Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyunda neden 2012 yılında yabancı hakkı 8 e düşüyor

Ben de denerim her halde. Bir de bu futblcularin antrenman temposundan sikayet etmesi biktiriyor insani. :)

Bir de iki yabanci oyuncu arasinda kaldim. Biri oyun kurucu ve forvet oynayabilen Diego Maradona (regen degil. :D), biri de Romen sol kanat oyuncusu, ayni zamanda ofansif ortasaha oynuyabiliyor. Kargbo'nun Azerbaycan vatandasligi oldugunu zannedip 3 yabanci daha aldim takima ama, birini cikarmak mecburiyyetindeyim. Maradona daha faydali gibi. 14 son vurus, 14 bitiricilik, ve cok iyi teknik, top surme ozelliklikleri var. Romen oyuncu da iyi ama 250 bin degerinde oldugu icin (serbest transfer olarak aldim) yedek takima yollarsam degerinin dusecegini dusunuyorum. Ne yapmaliyim sence? Duser mi oyuncu degeri?

Private Chat ile bir şekilde alıyorum gazlarını, ne kadar şikayet ederlerse etsinler alışıyorlar bir şekilde... :)

Private Chat ile bir şekilde alıyorum gazlarını, ne kadar şikayet ederlerse etsinler alışıyorlar bir şekilde... :)

Kargbo ile private chat yapayim dedim, adamn moralini daha da dusurdum. Transfer listesine konmasini istedi adam. :D Tabi ki, koymadim, 3-4 mac iyi giderse unutur. Bir tanesiyle de konusurken kendimce "Transfer listesine koyarim seni yoksa" dedim. Ciktigimda sorunlar cozuldu dedi. Yani karistiriyorum ben oradaki cumleleri bir birine. :)

Düşük takımla başlamak her zaman iyidir dahada sarıyor.

Bazen ummadık maç kazanıyorsun çocuk gibi seviniyorum yahu :D

Düşük takımla başlamak her zaman iyidir dahada sarıyor.

Bazen ummadık maç kazanıyorsun çocuk gibi seviniyorum yahu :D

Ben zaten her kese 3. ligden baslamagi tavsiye ediyorum. Guclu takimla baslamak biraz oynadiktan sonra biktiriyor insani. Asagi ligde ise hep bir hedefin oluyor, hep heyecanli oluyor. Devamli hedefine ulasmak icin oyuncu, butcene uygun, bulundugun takima gelmek isteyen oyuncu arayisinda oluyorsun. Tam hedefe ulasabilmisken de yeni FM cikiyor. :D

Ben zaten her kese 3. ligden baslamagi tavsiye ediyorum. Guclu takimla baslamak biraz oynaiktan sonra biktiriyor insani. Asagi ligde ise hep bir hedefin oluyor. Tam hedefe ulasabilmisken de yeni FM cikiyor. :D

Dimi Acayip sarıyor Reis :) Transferlerde yabancı sınırlaması var ama olsun Fena topçular cıkıyor takımdan :D

benimde galatasaray kariyerim devam ediyor.ligde 3 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyetle 9.ncı sıradayız.şampiyonlar liginde 1galibiyet 1 mağlubiyetimiz var.grubumuzda milan,benfica ve dortmund var.ilk maçta dortmundu türk telekom arenada 2-0 yendim.2.maçta milana deplasmanda 1-0 yenildim.golü eren güngör 90+1 de kendi kalesine attı.:(

inanılmaz sinirlendirdi beni.ligde şimdi çıkışa geçmek zorundayım.sivasın 7 puan arkasındayım.ilerledikçe resim koyarım buraya.

Dimi Acayip sarıyor Reis :) Transferlerde yabancı sınırlaması var ama olsun Fena topçular cıkıyor takımdan :D

Oyle... Adnan sezgin misali devamli bosta olan topcu arayisina cikiyorsun az transfer butcesi yuzunden. Butce olusturmak icin oyuncu satmak istiyorsun ama yanasan olmuyor paali oyunculara. :D Yabanci sinirlamasina gelince su an 4 yabanci var. Ikisinden birisini kadro disi birakmam gerekiyor. Biriyle de sezon sonuna anlastim. Yani anlayacagin bu yil super lige cikmam lazim. Cikamazsam ikisini satacagim. :D Yani isin ozeti, tum arkadaslara asagi ligden baslamagi tavsiye ediyorum. Daha gercekci oluyor hem. :D

Oyuncuları satışa çıkarıyorum kimse almıyo orası saçma olmuş

Oyle... Adnan sezgin misali devamli bosta olan topcu arayisina cikiyorsun az transfer butcesi yuzunden. Butce olusturmak icin oyuncu satmak istiyorsun ama yanasan olmuyor paali oyunculara. :D Yabanci sinirlamasina gelince su an 4 yabanci var. Ikisinden birisini kadro disi birakmam gerekiyor. Biriyle de sezon sonuna anlastim. Yani anlayacagin bu yil super lige cikmam lazim. Cikamazsam ikisini satacagim. :D Yani isin ozeti, tum arkadaslara asagi ligden baslamagi tavsiye ediyorum. Daha gercekci oluyor hem. :D

Fena Sarıyor öyle hazıra konmayı hayatta da sevmem Fm de de :D

Ben hala Fm2010 oynuyorum:)

Galatasaray'ı yönetiyorum. Arda ve Elano'yu dehşet paralara satmıştım.

Riquelme hastası olduğumdan transfer etmiştim takıma.

Misimovic gelmişti bize o ara gittim onuda aldım.

Patronda merak sarmıştı benim oyuna. Pc başına benim o geçmişti bi ara bi baktım Volkan Şen'i almış. :)

Benim oyuncularıma hiç direk teklif gelmiyor.Ancak ben satış listesine koyar ve takımlara önerirsem teklif yapıyorlar, onda da ederinden bir kuruş fazla vermiyorlar adiler :)

Bu Kargbo ve Liliu devamli mutsuz. Bank Asya'nin en iyi oyunculari olmalarina ragmen mutsuz olduklari icin sag kanadim felc olmus durumda. Private chat yapmak istiyorum, konusmuyorlar bile. Ne yapmam gerekiyor? Takim da lige gecen sezondaki gibi cok kotu basladi.

Bende yeni başladım 11'e.Çözmeye çalışıyorum oyunu yavaş yavaş :D

Kargbo ile private chat yapayim dedim, adamn moralini daha da dusurdum. Transfer listesine konmasini istedi adam. :D Tabi ki, koymadim, 3-4 mac iyi giderse unutur. Bir tanesiyle de konusurken kendimce "Transfer listesine koyarim seni yoksa" dedim. Ciktigimda sorunlar cozuldu dedi. Yani karistiriyorum ben oradaki cumleleri bir birine. :)

Oyuncuların karakterine göre değişiyor. :) Jose Angel geldiğinden beri gitmek istiyordu. Adamla chatleştim, başlarda işe yaramadı sonunda neredeyse yalvarmaya başladım, sorunlarını çözdü. :D

Oyuncuların karakterine göre değişiyor. :) Jose Angel geldiğinden beri gitmek istiyordu. Adamla chatleştim, başlarda işe yaramadı sonunda neredeyse yalvarmaya başladım, sorunlarını çözdü. :D

Burasi kasti MSN'e gel dedin mi yoldash :o :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt