Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Hay ^^^^^^^^^^, yani sinirimden parmaklarımı yedim he :mad: :D

Abi adını ilk kez duyduğum dandirik bi kupada, 90+'da yediğim golle maç penaltılara gitti. Son 3 penaltıyı kaçırıp önde olduğum maçı verdim.

Sinirimden gülüyorum lan :D :mad:

adsznn.jpg

adsz1s.jpg

adsz14.jpg

Temalar güzelmis Efehan. :)

Büyük Kaptan Arda Turan;

arda.jpg

6kasmintikam.png

6 kasım intikamı o gün alındı.:lol:

ampiyonlarligi.png

şampiyonlar liginde son maça kaldı işimiz.

tablox.png

lige kötü başlamıştık ama sonra taktik değiştirince çıkışa geçtik.

işin sırrı her rakibe göre özel taktik ayarlamakta kesinlikle . aynı taktikle 2-3 maç yapınca üstüste harcıyorlar hemen

ayrıca maçtan önce rakip takım analizine göre takımı düzenlerseniz yenmemeniz için hiçbir neden yok. ligde 11. haftadayım 11 galibiyetle gidiyorum :) bir de arda yada misimovici forvet arkasına yerleştirip gizli forvet özelliği verirseniz über performanslar görebilirsiniz

baroş 13 gol 5 asist

misimovic 8 arda 7 asist ile oynuyor

adszeim.png

Bank Asya'nin ilk devresi bitti. 8. siradayim. Isin kotusu 6. sirayla 5 puanlik bir fark var. :o Kayipsiz gecmem lazim. Kupa maclarinda muthis isler yapiyor Goztepe. Ilk macta deplasmanda Trabzonspor'la 0-0 berabere kaldim. Ikinci macta rakibim Galatasaray'di. Bu macta da oyuncularima "Yenilmeniz bize hic bir sey kaybettirmez. Rahat olun" soyledim. Golu erken yedik ama, Galatasaray kirmizi yiyince beraberligi yakaladik. Bir kac net pozisyonu kacirdik ama, ikinci yari Ismail Gulduren de kirmizi alinca "bitti isimiz" dedim. Ama, muhtesem sey oldu. 86'da penalti kazandik ve takimin yildizi Aliyev 2-1 one gecirdi bizi. Mactan galip ayrildik ve Super lig sampiyonunu yenme basarisi gosterdik. ama, Genclerbirligi ve diger takimlarla maclarda nasil oynar takim bilmiyorum. Cunki, nisbeten zayif takimlarla hala konsantrasyon kaybi yasiyor takimim. :) Onune gecemiyorum. Ligde lig liderini falan yendim ama, Tavsanli Linyitspor ve Samsunspor'la malesef berabere kaldim. Neyse...

Camerun milli takımının başındayım :D Öncelikli hedef gruptan çıkmak

oyunumda sezon başı barosu serbest bıraktım zaten mutsuzdu gitmek istiyordu.şimdi profiline baktım sene sonu emekli oluyormuş.:)

beklediğim teklifler gelmedi.zaten barostan 17 gol atmasına rağmen hiç memnun değildim.her maç dünyaları kaçırıyordu.zaten mutsuzdu daha büyük bir takıma gitmek istiyordu.4milyon euro idi bedeli.bende sene sonunda 3 tane forvet alınca karşılıklı anlaşarak serbest bıraktım.

beklediğim teklifler gelmedi.zaten barostan 17 gol atmasına rağmen hiç memnun değildim.her maç dünyaları kaçırıyordu.zaten mutsuzdu daha büyük bir takıma gitmek istiyordu.4milyon euro idi bedeli.bende sene sonunda 3 tane forvet alınca karşılıklı anlaşarak serbest bıraktım.

En yuksek tektif ne kadardi?

4 milyon verdiler.

yok ya sezon öncesinde teklif etmişlerdi.2010/2011in başında reddettim.sonra teklif gelmedi bende 2011 haziranda serbest bıraktım.piyasa değeri 3 milyona düşmüştü.

bu arada bombalar patlattım.adnan sezgin misali serbest oyuncularla anlaşmaya devam.:D

yury zhirkov-ryan babel-tuncay şanlı-franco cangele-abdullah durak

5 tane oyuncuyla anlaştım.:)

sezon sonunda misimovic ve bayramovici gönderecem.

Matias Fernandez

18 Mac

16 Gol

12 Asist

7,96 Ortalama

Pozisyon: Gizli Forvet

Editor ile ufak tefek oynamalar yaparak size birazdan bir süprizim olacak :D

Artık bizimde bir takımımız var hayırlı olsun :D

Takımımız İngiltere Blue Square Bet South liginde mücadele edecek , kadroda yer almayan unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın sonuçta takımı çok kısa bir sürede kurdum. Kadrodaki tüm oyucuların pozisyonları dahil tüm özellikleri 0 , sadece potansiyeller -8 , ayrıca tüm kadronun doğum tarihi 01.01.1990 :D

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt