Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Raşit, bi de ben şimdi kulüpteki geleceğimi düşünüyormuşum :D Kovarlar mı beni acep? :D :mad:

Annan fazla bir para istemiyor.

İlla almak istiyorsan peşin para ödemeden taksitle öde bonservisi. Transfer bütcesini maaş bütcesine kaydır.

Defansif orta sahayi bu senelik Cana, Cumhur, Musa ve sakatlik olursa reserve takimda oynayan Sarp veya Ayhan ile idare edecegiz artik.

Insua'yi yollayip Man.Utd'li Rafael ve (opsiyonlu) De Laet'i kiraladim. Hadi bakalim Uzun bir maraton bizi bekliyor :)

Su anki kadrom:

Ufuk

Aykut

Emirhan

Lucas Neill

Ritchie de Laet (kiralik opsiyonlu)

Ali Turan

Hakan Balta

Ahmet Kesim

Rafael (kiralik)

Çaglar Birinci

Serkan Kurtulus

Sabri Sarioglu

Baris Özbek

Lorik Cana

Musa Cagirhan

Cumhur Yilmaztürk

Elano Blumer

Arda Turan

Pedro Morales

Juan Pablo Pino

Zvjezdan Misimovic

Emre Çolak

Milan Baros

Turgay Bahadir

Jonathan Cristaldo

Defansif orta sahayi bu senelik Cana, Cumhur, Musa ve sakatlik olursa reserve takimda oynayan Sarp veya Ayhan ile idare edecegiz artik.

Insua'yi yollayip Man.Utd'li Rafael ve (opsiyonlu) De Laet'i kiraladim. Hadi bakalim Uzun bir maraton bizi bekliyor :)

Su anki kadrom:

Ufuk

Aykut

Emirhan

Lucas Neill

Ritchie de Laet (kiralik opsiyonlu)

Ali Turan

Hakan Balta

Ahmet Kesim

Rafael (kiralik)

Çaglar Birinci

Serkan Kurtulus

Sabri Sarioglu

Baris Özbek

Lorik Cana

Musa Cagirhan

Cumhur Yilmaztürk

Elano Blumer

Arda Turan

Pedro Morales

Juan Pablo Pino

Zvjezdan Misimovic

Emre Çolak

Milan Baros

Turgay Bahadir

Jonathan Cristaldo

Kadro iyi. Ama Elanoyu elden çıkarmaya bak hemen. Sonra yıllık ücretinden dolayı satamıyorsun. Pek verim alanda duymadım.

Oyunda 1 maç kazanıyorsam 5 maç kaybediyorum ama acaip zevkli lan :D

Karabük :mad:

Fioretina Kariyeri İtalya 1.Ligi 1.hafta karşılaşması;

27657212.png

Kariyer ile ilgili detaylu bilgileri From Adventure To Adventure: FM 2011 FİORENTİNA KARİYER.. blogunda ulaşabilirsiniz.

Ligin bitmesine 4 hafta kala 3 puanlık fark var Fener'le aramda. Maçlarımız 2-0 2-0 bittiğinden averajla Fener öne geçiyor :( Son hafta İnönü'de Beşiktaş'la maçım var :o

bursasporgalatasaraykiy.png

:o Futbolculara durun dedim ama dinlemediler . :o

Galatasaray'la basladim.

Kafamdaki gençlestirme operasyonu baslattim:

Sattigim oyuncular:

Servet,

Gökhan,

Kewell,

Aydin Yilmaz (kira Racing)

Serdar Özkan (kira Espanyol)

Satin aldigim oyuncular:

Turgay Bahadir (1.9mil)

Pedro Morales (2.4mil)

Cristaldo (3mil)

A takima çikardigim oyuncular:

Ahmet Kesim

Cumhur Yilmaztürk

Berkin Arslan

Musa Çagirhan

Ama bütün hazirlik maçlarini berabere kaldim yada yenildim.

Bu Kadroya güzel bir sistem önerebilen arkadas varmi?

Kalede UFUK

Defansda Sabri Neill Ahmet Kesim Insua

onların önünde CMF CANA VE MUSA

Hemen önünde EMRE ÇOLAK

Hemen ölerinde ARDA ve Misi AMC olarak ikiside

Forvvette Baros... Felsefe Atak dengeli gerisini olduğu gibi bırak..Ben böle oynamıştım çok iyi sonuçlar almıştım..Ama Insua sakatlandı 5 6 ay yoktu.. Elanoda sakattı :) Insua sakatlanmadan önce çok iyi oynuyordu..6 maçta 7 8 asist i vardı galiba :)

Maç boyuncada ben iyiydim . Pek etkili atakları yoktu . 74 mesaja gelince 1.5 hafta taile gitmiştim . Maç günü tatilden döndüm 74 mesaj gelmiş . :D

Avrupa Liginde 4.tura rakibi 2-0 ve 2-1 skorlarala yenerek çiktik. 4.turda rakibimiz portekizli Maritimo.

Ligin ilk haftasinda Gençlerbirligini deplasmanda 2-0 skorla devirdik. Golleri Pedro Morales ve sakatlanan Cristaldo'nun yerine

giren Milan Baros atti.

Palermo'nun başına geçtim. :)

Free-Agent olarak Gai Assulin'i kaçırmayın. Alır almaz değer 6,5 milyon Euro oldu. :)

Maritimo'ya deplasmanda 2-0 yenildik. Rafael çok kötü bir sekilde ilk maçini oynadi. Ilk önce kendi kalesini gol atti, ondan sonra adamini kaçirarak 2-0'a neden oldu.

Baros'un çok gol pozisyonu kaçirdigi bir maçi bosu bosuna 2-0 yenildik. Insallah Ali Sami Yen'deki maçi yenip gruplara kaliriz.

Zorlu Maritimo rovansi öncesi, ligin ikinci haftasinda Ali Sami Yen'de Besiktas'i agirladik. Topun çogunlukla bizde olmasina ragmen kaleye sifir sütümüz oldu. Besiktas ise Ekrem Dag ve Aurelio'nun golleriyle kendi sahamizda Besiktas'a 0-2 yenildik.

Insallah Maritimo maçini kazanarak gruplara kaliriz.. Yoksa.. Neyse :)

Güngören Bld spor kariyerimde 2017 yılında ilk defa uefa'ya gittim :) İlk ve ikinci ön eleme kolay geçti ama son elemede zenit geldi :) Tam olay bitmiştir dedim ama ...Deplasmanda 90+2'De attığımız golle 2-1 galip geldik.Burdaki maçta 1-1 bitti ve gruplara kaldım.Kariyer çok keyifli geçiyor.Transfer bütçesi YOK,maaş bütcesi Eksilerde,Stat Berbat,Antreman sahası Berbat,Alt yapı Berbat...2017'yılındayım.Uefa'ya kaldım ve bana verdikler bütce 180Bin Euro :D Hiç bir şey yok...İşte bu yüzden çok keyifli oluyor...

Bromley kariyerimde 2.sezonum beklediğimden çok daha zorlu geçiyor, son 3 haftaya girerken play-offlara kalmak için mücadele ediyorum. Son 3 maçım oldukça zor , lig lideri ve tartışmasız ligin en iyi takımıyla oynadıktan sonra play-off için beni geçmeye çalışan 2 takımla peş peşe oynayarak sezonu tamamlayacağım.

Şuan yaşadığım heyecanı yaşamak için hepinize ingiltere alt liglerini ve özellikle en alt ligden başlamanızı tavsiye ederim. İnanılmaz keyifli bir kariyer :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt