Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Agalar bana bir saglam B2B topçusu lazim. Butçem 10 kagit

Önerisi olan?

11.1.1 yaması diğer yamayı da içeriyormuş. Onun için ikisini indirmektense sadece 11.1.1 yamasını indirdim.

11.1 Database yaması, 11.1.1 oyunda ki hataları düzeltiyor . 11.1 - 175 MB , 11.1.1 - 175 MB . 11.1.1 ilk yamayıda içerseydi 300 MB'den fazla olurdu boyutu .

Yahu, Goztepe'ye Ismail Gulduren'i aldim. Tam alistigi zaman kadroya sakatlandi. 3-4 ay yok. Rauf Aliyev 2-3 ay yok. Isl macima onlarsiz cikmak zorunda kaldim ve Hacettepe'yi deplasmanda 4-0 yendim... BU arada Berkant Goktan reisi de aldim. Yahu bu adam Galatasaray'a geldiginde buyuk seyler bekliyordum. Malesef olmadi. Simdi FM'de takimima aldim. :)

Gunun sorusu: Takimimin maas butcesinde daha 1000 dolar bos yer varken ve 140 binlik transfer butcesinden sadece 20 bin harcamisken takim cok para kaybediyor. Nedenini bilen var mi? Onlem almak istiyorum. Arti personallerle yolari ayirmak icin kulup kasasindan sadece 80 bin falan cikti... Bu 200.000-300.000 para kaybinin sebebi nedir ve onlemi nasil alinir yaza bilirmisiniz?

Paulo Henrique'nin mükemmel golüne Falcao da aynı mükemmellikle cevap verince 1-1 berabere kaldık Porto'yla. Henrique reyiz :tiphat:

Biri bana şunu açıklasın ne olur :D

Ads%C4%B1z.png

Kısaca, ikinci sezon başında Misi ve Sarp'ı gönderdim, taraftarlar Misi'yi gönderdiğim için oldukça memnunlarmış ama Sarp'ın gönderilmesini hayal kırıklığı olarak yorumlamışlar ????

Paulo Henrique'nin mükemmel golüne Falcao da aynı mükemmellikle cevap verince 1-1 berabere kaldık Porto'yla. Henrique reyiz :tiphat:

Herif iyi de her sene maaşının arttırılmasını istiyor.2014-2015 sezonundayım yıllık 27 milyon istedi benden.

Biri bana şunu açıklasın ne olur :D

Ads%C4%B1z.png

Kısaca, ikinci sezon başında Misi ve Sarp'ı gönderdim, taraftarlar Misi'yi gönderdiğim için oldukça memnunlarmış ama Sarp'ın gönderilmesini hayal kırıklığı olarak yorumlamışlar ????

Sarp bizim vazgeçilmez oyuncumuz ondan hayal kırıklığına uğramıştır taraftar :)

beyler 4-5 oyuncudada aynısı çıktı neden bu çıkıyor acaba

man c.ty ile arsenal lig maçım vardı oynamadan kaydettim , oynadım ve yenildim maçı farklı kaydettim sonrada dedimki yenilmiş halimden devam ederim önce şunlarıda bir yeneyim hemde pratik yaparım kadroda . tam 18. maçımı az önce yaptım ve hala yenemedim :D

Resmen araladığım kapıdan Porto çıktı, yazık oldu lan :(

İnsua'yı bir daha oynatırsam adım Berke değil ! :mad:

Match Highest Earner Cluse'nin yanında ki '' - '' ye bas . Sonra o gider Suggest Terms'e bas büyük ihtimalle çıkmaz bi daha yine çıkarsa maaşı biraz yükselt .

Maaşı niye yükseltsin ki menajere fazla versin, daha iyi olur :D

Arada biraz maaştan da kıssın belki kabul eder adam :lol:

Ben transferde kulüple anlaşıyorum oyuncuyla anlaşırken deminki arkadaşın koyduğu resimdeki gibi bende de bazı maddeler pembe oluyor.Sonra o maddelere tıklayıp en yüksek fiyatı seçiyorum pembeliği beyaza dönüyor.Suggest terms e basınca yine onlar pembe oluyor ve oyuncuyla bi türlü anlaşamıyorum yardım lütfen.

Ben transferde kulüple anlaşıyorum oyuncuyla anlaşırken deminki arkadaşın koyduğu resimdeki gibi bende de bazı maddeler pembe oluyor.Sonra o maddelere tıklayıp en yüksek fiyatı seçiyorum pembeliği beyaza dönüyor.Suggest terms e basınca yine onlar pembe oluyor ve oyuncuyla bi türlü anlaşamıyorum yardım lütfen.

OYuncunun istediği kadar maaş veremiyorsun ondandır .

Ya yardım hadi lütfen adamı alcam sizi bekliyorum.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt