Mert Birtürk
Kırmızı Üye
- 26 Kasım 2008
- 1.679
- 18
- 1.478
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Oyunda neden 2012 yılında yabancı hakkı 8 e düşüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekte de öyle olacağı için.
Ben de denerim her halde. Bir de bu futblcularin antrenman temposundan sikayet etmesi biktiriyor insani.
Bir de iki yabanci oyuncu arasinda kaldim. Biri oyun kurucu ve forvet oynayabilen Diego Maradona (regen degil.), biri de Romen sol kanat oyuncusu, ayni zamanda ofansif ortasaha oynuyabiliyor. Kargbo'nun Azerbaycan vatandasligi oldugunu zannedip 3 yabanci daha aldim takima ama, birini cikarmak mecburiyyetindeyim. Maradona daha faydali gibi. 14 son vurus, 14 bitiricilik, ve cok iyi teknik, top surme ozelliklikleri var. Romen oyuncu da iyi ama 250 bin degerinde oldugu icin (serbest transfer olarak aldim) yedek takima yollarsam degerinin dusecegini dusunuyorum. Ne yapmaliyim sence? Duser mi oyuncu degeri?
Private Chat ile bir şekilde alıyorum gazlarını, ne kadar şikayet ederlerse etsinler alışıyorlar bir şekilde...![]()
Düşük takımla başlamak her zaman iyidir dahada sarıyor.
Bazen ummadık maç kazanıyorsun çocuk gibi seviniyorum yahu![]()
Ben zaten her kese 3. ligden baslamagi tavsiye ediyorum. Guclu takimla baslamak biraz oynaiktan sonra biktiriyor insani. Asagi ligde ise hep bir hedefin oluyor. Tam hedefe ulasabilmisken de yeni FM cikiyor.![]()
Dimi Acayip sarıyor ReisTransferlerde yabancı sınırlaması var ama olsun Fena topçular cıkıyor takımdan
![]()
Oyuncuları satışa çıkarıyorum kimse almıyo orası saçma olmuş
Oyle... Adnan sezgin misali devamli bosta olan topcu arayisina cikiyorsun az transfer butcesi yuzunden. Butce olusturmak icin oyuncu satmak istiyorsun ama yanasan olmuyor paali oyunculara.Yabanci sinirlamasina gelince su an 4 yabanci var. Ikisinden birisini kadro disi birakmam gerekiyor. Biriyle de sezon sonuna anlastim. Yani anlayacagin bu yil super lige cikmam lazim. Cikamazsam ikisini satacagim.
Yani isin ozeti, tum arkadaslara asagi ligden baslamagi tavsiye ediyorum. Daha gercekci oluyor hem.
![]()
Fena Sarıyor öyle hazıra konmayı hayatta da sevmem Fm de de![]()
Kargbo ile private chat yapayim dedim, adamn moralini daha da dusurdum. Transfer listesine konmasini istedi adam.Tabi ki, koymadim, 3-4 mac iyi giderse unutur. Bir tanesiyle de konusurken kendimce "Transfer listesine koyarim seni yoksa" dedim. Ciktigimda sorunlar cozuldu dedi. Yani karistiriyorum ben oradaki cumleleri bir birine.
![]()
Oyuncuların karakterine göre değişiyor.Jose Angel geldiğinden beri gitmek istiyordu. Adamla chatleştim, başlarda işe yaramadı sonunda neredeyse yalvarmaya başladım, sorunlarını çözdü.
![]()