebilecekler de work-permit alamıyor. Seneyi en azından ilk devreyi sanırım Kirkland'la geçireceğim, felaket olacak :D Santos'tan 18 yaşında bir AMC kiraladım , 4 milyon euro da opsiyonu var , hadi bakalım :D

Brezilya'dan adam alma yahu zora kalmadıkça, kalecilerde sorun olmayabilir ama çoğu sorunlu, Neves'i almıştım alışamadım bu kente dedi git kafanı topla dedim 1 ay gelmedi :D

Newcastle United'ta " Tim Krul " adlı kalecide bayağı iyi

Eger oyunu reel olarak oynuyorsan özellikleri takmıyorsan Almerianın kalecisini al cok fena oyunda nasıl bilmem:D

Regen oyuncuları seviyorum :D

adszsk.png

1494ls1.png

Yardım edebilecek biri var mı? Ne zaman bitecek bu yükleme :o

Ne zamandır bekliyorsun ? :)

Atakan bitmişki yükleme :o

eyvah :o

Nerede o zaman bu oyun :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt